Röhnisch

Röhnisch urheiluvaatteet

14.0
(1)
  • Toimitus Suomeen 10€ tilaus
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Toimitustapa DHL
  • Maksutavat: Verkkopankit, Visa, Mastercard, Klarna
  • Palautus maksetaan itse

Röhnisch nettikaupasta löytyvät ihanat, värikkäät ja laadukkaat urheiluvaatteet naisille. Röhnicsh on ruotsalainen ketju, joka suunnittelee ja teettä naisten urheiluvaatteita jo kolmannessa sukupolvessa. Mottona on, että naisilta naisille, tyyliä, istuvuutta ja mukavuutta unohtamatta. Kuten arvata saattaa, vaatteiden suunnittelijat ovat tietysti urheilevia naisia itsekin. Tietävät tarkasti mitä haluavat, ja mitä vaatimuksia liikkuvan naisen vaatetukseen kuuluu.

 

Röhnicshillä on useita kivijalkaliikkeitä Ruotsissa, mutta Suomessa se toimii ainoastaan nettikaupan kautta. Netistä on kuitenkin tilattavissa paljon laajempi valikoima tuotteita kuin useimmissa ruotsalaisissa liikkeissäkään on tarjolla. Röhnischin kampanjat ja tarjoukset ovat niinikään tarjolla netistä, joten niitä varten ei tarvitse Ruotsiin asti matkustaa.

Röhnisch trikoot ja muut treenivaatteet

Röhnischin suosituimpia tuotteita ovat niiden laadukkaat trikoot, joita löytyykin useissa erilaisissa persoonallisissa väreissä ja leikkauksissa, muun muassa syvän oliivinvihreänä. Trikoot istuvat hyvin päällä ja sopivat kaikenlaiseen urheiluun, ei pelkästään juoksuun. Ne eivät purista tai paina vyötäröltä hyvän suunnittelun ansiosta. Erityisen suosittuja ovat muotoilevat ja kohottavat Röhnisch shape tights trikoot, jotka saavat pepun näyttämään urheillessa erityisen hyvältä.

 

Urheiluvaatteiden valikoima ei toki pääty trikoisiin, vaan koko asustus on mahdollista saada tästä nettikaupasta. Alusvaatteet, urheiluliivit, topit ja t-paidat, bikinit, pitkähihaiset paidat, takit, treenitakit, treenipaidat, shortsit, shortsihameet, treenihameet ja treenimekot sekä plus-koon vaatteet.

 

Treenivaatteita voi hakea myös aktiviteetin perusteella: treeni ja kuntosali, golf, juoksu, jooga, rantaelämä sekä ulkoiluvaatteet. Ulkoiluvaatemallisto on Röhnischin valikoimassa uusin, ja sieltä löytyy takkeja myös muuhun kuin urheiluun.

Golfvaatteet ja asusteet naisille

Röhnisch golf on erikoistunut naisten golfvaatetukseen. Sen valikoimassa on todella laaja ja upea sarja t-paitoja, toppeja, trikoita, hameita, shortseja, lippiksiä, capreja, hattuja, takkeja, pidempiä ja lyhyempiä housuja vaaleissa ja naisellisissa golfiin sopivissa väreissä. Vaatteiden leikkaukset ovat mukavia ja istuvia, erittäin hyvin soveltuvia myös muuhun harrastamiseen kuin golfiin.

Röhnicsh toimitus ja palautus

Röhnischin nettikaupassa on mahdollista maksaa tuotteet verkkopankissa, luottokorteilla tai Klarnan palveluilla, eli laskulla tai tilillä. Tuotteet toimitetaan nopeasti vain 3-5 päivässä myös Suomeen. Toimituskulut ovat 10 euroa ja toimituksen kuljettaa DHL.

 

Tuotteissa on normaali 14 päivän palautusoikeus, mikäli tuote on täysin kuin uusi, eli laput pitää olla paikallaan ja tuote muutenkin virheetön. Uima-asuissa ja alusvaatteissa tulee olla erityisen tarkkana. Palautuksen hoitaa asiakas itse, sekä maksaa itse. Palautusosoite löytyy Rösnichin nettisivuilta. Mikäli haluat vaihtaa tuotetta tai kokoa, palauta tuotteet ja tee uusi tilaus nettikaupassa.Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun