Blue Tomato

Blue Tomato

103.1
(10)
 • Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: alimmillaan 9,90 euroa, mutta yli 100 euron tilauksille ilmainen
 • Palautusaika: 21 päivää
 • Maksutavat: luottokortti (Visa, MasterCard, Diners, American Express), ennakkomaksu, maksu toimituksen yhteydessä, PayPal, PayPal-suoraveloitus

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Blue Tomato -tuotteet.
  Blue Tomato on itävaltalainen verkkokauppa. Se oli alun perin keskittynyt lumilautailutuotteisiin, mutta nykyään sen valikoimiin kuuluu myös katumuotia, kenkiä ja asusteita sekä lasketteluun, surffaamiseen ja skeittaamiseen liittyviä tuotteita. Blue Tomaton verkkokaupasta löytyy yli satatuhatta tuotetta. Sen tarjoamia brändejä on yli 400, ja niitä löytyy kaikenkokoisia. Isoja, tunnettuja Blue Tomaton valikoimiin kuuluvia tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Burton, Billabong, Quiksilver, Roxy, Carhartt, Volcom, WESC, Vans, Lib Tech, Adidas, Bench, GoPro ja Nike 6.0, pienempiä taas Nikita, Nomis, Nümph, Holden, Naketano ja Insight.

  Blue Tomato tarjoaa myös vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja nuorille. Valikoimiin kuuluu laskutakkeja, laskuhousuja, hanskoja, t-paitoja, farkkuja, huppareita, takkeja, shortseja, hameita, mekkoja, pusakoita, college-paitoja, neulepaitoja, saappaita, sandaaleita, skeittikenkiä, lenkkareita, pipoja, lippiksiä, kypäriä, laskulaseja, aurinkolaseja, kuulokkeita, kelloja, vöitä, reppuja, laukkuja ja matkalaukkuja. Blue Tomaton lumilautailuvalikoimiin puolestaan kuuluu lumilautoja, lumilautasettejä, siteitä, lumilautakenkiä ja lautapusseja. Laskettelutarvikkeisiin sisältyy freeride-suksia, siteitä ja monoja. Skeittaajille Blue Tomato tarjoaa dekkejä, trukkeja ja renkaita. Surffaajille puolestaan on varattu funboardeja, longboardeja, shortboardeja, fishboardeja, märkäpukuja ja lycratuotteita. Blue Tomato –verkkokaupasta on mahdollista ostaa myös surffimatkapaketteja ja laskureissuja eri puolille maailmaa. Surffimatkakohteita ovat esimerkiksi Portugali, Bali, Ranska, Marokko, Fuerteventura ja Malediivit. Laskureissuja Blue Tomato tarjoaa muun muassa Japaniin, Uuteen-Seelantiin, Valgrisencheen ja Alaskaan. Lyhyesti, Blue Tomato on lumilautailuun, lasketteluun, skeittaamiseen, surffaamiseen ja katumuotiin erikoistunut nettikauppa. Tuotteiden tilaaminen verkkokaupasta on nopeaa ja kätevää.

  Blue Tomato videot ja mainokset

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Benjamin1
  Tilasin skeittilaudan ja olen odottanut nyt sitä 2 viikkoa ja ei ole vieläkään tullut aika paska paikka ja varmaan kusetusta koko sivusto
  Todella pettynyt1
  Älä missään nimessä tilaa, jos epäilet että joudut palauttamaan tuotteen. Tilasin kengät, jotka oli liian isot ja ajattelin palautuksen olevan yhtä helppoa kuin tilaaminen. Virhe! Sain mm. kolme kertaa toimimattoman palautuskoodin ja jossain kohtaa he väittivät jonkun tulevan hakemaan paketin kotoani (!). Soitin Helsingin liikkeeseen ja minulle sanottiin, että voin lähettää paketin heille ja he toimittavat paketin eteenpäin. Nyt sain pakettikortin mistä käy ilmi, että Helsingin päästä ei ole lunastettu pakettia, josta olin maksanut postimaksun jo ja paketti palautuu minulle. Aloitin tämän rumban toukokuussa ja nyt on heinäkuu. Tämä tuntuu painajaiselta, jolle ei näy loppua. Asiakaspalvelussa toki vastattiin milloin englanniksi ja milloin suomeksi, mutta ei siitä mitään hyötyä ollut. Todella ala-arvoista toimintaa.
  PJ3
  Tilasin verkkokaupasta hupparin, joka olikin oikein hyvä. Toimitusaika tosin venähti mielestäni turhan pitkäksi. Tilauspäivästä kotiintoimitukseen kesti kaikkiaan 12 päivää.
  JH4
  En hirveesti harrasta verkkoshoppailua, mutta himolautailijana Blue Tomato on ihan must. Tutustuin kauppaan ulkomaan laskettelureissulla. Siellä on toistaiseksi laajin näkemäni valikoima lumilautailukamppeita.
  Leila4
  Tosi hyvä valikoima. Itse ainakin tykkäsin tosi paljon naisten vaatteista, eivätkä ne olleet hinnalla pilattu.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun