Happy Socks

Happy Socks

13.0
(1)
  • Toimitus 4-6 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksiin (norm. 3€)
  • Maksutavat: Visa, Mastercard, American Express, Paypal ja pankkikortit
  • Palautus maksetaan itse

Happy Socks nettikauppa on hyvän mielen kauppa yhtä paljon kuin sukkien ja alusvaatteiden kauppa! Happy Socksin konseptiin kuuluvat värit, ilo, leikki, hauskuus, keveys, sillä sen perustajien mukaan jokaisen, niin miehen kuin naisenkin, pitäisi saada lapsen lailla valita vähintään sukat ja alusvaatteet päivän fiiliksen, tarpeen ja värin mukaan! Siksi Happy Socks verkkokauppa on täynnä värikkäitä, kuviollisia sukkia paitsi lapsille myös naisille ja miehille.

Happy Socks sukat kaikille

Kaikki sukat ovat mallia unisex, eli vaikka nettikaupassa on mallistot naisille ja miehille erikseen, kaikki mallit sopivat kaikille. Miehet voivat tilata omaa kokoaan naisten valikoimasta ja toisin päin, kun sukista puhutaan. Kaikki sukat ovat laadukasta materiaalia ja kestävät pitkään käytössä reikiintymättä, mikäli ne pestään aina nurinpäin eikä kuivata kuivausrummussa.

 

Sukat ovat laatusukkia, mutta hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä. Lahjapakkauksissa ja alessa sukkia voi saada todella edullisestikin. Lasten ihanan värikkäät sukkahousut ovat niinikään suhteellisen edullisia verrattuna moniin muihiin laatusukkahousuihin.

Happy Socks Suomi

Happy Socksilla on kymmeniä ihanan värikkäitä konseptimyymälöitä ympäri maailman, kaikilla mantereilla ja yli 90 eri maassa. Lisäksi Happy Socks sukkia myydään muissa liikkeissä, esimerkiksi Suomessa Helsingin Kampissa. Parhaan valikoiman Happy Socks sukkia saa kuitenkin netistä, koska sieltä löytyvät paitsi uudet tuotteet myös poistuvat tuotteet, jotka myydään edullisesti pois varastoista. Kannattaakin seurata Happy Socksin ale kategoriaa netissä.

Happy Socks bokserit ja alusvaatteet

Sukkien lisäksi Happy Socks konseptiin kuuluvat miesten bokserit, bokserihousut, uimashortsit sekä naisten alushousut. Kuten arvata saattaa, nämäkin mallit ovat värikkäitä ja erilaisilla kuvioilla ilottelevia. Lapsille ei ole olemassa Happy Socks alusvaatemallistoa.

 

Kaikki naisten alusvaatteet ovat malliltaan samoja matalia pikkuhousuversioita, mutta erilaisia värejä ja kuoseja on saatavilla kymmeniä. Miesten alusvaatteissa taas on kolme vaihtoehtoa: tavalliset alushousut, bokserit sekä bokserihousut yöasuksi. Lisäksi miehille on muutama malli upeita värikkäitä uimashortseja ainakin netistä tilattavissa.

Happy Socks tilaus, toimitus ja palautus

Happy Socks verkkokaupassa voi maksaa kaikilla luottokorteilla, PayPalilla sekä omalla pankkikortilla. Tilaus toimitetaan 4-6 arkipäivässä Suomeen, ja toimituskulut ovat 3 euroa, paitsi yli 30 euron ostoksissa ilmaiset.

 

Happy Socks tuotteilla on 14 päivän palautusaika. Tuotteet voi palauttaa, mikäli pakkaus on täysin alkuperäisessä kunnossa. Palautuksen toimituskulut maksetaan itse, eikä tilauksen lähetyskuluja korvata asiakkaalle. Palautusraha sen sijaan palautetaan asiakkaalle samaa kautta, kuin mitä kautta hän on tilauksen maksanut.

 

Happy Socks on ruotsalainen nettikauppa, jonka takana on kaksi luovaa ja innokasta miestä, Viktor Tell ja Mikael Söderlindh.Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun