Fiorella

Fiorella Shop

24.5
(2)
 • Nopeat 1-3 vuorokauden toimitukset
 • Ilmaiset toimitukset yli 50 euron tilauksiin
 • Maksutavat: pankki- ja luottokortit, MobilePay, Paypal, Collector osamaksu ja lasku
 • Toimitustapa: postiennakko tai nouto
 • Ilmainen palautusoikeus 30 vuorokautta

  Fiorella alennuskoodit

  Ilmaiset toimitukset yli 50e tilauksiin

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Fiorella -tuotteet.
  Fiorella Shop on on suomalainen perheyritys, joka on keskittynyt nuorekkaisiin naistenvaatteisiin. Verkkokauppa pysyy vuodesta toiseen ajanhermolla ja etsii aktiivisesti valikoimiin uusia merkkejä. Tyylikkäät ja erottuvat naisten vaatteet nostivat Fiorellan tunnetuksi jo 1990-luvulla, jolloin yritys on perustettu. Fiorellan verkkokauppa on avattu jo vuonna 2010 ja verkkokauppa panostaa tänä päivänä asiakkaiden palveluun myös livechatissa. Lisäksi vinkkejä pukeutumiseen jaetaan Facebookissa ja Instagramissa. Naistenvaatteet ovat pääosassa Fiorella Shopissa, mutta verkkokaupasta löytyy tämän lisäksi myös naisten kenkiä, asusteita ja koruja. Fiorellasta on siis mahdollista tilata itselleen vaikka koko tyyli kengistä koruihin.

  Fiorella Shop on naistenvaatteiden palveleva verkkokauppa

  Naisten vaatteita on nykyään helppo tilata netistä, mutta edelleen netistä tilattaessa on usein ongelmana se, että minkä kokoisia vaatteet todellisuudessa ovat. Fiorella Shop palvelee chatin avulla asiakkaitaan ja esimerkiksi eri vaatteiden tarkkoja mittoja voi tiedustella chatissa oikean koon varmistamiseksi. Myös ideoita pukeutumiseen voi kysyä Fiorellan asiakaspalvelijoilta, joten Fiorella Shop antaa inspiraatiota ja vinkkejä, kuten perinteinen kivijalkamyymäläkin. Fiorella Shop haluaa ottaa myös itse palautetta ja ideoita vastaan ja toivookin, että asiakkaat voisivat ehdottaa esimerkiksi uusia tuotemerkkejä, joita haluaisivat kaupan valikoimiin.

  Fiorellasta löytyy tyyliä erilaisille naisille

  Tyyli voi olla klassinen, nuorekas tai rohkea ja kaikille löytyy Fiorellasta omaan tyyliin sopivaa vaatetta. Fiorellan verkkokaupasta löytyy arkivaatteiden lisäksi mekkoja juhlaan tai siistimpää pukeutumista töihin. Vaatteita voi etsiä myös merkin mukaan tai hakea inspiraatiota eri tyyleistä. Viikon top50 vaatteet voivat antaa ideoita myös omaan pukeutumiseen ja uutuuksia selaamalla saa käsityksen tulevan sesongin trendeistä. Fiorellan alesta voi puolestaan tehdä hyviä löytöjä edulliseen hintaan. Fiorella Shop on verkkokauppa, jossa on laaja valikoima, joka erottuu rohkealla tyylillään muista verkkokaupoista. Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu tekevät asioimisesta miellyttävää. 30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus antaa myös joustoa ja vaateostoja saa miettiä kiireettömästi.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun