KidsBrandStore

KidsBrandStore.fi

15.0
(1)
 • Nopea 2-5 päivän toimitus
 • Ilmainen toimitus yli 64€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Klarna osamaksu ja lasku

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet KidsBrandStore -tuotteet.
  KidsBrandStore on lasten ja erityisesti nuorten merkkivaatteiden verkkokauppa, josta löytyy laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita. KidsBrandStoressa on viimeisimmän muodin mukaisia merkkivaatteita, jotka kestävät myös käytössä. Vaatemerkeistä mukana on mm. Gant, Tommy Hilfiger, Adidas, Peak Performance, Parajumpers sekä Ralph Lauren.  

  KidsBrandStoresta löytyy sporttista muotia nuorille

  Nykyään nuorten muoti on sporttista ja lapset ja nuoret suosivat vaatteita, jotka ovat miellyttäviä päällä ja taipuvat monenlaiseen menoon. KidsBrandStoresta löytyy niin sisävaatetta kuin ulkovaatteitakin, jonka lisäksi on tarjolla laukkuja yms. asusteita. KidsBrandStore tuo verkkosivuillaan näyttävästi esiin myös asiakkaidensa Instagram-kuvia ja haluaa tehdä aktiivisesti yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Nuorten keskuudessa merkillä on usein väliä ja KidsBrandStoren näkyvyys nuorten kautta lisää varmasti kysyntää myös merkkivaatteille. 

  Merkkivaatteita on helppo tilata netistä

  Merkkivaatteissa laatu on yleensä hyvä, joten niitä voi huolettomasti tilata netistä. KidsBrandStoren valikoima on suunnattu 120-180 cm lapsille ja nuorille. Kenkiä on saatavilla kokoja 35-41. Verkkokaupasta voi hakea vaatteita sukupuolen, merkin, malliston, värin tai koon mukaan. KidsBrandStoressa on myös tarjolla lastenvaatteiden Ale -tuotteita. Sporttisia merkkivaatteita on helppo yhdistellä keskenään, joten KidsBrandStoresta voi kätevästi ostaa toisiinsa sopivia asukokonaisuuksia. Lasten ja nuorten merkkivaatteet sopivat hyvin vauhdikkaampaankin menoon tai vaikkapa kouluvaatteiksi, joten KidsBrandStoren verkkokaupasta löytyy monipuolisesti päällepantavaa. Verkkokaupassa on lisäksi siistimpiä neuleita esimerkiksi Ralph Laurenilta, vaikka pääosin valikoima keskittyy huppareihin sekä rennompiin paitoihin ja housuihin. 

  KidsBrandStore mainokset ja videot

   

   

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun