Weecos

Weecos

43.5
(4)
 • Verkkokauppa missä useat verkkokauppiaat yhdistyvät
 • Naisten, miesten ja lasten muotia
 • Toimitushinnat riippuvat myyjästä, näet kulut tuotteen sivulta noin 3-10 euroa
 • Toimistusaika riippuu myös toimittajasta (noin 5-10 päivää)
 • Maksutavat: lasku, verkkopankki, luottokortti ja MobilePay

  Weecos on laadukkaiden, kestävien ja eettisten vaatteiden, asusteiden ja kodin tuotteiden verkkokauppa. Weecosin takana on kaksi naista, Hanna Lusila ja Anna Kurkela, jotka kyllästyivät tuotteiden etsimiseen ja haeskeluun. Sitä varten he perustivat verkkokauppa-alustan, joka toimii useiden kotimaisten laatutuotteiden jälleenmyyjänä ja markkinapaikkana. 

   

  Tällä hetkellä Weecosissa on yli 150 tuotemerkkiä ja kaksi toimistoa, Helsingissä ja Nokialla. Weecos työllistää 6 työntekijää, kaikki kotimaassa.

  Kestävä kehitys: onko vaatetta pakko ostaa?

  Weecosin verkkosivuilla kysytään, onko tuotetta pakko ostaa? Entä jos korjaisit edellisen sen sijaan, että heittäisit sen menemään ja ostaisit tilalle kertakäyttöisen halpatuotetun massavaatteen, jonka on mahdollisesti ommellut 10-vuotias bangladeshilaislapsi kyseenalaisissa olosuhteissa?

   

  Weecosin idea kiteytyy kolmeen sanaan: harkitse, välitä, korvaa. Eli harkitse huolella, tarvitsetko kyseistä vaatetta ja tuotetta. Ja kun olet varma että tarvitset, osta silloin niin laadukas ja hyvä tuote, että se kestää kauan ja on sinulle ja ympäristöllesi sekä tietysti tekijöilleen terveellinen. Välittämisellä taas Weecos haluaa muistuttaa meitä huolehtimaan itsestämme ja muista ihmisistä, ympäristöstä ja eläimestä. Weecosissa myytävät tuotteet sekä firmat näiden takana toimivat eettisesti ja ihmisoikeuksia sekä ympäristöä kunnioittaen, välttäen turhaa logistiikkaa. Tuotteissa ei ole käytetty esimerkiksi varastoinnissa, ihmiselle haitallisia kemikaaleja. Korvaaminen taas tarkoittaa sitä, että korvaa vanha tuote uudella ainoastaan silloin kun se on pakollista ja toisaalta korvaa ostoksissasi massatuote kestävällä tuotteella.

  Weecosin tuotemerkit

  Weecosissa on koko joukko upeita kotimaisia vaatemerkkejä, pieniä ja suuria. Enimmäkseen pieniä ja persoonallisia, jotka ei juuri muualla näy. Kuten esimerkiksi ihania kotimaisia villavaatteita valmistava Alpa, lasten ja aikuisten raikkaita ja leikkisiä vaatteita ja asusteita suunnitteleva ja valmistava Papu (jonka takana on toinen Weecosin persutajista, Anna Kurkela), siellä on Hellin, Neulomo, Tuuni&Loru, Second Chance, Su, Marita Huurinainen, Tauko, Minna Laitsaari, Pietamo, Alina Piu... Ja lukuisia muita upeita suomalaisia pieniä vaatemerkkejä! Jokainen näistä merkeistä on läpäissyt tiukan tentin ja testin, jossa on tsekattu läpi yrityksen luotettavuus, eettisyys, välittäminen ihmisoikeuksien ja ympäristön suhteen, avoimuus, puhtaus jne. Sertifikaatteja Weecos ei vaadi siksi, että pienetkin tuottajat pääsevät mukaan.

  Weecos vaatteet

  Weecosin nettikaupassa myydään kaikkia mahdollisia vaatteita naisille, miehille ja lapsille, sekä lisäksi ihania sisustustuotteita, kodin tuotteita ja tekstiilejä, koruja, tauluja, taidetta... Naisille nettikaupasta löytyy upeita mekkoja ja hameita, neuleita, neuletakkeja, t-paitoja, paitoja, shortseja, housuja, legginsejä, pipoja, hattuja, käsineitä, sukat, vyöt, kellot... Miehille niin ikään takit, housut, upeat kotimaiset  t-paidat jne... Upeita, kestäviä, eettisiä ja persoonallisia vaatteita suomalaisilta tuottajilta ja tuotemerkeiltä!

  Weecos korut

  Weecosilla on huikea valikoima kotimaisia koruja!!! Aivan upeita, persoonallisia, luonnonmukaisia, kestäviä, luonnollisia, kotimaisia materiaaleja ja työtä hyödyntäviä ja arvostavia koruja mm merkeiltä Tiia Arkko Design, Pinjapuu, Ainokainen, Moimoi, Pramea, Butonidesign, Lovia, Design Jaaza Kokko, Salmiak Studio, Annie Eleanoora, Herné, Ekoru by Laurase, My Landscape, N.M.O. Design, Tuuni & Loru, Humpugi Asessories.... ja kymmeniä muita pieniä ja suurempia suomalaisia koruntekijöitä. Materiaaleina on käytetty paljon puuta, tuohta, nahkaa, kiveä ja muita kotimaisia luonnonmateriaaleja, mutta myös lasia, metalleja ja posliinia. Weecos nettikaupasta löytyy myös upeat kotimaiset puiset Woods -silmälasien kehykset.

  Vaatteiden kestävyys ja huolto-ohjeet

  Weecosin kaikissa tuotteissa ja erityisesti vaatteissa on ohjeet tuotteen ja vaatteen puhditamiseen ja huoltamiseen. Näillä ohjeilla halutaan antaa kuluttajalle tarpeeksi tietoa ja eväitä pitää ostetusta tuotteesta hyvää huolta niin, että se kestäisi mahdollisimman pitkään.

  Katso ohjeet:

  Villavaatteiden pesu

  Vaatteiden ja kenkien huolto ennen varastointia

  Weecos tilaus ja toimitus

  Weecos verkkokauppa on kaunis ja tuotekuvat ovat todella hyviä ja kuvaavia. Joitakin puutteita ihan käytettävyydessä kuitenkin on, sillä esimerkiksi tuotteiden selaaminen on hieman kankeaa. Nettikauppa jouhevoittaisi paljon pelkästään selauskriteerien monipuolisuus. Nyt kaupassa voi selata tuotteita ainoastaan tuotemerkeillä tai tuoteryhmillä. Tuotteiden rajaaminen esimerkiksi värin, koon, hinnan tai merkin mukaan kussakin tuoteryhmässä toisi paljon joustavuutta ja käytettävyyttä verkkokauppaan.

   

  Weecos nettikaupassa tuotteet klikataan ihan normaalisti ostoskoriin, jossa ne sitten maksetaan. Weecos toimii jälleenmyyjänä, mutta itse valmistaja lähettää pääasiassa tuotteet suoraan asiakkaalle, jolloin logistiikasta jää yksi linja kokonaan pois. Toimitusaika on noin 5-10 päivää, riippuen tuotteesta ja toimittajasta. Tuotteet maksetaan verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai MobilePaylla. Toimitus maksaa 3-10 euroa.

  Weecos alennuskoodit ja ale

  Weecosissa ei suorastaan alennuskoodeja juuri ole, sillä se toimii jälleenmyyjänä, ellei sitten tarjoa alennuskoodilla joskus ilmaisia toimituskuluja. Sen sijaan ale-osasto on laaja, sillä siellä on etenkin Papun vaatteita joita myydään edellistä mallistoa edullisesti pois. Weecos Ale löytyy omasta tuoteryhmästä, johon on siis koottu kaikki aletuotteet.

   

  Oletko ostanut Weecos nettikaupasta? Onko sinulla kokemuksia Weecosissa myynnissä olevista tuotteista, vaatteista tai tuotemerkeistä? Kerro kokemuksesi ja kehitysideasi alla olevalla lomakkeella!

  Weecos videot

  Katso upea Weecos nettikaupan esittelyvideo:

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun