Dress like Marie

Dress like Marie

54.0
(5)
 • Kokoja S:stä jopa 5XL-kokoon!

  Dress like Marie on täysin kotimainen, Oravaisista lähtöisin oleva nettikauppa, josta löytyy upea valikoima naistenvaatteita erityisesti suurikokoisille naisille. Dress like Marien vaatteiden koot lähtevät S-koosta, mutta valikoimassa on monipuolisesti jopa 4XL-kokoisia vaatteita. Dress like Marien vaatteet on jokainen yksilöllisesti ja tarkoin valittu nettikaupan valikoimaan. Erilaiset vartalonmuodot ja vaatteiden istuvuus on huomioitu ja Dress like Marie verkkokaupasta löytyykin paljon vartalon hyviä puolia korostavia vaatteita eri ikäisille naisille. 

  Marie, myy päälläsi olevat vaatteet!

  Dress like Marie nettikaupan takana on kiinnostava tarina perheyrityksestä, jonka fyysinen sijainti on Oravaisissa Etelä-Pohjanmaalla. Marie Backman-Thors tykkäsi pukeutua persoonallisesti, naisellisesti ja kauniisti. Hän osti vaatteensa pääasiassa ulkomailta, ja saikin vähän väliä kuulla ystäviensä sanovan: "Marie, myy päälläsi olevat vaatteet!" Dress like Marien idea tulee tästä.

  Perheyritys yhdessä tyttärien kanssa

  Marie pyörittää yritystä yhdessä tyttäriensä kanssa. Dress like Marien vaatteita myydään useissa liikkeissä pitkin Suomea sekä nettikaupassa. Nettikaupan varasto sijaitsee Ahvenanmaalla. Marie itse matkustaa monta kertaa vuodessa ulkomaille valikoimaan seuraavan sesongin vaatteet, pääasiassa Espanjaan. Jokainen vaatekappale on valittu yksilöllisesti ja kokonaisuutta ajatellen. Dress like Marie perusti vuonna 2016 myös oman vaatemalliston, jonka tuotteita löytyy hyvin myös verkkokaupasta.

   

  Apua vaatekoon valintaan

  Dress like Marien valikoimasta löytyy koko asustus, eli paidat, tunikat, neuleet, villatakit, housut, hameet, mekot, topit, hihattomat, t-paidat, farkut, farkkulegginsit, ohuet legginsit, muut housut... Ulkovaatteita ei Marien putiikissa ole ainakaan vielä, mutta pieni valikoima kenkiä sekä asusteita, kuten koruja ja huiveja. Koon valinnassa voi turvautua Dress like Marie -verkkokaupan henkilökuntaan, jos oman vaatekoko mietityttää vielä kokotaulukkoon tutustumisen jälkeenkin.

  Dress like Marie ja kokotaulukko

  Vaatteiden tilaus, toimitus ja palautus

  Dress like Marie nettikaupassa on käytössä Klarnan maksusysteemi, eli siellä voi maksaa tavallisesti nettipankissa, luottokorteilla sekä laskulla tai osamaksulla. Tällöin Klarnan lasku tulee tuotteiden mukana ja asiakas itse päättää maksaako koko laskun heti vai erissä.

   

  Vaatteet toimitetaan 4-7 päivässä asiakkaalle hintaan 3,90€. Vaatteiden vaihtaminen ja palauttaminen on ilmaista, joten tuotteisiin voi rauhassa tutustua 14 vuorokautta.

  Huivi kaupan päälle!

  Marie tarjoaa tiettyjen yläosien ostajalle huivin kaupan päälle. Huivi lähetetään automaattisesti, mikäli asiakas ostaa kyseisen yläosan. Valikoimassa on muutama kaunis tunika ja paita, jonka kanssa sininen lahjahuivi sopii erityisen hyvin. Katso lisää Dress like Marien nettisivuilta!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun