Brothers

Brothers muotivaatteet miehille • Kokemuksia

15.0
(1)
 • Laadukas valikoima miesten vaatteita
 • Ilmaiset toimitukset yli 90€ tilauksiin (norm. 9€)
 • Toimitusaika 2-9 päivää
 • Toimitus Bring lähettipalvelulla kotiinkuljetuksena
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Klarna Tili ja osamaksu

  Brothers on lopettanut toimintansa Suomessa. Liike jatkaa edelleen Ruotsissa toimintaansa.

   

  Brothers on ruotsalainen miestenvaateketju, jolla on Suomessa jo 12 kivijalkaliikettä eri paikkakunnilla sekä verkkokauppa. Brothers avasi ensimmäisen liikkeensä Ruotsissa vuonna 1992, ja on sen jälkeen vaatettanut miehiä klassisilla ja laadukkailla vaatteilla, unohtamatta kuitenkaan nykyhetken twistiä vaatteissa. Brothers on sitoutunut erilaisiin kestävän vaatetuotannon ohjelmiin, joista raportoidaan vuosittain RNB RETAIL & BRANDS konsernin taholta, jonka osa Brothers on.

  Miehille tyylikkäät ja kestävät vaatteet netistä

  Brothersin valikoimassa on kaikki, mitä katu-uskottava mies saattaa vaatekaapissaan tarvita. Tuotemerkkejä ovat Björn Borg, Dockers, East West, TOMMY JEANS, Jofama J. Lindeberg, Lee, RILEY, ROCKANDBLUE, Saddler ja The Tailoring Club. Valikoimassa on farkut ja muut siistit housut, swetarit, neuleet, paidat, alusvaatteet, sukat, asusteet, pipot ja lippikset, kravatit, rusetit, taskuliinat, bleiserit, miesten puvut, pukupaidat, ulkotakit, nahkatakit, pitkät takit, trenssit, nahkatakit, bombertakit, farkkutakit, paitatakit, kauluspaidat, liivit, t-paidat... Brothersilla on upea valikoima erilaisia laadukkaasta italialaisesta merinovillasta valmistettuja paitoja ja neuleita.

   

  Ideana on vaatettaa mies laadukkailla, kestävillä, helposti yhdistettävillä ja klassisilla vaatteilla, jolloin miehen on helppo löytää vaatekaapistaan vaatteet ja sopiva yhdistelmä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Valikoima onkin loistava miehelle, joka työskentelee siisteissä sisähommissa ja mutta myös ulkohommissa työskenteleville paremmiksi vaatteiksi. Hyvä valikoima perusvaatteita riittää pitämään miehen vaatekaapin raikkaana ja hyvänä vuosikausia.

   

  Miesten puvut ovat Brothersilla erityinen mielenkiinnon kohde. Puvut valmistavat pääasiassa Riley, ja niitä saa normaalilla, kapealla ja erittäin kapealla leikkauksella. Pukuja löytyy useissa väreissä: musta, harmaa, vaaleanharmaa, eri sinisen sävyt, vaalea. Puvuista löytyy malleja myös teinipojille, sillä erikoiskapealla leikkauksella ne istuvat myös pojalle hyvin. Puvut valmistetaan laadukkaista kankaista ja ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia.

  Asiantuntija-apua pukeutumiseen

  Brothers ei pelkästään myy vaatteita vaan myös neuvontaa ja apua vaatteiden valintaan ja tyyliin löytämiseen. Tätä varten firmalla on ammattitaitoista henkilökuntaa liikkeissään, mutta myös verkkokaupassa. Brothersin klubiasiakkaana saat paitsi pisteitä ostoksistasi mutta myös kaiken sen ammattiavun käyttöösi. Lisäksi ilmaiset toimituskulut aina tilauksiisi.

   

  Asiantuntijat auttavat asiakasta löytämään tyylin ja valikoivat tyyliin sopivan asukokonaisuuden Brothersin valikoimasta. Näin mies saa nopeasti ja helposti laadukkaat ja tyylikkäät vaatteet, kaikki kerralla, ja varmuuden siitä, että ne sopivat ammattilaisenkin mielestä hyvin yhteen.

   

  Brothers vaatettaa myös kokonaisia yrityksiä, siten, että asiantuntija auttaa yrityksen johtoa valikoimaan työntekijöille sopivan asukokonaisuuden, joka samalla tukee yrityksen imagoa. Vaate-esittelin voi soittaa suoraan työpaikalle, tästä kannattaa katsoa lisää Brothersin nettisivuilta.

  Nopeat toimitukset ja edulliset toimituskulut

  Brothers nettikaupassa on nopeat toimitukset, noin 5 päivää. Vaatteet on siis mahdollisuus saada pienelläkin varoitusajalla esimerkiksi ennen työmatkaa, mutta kiireisinä aikoina, kuten alennusmyyntien aikaan, on syytä varautua myöhästymisiin. Toimituskulut ovat 9 euroa. Brothersin oman klubin jäsenille toimitus on aina ilmainen.

   

  Tuotteet maksetaan Klarnan palvelulla, jossa on mahdollista maksaa joko samantien verkkopankissa, luottokorteilla, tilillä tai laskulla. Näin myös maksuaikaa on helppo saada. Palautus verkkokauppaan takaisin onnistuu Postin kautta ilmaiseksi, mikäli asiakas on maksanut Klarnan laskulla. Verkkokaupan asiakas voi palauttaa mihin tahansa Suomen kivijalkaliikkeistä tuotteensa ilmaiseksi.

   

  Muista, että jos sinulla on käytössäsi Brothersin alennuskoodi, päivitä se sille kuuluvaan kenttään ostoskorissa ennen maksamista. Alennuskoodin syöttämisen jälkeen hinta korissa päivittyy, eli näet samantien alennuksen, jonka se antaa. Jos hinta ei alene, alennuskoodi ei jostain syystä toimi tai ei aktivoitunut.

  Kokemuksia Brothers verkkokaupasta

  Oletko tilannut vaatteita Brothersilta? Oletko kenties c/o Brothers klubiasiakas? Mitä vaatteita olet tilannut ja mihin olet ollut erityisen tyytyväinen? Entä miesten puvut, oletko tilannut pukua netistä? Kaipaamme asiakkaiden autenttisia kokemuksia Brothers verkkokaupasta, jotta muiden on helpompi tehdä valintansa verkkokaupasta ja tuotteista. Voit kertoa kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

  Brothersin videolla neuvotaan solmion sitominen:

   

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun