Lindex

Lindex

15.0
(1)
 • Maksutavat: Luottokorti, verkkopankit, Paypal ja Klaran lasku
 • Toimitus postiin 4 euroa
 • Toimitusaika 4-6 arkipäivää

  Lindexin naisten ja lastenvaatekaupasta netistä löytyy koko Lindexin mallisto aina uusimpana ja laajempana kuin kivijalkaliikkeistä. Lindexillä on erityisen laaja naisten alusvaatemallisto, mutta myös värikkäät ja laadukkaat lastenvaatteet ovat todella suosittuja Lindexin tuotteista.

   

  Lindexissä myydään siis naisten ja lasten vaatteita, eikä miesten ja nuorten vaatteita liikkeestä löydy. Naisten alusvaatteet ovat laadukkaita ja valikoima on todella laaja, ei pelkästään kivijalkaliikkeissä vaan myös nettikaupassa. Netistä alusvaatteita ostettaessa kannattaa kuitenkin tutustua tarkasti kokotaulukkoon ja -ohjeisiin, sillä ottamalla itsestään hyvät mitat alusvaatteet ovat varmimmin sopivia eikä ole tarvetta tilata useaa eri koko sovitteille. Alushousuja ei voi palauttaa, mutta rintaliivit kyllä.

  Ihanat lastenvaatteet Lindexistä

  Lasten vaatteet ovat todella suosittuja Lindexissä, sillä niiden muotiin ja designin panostetaan todella. Vaatteet ovat kauniita, hyvin leikattuja ja niiden design vaihtuu tietysti aina kauden mukaan. Tyttöjen vaatteet ovat tyttömäisiä ja kauniita, pojille taas löytyy tyylikkäitä vaatteita jo ihan pienestä. Lindexin nettikaupasta löytyy kaikki housuista uima-asuihin, Lindexin sukat ja alushousut sekä pikkuhousut ovat erityisesti lasten suosiossa värikkäiden kuosiensa sekä vanhempien suosiossa kestävien kuitujensa ansiosta.

   

  Lasten vaatteita löytyy pikkuvauvasta aina nuoreen noin 140 senttiseen lapseen saakka. Nuorisovaatteita täytyy sitten haeskella muualta, mutta sitä ennen lapsen voi vaatettaa kokonaan Lindexin tuotteilla. Housut, paidat, t-paidat, villatakit, villapaidat, neuleet, legginsit, shortsit, mekot, hameet, sukkahousut, takit, haalarit, ulkohousut ja jopa muutamia malleja kenkiä löytyy Lindexiltä aina kauden trendikkäimmissä kuoseissa.

  Naisten vaatteet Lindexistä

  Lindex perustettiin 1950-luvulla Ruotsissa alun perin naisten alusvaateliikkeeksi. Seuraavalla vuosikymmenellä mukaan tulivat muut naisten vaatteet, ja siitä lähtien yli 400 liikkeen vaateketju on panostanut erityisesti naisten muotiin. Lasten muoti tuli mukaan vasta 1990-luvulla. Tätä nykyä Lindex toimii jo kymmenissä eri maissa sekä sen verkkokauppa lähes koko Euroopassa.

  Naiset löytävät koko asustuksensa Lindexistä, alusvaatteista sadevaatteisiin. Housut, hameet, topit, paidat, t-paidat, jakut, mekot, farkut, sukkahousut, takit, pusakat ja uima-asut ovat kaikki trendikkäinä ja kestävänä muotina saatavilla Lindexin verkkokaupasta.

  Tuotteiden tilaus, toimitus ja palautus

  Lindexillä on todella edulliset toimituskulut, vain 4 euroa riippumatta tilauksen koosta. Ilman kustannuksia tuotteet voi hakea Lindexin myymälästä, jossa ne on kätevää tarvittaessa myös vaihtaa. Myös palautus onnistuu suoraan Lindexin myymälään. Tosin postin kauttakin voi tuotteet palauttaa ja täysin ilmaiseksi. Muista vain, että tuotteiden palautusaika on 14 vuorokautta.

  Lindex ja kestävä muoti

  Lindex tunnetaan vahvasta sitoutumisesta kestävään vaateteollisuuteen sekä hyväntekeväisyydestä esimerkiksi Roosa nauha -kampanjoista. Tällä hetkellä Lindexin kaikista vaatteista puolet on tuotettu mahdollisimman kestävällä tavalla säästäen vettä, ympäristöä sekä tarkan valvonnan alla. Vuoteen 2020 mennessä kestävän muodin määrä on tarkoitus olla vähintään 80 prosenttia. Lindex valvoo, että yksikään alihankkijatehtaista ei käytä esimerkiksi lapsityövoimaa ja että tehtaissa työskentelvät naiset saavat kunnon palkan, jolloin työ parantaa heidän elämänlaatuaan eikä riistä. Farkkutuotannossa Lindex on sitoutunut vähentämään kemiikaleja ja vettä sekä energiaa, ja tällä hetkellä kaikessa farkkutuotannossa esimerkiksi veden määrää on vähennetty lähes puolella aiempiin vuosiin verrattuna.

  Lindexin esittelyvideo

   


  Lindex liittyvät uutiset

  MOT: Suomalaisia muotivaatteita tehdään edelleen karuissa oloissa

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun