Meritta Bra

Merita Bra rintaliviit ja alusasut verkosta

14.0
(1)
 • Laadukkaat rintaliivit ja alusasut verkkokaupasta
 • Toimisusaika: 3-14 päivää
 • Toimituskulut: 2,90 - 9,90 €
 • Maksutavat: Yleisimmät verkkopankit, luottokortit, Klarna lasku ja osamaksu

  Meritta Bra on Loviisassa toimiva perheyritys, joka on keskittynyt naisten alusvaatteisiin ja erityisesti rintaliiveihin. Meritta Bra on toiminut vuodesta 2004 saakka Meritta Viljakaisen johdolla. Yrityksen tarkoituksena on palvella monenkokoisia naisia ja löytää kaikille sopivat rintaliivit ja alusasut. Meritta Bra:n verkkokaupassa onkin noin 700 erilaista rintaliivimallia ja kokovalikoimaa on A:sta O:hon ja ympärysmitoissa 60-120cm. Uima-asuja löytyy puolestaan 36-60 koossa. Liivien valitseminen voi olla hankalaa ja Meritta Bra kannustaakin hyödyntämään asiakaspalvelua oikean koon löytymisessä.

  Meritta Bra tarjoaa rintaliivejä joka lähtöön 

  Meritta Bra -verkkokaupasta löytyy paljon eri tyyppisiä rintaliivejä: Urheilurintaliivejä, proteesiliivejä, Push Up -rintaliivejä, morsiusrintaliivejä, imetysrintaliivejä ja monia muita. Sopivien liivien löytäminen saa aikaan sen, että alusvaatteet tukevat juuri oikealla tavalla. Meritta Bra:n verkkosivuilta löytyy myös selkeitä rintaliivien hoito-ohjeita ja koko-ohjeet.

  Meritta Bra tilaukset ja asiakaspalvelu

  Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä verkkokauppaan chatin, sähköpostin, Facebookin tai puhelimen välityksellä. Meritta Bra:lla on myös kivijalkamyymälät Loviisassa ja Kotkassa. Jos tilaa vahingossa väärän koon, voi olla nopeasti yhteydessä asiakaspalveluun, jolloin tilaus on mahdollista muuttaa. Meritta Bra ottaa tilauksia vastaan myös sähköpostilla ja puhelimitse, mutta nämä tuotteet toimitetaan yleensä postiennakolla (6,90€). Tilaus toimitetaan asiakkaalle yleensä 3-14 arkipäivän kuluessa. Asiakaspalvelusta voi kysellä aina tarkemmin tietyn tuotteen toimitusaikaa. Asiakas voi valita toimitustavaksi kirjeen (topatut liivit eivät mahdu tähän), postipaketin tai kotiinkuljetuksen. Kirjelähetys maksaa 2,90€, postipaketti 6,90€ ja kotiinkuljetus 9,90€. Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 

  Meritta Bra Youtube- ohjevideo: Näin valitset oikeat rintaliivit  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun