Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret lastenvaatteet

14.0
(1)
 • Laadukkaa lastenvaatteet netistä
 • Nopea 1-7 päivän toimitus
 • Ilmainen toimitus myymälään (Ei koske Oulun myymälää)
 • Toimitus postiin tai pakettiautomaattiin 4,90€
 • Koitiinkuljetus 10€
 • Maksutavat: yleisimmät verkkopankit, luottokortit sekä Klarnan lasku ja erämaksu
 • Palautusaika 14 päivää

  Polar O. Pyret on ruotsalainen yritys, joka on valmistanut lastenvaatteita aina 1970-luvulta lähtien. Jo silloin Polar O. Pyret toi markkinoille raita-malliston, joka on edelleen yrityksen lippulaiva, vaatetyyli, jonka useimmat meistä tunnistavat. Polar O. Pyret haluaa vaalia kestävää kehitystä ja ekologisuutta vaatetuotannossaan. Lastenvaatteista halutaan tehdä kestäviä ja mukavia päällä.

  Polar O. Pyret vaatteet kiertävät lapselta toiselle

  Polar O. Pyretin merkki on usein tae siitä, että vaatteet kestävät pitkään ja menevät lapselta toiselle. Polar O. Pyret onkin asettanut tavoitteeksi, että vaatteen tulisi kestää ainakin kolmen lapsen käyttö. Tavoite on kova, mutta nettikirpputorien myynneistä päätellen Polar O. Pyretin vaatteet ovat haluttuja myös käytettynä, joten vaatteiden jälleenmyyntiarvo säilyy hyvin. Kestävyyden lisäksi Polar O. Pyret kiinnittää huomiota siihen, että vaatteet ovat toiminnallisia ja mukavia päällä. Monet asiakkaat ajattelevat tänä päivänä ekologisesti ja haluavat ostaa kestäviä vaatteita, joita ei tarvitse ostaa jatkuvasti lisää. Lisäksi asiakkaat haluavat tietää vaatteiden tuotannosta. Luomupuuvillan ja kierrätetyn materiaalin käyttö on noussut myös Polar O. Pyretillä tärkeäksi arvoksi ja yritys haluaa vastata asiakkaidensa toiveisiin. 

  Monta kerrosta vaatetta - Polar O. Pyret vaatteet toimivat jokaisena vuodenaikana

  Suomen säässä lapsi tarvitsee vaatteita monenlaiselle ilmalle. Polar O. Pyret on huomioinut hyvin lastenvaatteissaan tämän asian ja vaatteet ovatkin helposti yhdisteltävissä toisiinsa. Yksi suosituimmista Polar O. Pyretin tuotteista on windfleece-takki, joka toimii lauhemmalla kelillä sellaisenaan, mutta joka on kylmemmillä keleillä kätevästi neppareilla yhdistettävissä kuoritakkiin, jolloin se toimii eristävänä ja lämmittävänä kerroksena. Vaatteiden monikäyttöisyys on varmasti yksi syy, miksi Polar O. Pyretin vaatteet ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen. Lisäksi ulkovaatteiden kestävyys on hyvällä tasolla. Lapset tykkäävät vaatteista, jotka tuntuvat mukavalta päällä ja joiden kanssa kestää remuta. Polar O. Pyretin verkkosivuilta löytyy hyvin ohjeita ja vinkkejä vaatteiden käyttöön ja huoltoon. Oppaita löytyy Polar O. Pyretin verkkosivuilta esimerkiksi aiheista: Päiväkotilaisen vaatetus, Näin puet vauvasi talvella sekä Kerrospukeutuminen.  

  Polar O. Pyret mainokset

   

   
  Polarn O. Pyret liittyvät uutiset

  Kierrättäminen kannattaa: Merkkivaatteissa arvo säilyy todella hyvin

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun