Salle Privee

Salle Privee muotivaatteet

14.0
(1)
 • Huippumuotia miehille
 • Ilmaiset toimitukset normaalilla 3-5 arkipäivän toimituksella
 • Pikatoimituslisä 25€ 1-2 arkipäivän tilauksiin

  Salle Privee nettikauppa on ranskalainen luksusvaatekauppa miehille. Salle Privee nettikaupassa kuvaillaan kaupan muotia näin: "Meillä ei ole mitään uutta. Ja se, ettei ole mitään uutta, on täysin uutta muotia." Salle Priveen valikoima koostuukin äärimmäisen huolitellusta ja viimeisen päälle pohditusta kokonaisuudesta miesten laatuvaatteita kiireestä kantapäähän. Mallisto on todella luksusmallisto, sillä vaatteiden hinnat lähtevät noin 90 eurosta (t-paita), housut ja paidat maksavat satoja ja takit tuhansia euroja.

  Salle Privee miestenvaatteiden mallisto netistä

  Salle Priveen mallisto koostuu tarkkaanharkituista vaatteista miehille. Housut, chinot, shortsit, muutama selkeä t-paitamalli, pukupaitoja, pukuja, pikkutakkeja, trenssi, lampaannahkatakki, farkkutakki, villakangastakki, lyhyt kangaspusakka, neuleita, paitoja, kravatteja, pukukenkiä upeissa kuoseissa, maiharit, kiiltonahkaiset maiharit, villapaitoja, huivit, pipo, sukat, hatut, vyöt... Valikoima on harkittu mutta ei suppea, värimaailma hillitty mutta ei tylsä. Yleisvaikutelma koko mallistosta siisti, muodikas, tyylitietoinen ja korrekti, mutta sopivasta pariisilaisen boheemi.

   

  Mallisto on hinnaltaan luksusluokkaa, joten ihan pikkurahalla vaatteita ei saa. Esimerkiksi kravatit maksavat 160 euroa, housut ja paidat 300-500 euroa jne. Tuotteissa maksaa suunnittelu ja brändi, mutta myös laatu, sillä vaatteet valmistetaan todella laadukkaista materiaaleista ja laadukkaasti. Ideana onkin, että mies voi ostaa kerralla klassisen ja tyylikkään vaatekokonaisuuden jota voi käyttää vuodesta toiseen samaa. Nämä vaatteet kestävät kulutusta ja aikaa.

  Salle Privee toimitus ja palautus

  Salle Priveen verkkokaupasta Ranskasta voi tilata tuotteet suoraan myös Suomeen. Nettikaupan tekstit ovat englanniksi, mutta kauppa on helppo käyttää ja selkeä. Suomeen tilaukset lähetetään normaalilla toimituksella, joka kestää 3-5 päivää. Pikana voi saada hieman nopeammin. Normaalisti toimituskulut ovat 18 euroa, mutta yli 500 euron ostoksissa toimituskulut saa ilmaiseksi. Jos silti haluaa pikana myös suurempien ostosten toimitus maksaa. Pikatoimitus maksaa pienemmissä ostoksissa 25 euroa.

   

  Tuotteiden palautus on aina ilmainen. Katso palautukseen ohjeet Salle Priveen nettisivuilta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun