Tailor Store

Tailor Store mittatilausvaatteet netistä

53.6
(5)
 • Valmistuta vaatteet omilla mitoillasi
 • Oma ompelimo
 • Istuvuustakuu
 • Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 7€)
 • Maksutavat: Visa, Mastercard, Paypal
 • Toimitusaika mittatilaustuotteille vaattesta riippuen 2-3 viikkoa

  Tailor Store valmistaa paitoja, t-paitoja, pikeepaitoja, housuja ja pukuja mittatilauksesta ja lähettää ne suoraan kotiin. Mittatilausvaatteiden lisäksi verkkokaupasta voi samalla tilata erilaisia vaatteisiin sopivia asusteita, kuten huivit, taskuliinat, vyöt, olkaimet, solmukkeet rintaneulat ja kalvosinnapit.

   

  Tämä ruotsalaisomisteinen yritys on sitoutunut vastuulliseen ja eettiseen vaatetuotantoon, jossa jokainen tuotannon osanen raaka-aineen valmistuksesta kuljetukseen ja vaatteiden ja jätteiden loppukäsittelyyyn on valvonnassa ja eettisen harkinnan mukaisesti tehty. Koko yritys on sitoutunut 100% hiilineutraaliin tuotantoon.

   

  Vastuulliset ja eettiset vaatteet Tailor Storesta

  Tailor Storen suuri missio on olla tuomassa vastuullisen pukeutumisen ideaa ja ajatusta ihan tavallisten kuluttajien luokse. Sen sijaan että ostaisi halvalla massatuotetun kauluspaidan, voi netistä tilata eettisesti tuotetun, laadukkaan paidan täysin omien mittojen mukaan valmistetun paidan? Mittatilauspaita toki maksaa enemmän, mutta koska se istuu sinulle täydellisesti, tulet käyttämään sitä kauan. Se valmistetaan yrityksessä, joka ei pidä turhaa varastoa, vaan jokainen vaate, joka tuotetaan, menee varmasti käyttöön ja asiakkaalle.

   

  Tailor Store on toiminut jo 17 vuotta ja se työllistää Ruotsissa yli 20 ihmistä sekä koko tuotantoketju Sri Lankassa noin 500 ihmistä. Tuotantoa valvotaan tarkasti alusta loppuun saakka, ja kaikki tuotantolaitokset ovat ruotsalaisomistuksessa.

   

  100% istuvuustakuu

  Tailor Housella on nettisivuilla käytössään ainutlaatuista teknologiaa: voit tehdä mittaukset itseesi, syöttää tiedot järjestelmään ja suunnitella tarkasti oman paitasi, t-paitasi, pukusi ja housusi. Ensimmäisellä tilaamallasi tuotteella on 100 prosenttinen istuvuustakuu: jos tuote ei istu sinulle, saat rahasi takaisin tai uuden, istuvammilla mitoilla olevan tuotteen sinulle. Tailor Houseen ei voi palauttaa tuotteita, sillä palautukset ovat kalliita ja turhia. Sen sijaan ei-istuvan vaatteen voi antaa ystävälle tai laittaa kierrätykseen.

  Voit myös ennen mittojen mukaisen puvun tilaamista tilata netistä kangasnäytteitä, jotta varmasti tiedät millaista kangasta pukuusi haluat.

   

  Tailor House

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun