Dress like Marie

Dress like Marie

34.0
(3)
 • Kokoja S:stä jopa 5XL-kokoon!

  Dress like Marie on täysin kotimainen nettikauppa, josta löytyy upea valikoima naistenvaatteita erityisesti suurikokoisille naisille. Dress like Marien vaatteiden koot toki lähtevät S-koosta, mutta valikoimassa on monipuolisesti jopa 5XL-kokoisia vaatteita. Dress like Marien vaatteet on jokainen yksilöllisesti ja tarkoin valittu nettikaupan valikoimaan.

  Marie, myy päälläsi olevat vaatteet!

  Dress like Marie nettikaupan takana on kiinnostava tarina perheyrityksestä, jonka fyysinen sijainti on Oravaisissa Etelä-Pohjanmaalla. Marie Backman-Thors tykkäsi pukeutua persoonallisesti, naisellisesti ja kauniisti. Hän osti vaatteensa pääasiassa ulkomailta, ja saikin vähän väliä kuulla ystäviensä sanovan: "Marie, myy päälläsi olevat vaatteet!" Dress like Marien idea tulee tästä.

   

  Marie alkoi myydä ulkomailta tuomiaan vaatteita ja sitä hän tekee edelleen, jo 6 vuoden ajan, yhdessä tyttäriensä kanssa. Dress like Marien vaatteita myydään useissa liikkeissä pitkin Pohjanmaan rannikkoa sekä nykyään myös nettikaupassa. Nettikaupan varasto sijaistee Ahvenanmaalla. Marie itse matkustaa monta kertaa vuodessa ulkomaille valikoimaan seuraavan sesongin vaatteet, pääasiassa Espanjaan. Jokainen vaatekappale on valittu yksilöllisesti ja kokonaisuutta ajatellen.

   

  Marie haluaakin, että suurikokoisetkin naiset saavat pukeutua kauniisti ja naisellisesti. Siksi useista vaatteista löytyy suuria kokoja, niin housuista kuin yläosistakin.

  Apua vaatekoon valintaan

  Dress like Marien valikoimasta löytyy koko asustus, eli paidat, tunikat, neuleet, villatakit, housut, hameet, mekot, topit, hihattomat, t-paidat, farkut, farkkulegginsit, ohuet legginsit, muut housut... Ulkovaatteita ei Marien putiikissa ole ainakaan vielä, mutta pieni valikoima kenkiä sekä asusteita, kuten koruja ja huiveja.

   

  Vaatekoko on yksi suuri haaste, sillä koskaan ei voi tietää mitä kokoa mikäkin merkki vastaa. Siksi Dress like Marien nettisivuilla on perinpohjainen kokotaulukko mittoineen. Sieltä jokainen käyttäjä voi tarkistaa oman kokonsa mittaamalla oman rinnan ympäryksensä, vyötärön sekä lantion. Jos koosta edelleen on kysyttävää, kannattaa ehdottomasti kysyä suoraan Marielta.

  Vaatteiden tilaus, toimitus ja palautus

  Dress like Marie nettikaupassa on käytössä Klarnan maksusysteemi, eli siellä voi maksaa tavallisesti nettipankissa, luottokorteilla sekä laskulla tai osamaksulla. Tällöin Klarnan lasku tulee tuotteiden mukana ja asiakas itse päättää maksaako koko laskun heti vai erissä.

   

  Vaatteet toimitetaan 4-7 päivässä asiakkaalle hintaan 3,90€. Vaatteiden vaihtaminen ja palauttaminen on ilmaista, joten tuotteisiin voi rauhassa tutustua 14 vuorokautta.

  Huivi kaupan päälle!

  Marie tarjoaa tiettyjen yläosien ostajalle huivin kaupan päälle. Huivi lähetetään automaattisesti, mikäli asiakas ostaa kyseisen yläosan. Valikoimassa on muutama kaunis tunika ja paita, jonka kanssa sininen lahjahuivi sopii erityisen hyvin. Katso lisää Dress like Marien nettisivuilta!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun