Noisy May

Noisy May

14.0
(1)
 • Toimitustavat: Posti, DHL ja nouto liikkeestä
 • Toimitusaika: 4-6 arkipäivää, DHL 1-2 arkipäivää
 • Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
 • Alle 70e tilauksissa postitoimitus 6,95€ ja DHL 14,95€)
 • Maksutavat: Debit- ja creditkortit, Klarna tili ja lasku, Paypal

  Noisy May on naisellinen katumuotibrändi, joka jaksaa yllättää ja piristää! Noisy Mayn vaatteet sopivat niin kesään kuin talveen ja muiden Bestsellerin brändien kaveriksi, kuten Vero Modan. Noisy May on siis tanskalaisen perheyritys Bestsellerin brändi, monen muun trendivaatebrändin ohella. Noisy May tunnetaan rennosta, mutta persoonallisesta otteestaan, joka ei unohda sopivaa naisellisuutta.

  Noisy May vaatteet netistä naisille

  Noisy May vaatemallisto ei ole yhtä laaja kuin on esimerkiksi Vero Moda, Only tai Selected, jotka myös ovat Bestsellerin brändejä. Noisy Mayllä on kuitenkin kaikki elenmentit, joista voi rakentaa naisellisen ja persoonallisen tyylin. Noisy May verkkokaupasta löytyy muun muassa hameet, farkkuhameet, nahkahameet ja minihameet, sekä shortsit, pitsishortsit, farkkushortsit ja caprit. Mekot, paidat, topit, gollege-paidat, pitkähihaiset, neuleet, pusakat ja muut yläosat ovat hempeitä mutta sopivan rosoisia pitsineen ja farkkuyksityiskohtineen. Noisy Mayn tyyliin kuuluukin olennaisena osana denim sekä sopivassa määrin pitsi.

   

  Noisy May verkkokaupassa on myös monenlaisia takkeja, kuten pilottitakit, nahkatakit, farkkutakit, bombertakit monenlaisina versioina. Myös farkkuosasto on laaja, vaikka suurin osa takeista, farkuista ja housuista on Noisy Mayn verkkokaupassa Vero Modan brändiä.

  Noisy May tilaus ja toimitus

  Noisy May verkkokauppa on siis Bestsellerin ylläpitämä, ja kaikki sieltä tilatut tuotteet voi joko noutaa lähimmästä kivijalkaliikkeestä, jossa Noisy May merkkiä myydään tai sitten tilata kotiin postin tai DHL:n kautta. Bestsellerin brändejä myydään noin 2000 liikkeessä ympäri Euroopan, Lähi-Idän ja Kiinan, yli 40 maassa, joten liikkeitä löytyy Suomestakin. Noisy Mayn verkkokaupassa valikoima on kuitenkin paljon laajempi kuin liikkeessä, joka jälleenmyy kyseistä merkkiä.

   

  Noisy May verkkokaupasta tilatut tuotteet saapuvat Postiin noin viikossa, yli 70 euron tilaukset ilmaiseksi. Noisy Mayn asiakaskampanjat kannattaa käyttää hyväksi, sillä sitä kautta voi saada hyviä alennuksia ja tarjouksia sekä tietysti myös alennuskoodeja. Kun rekisteröidyt asiakkaaksi saat samantien alennuskupongin.

  Noisy May ja kokotaulukot

  Noisy May mainokset ja videot  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun