Jack & Jones

Jack & Jones

43.0
(4)
 • Toimitustavat: Posti, DHL ja nouto Jack & Jones liikkeestä
 • Toimitusaika: Posti ja nouto 5-8 arkipäivää, DHL 1-2 arkipäivää
 • Toimitusmaksut normaali postitoimitus 4,95€ (yli 60e tilaukset ilmaiseksi), DHL 14,95€
 • Maksutavat: Debit- ja creditkortit, Klarna tili ja lasku, Paypal

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Jack & Jones -tuotteet.
  Jack&Jones verkkokauppa on virallinen kyseisen brändin nettikauppa, jossa on todella laaja valikoima Jack & Jones vaatteita ja asusteita! Jack & Jones on siis nuorten miesten, tai ylipäätään miesten, trendibrändi, joka perustettiin alunperin lähinnä farkkujen ja denimin ympärille vuonna 1990.

  Edelleenkin farkut ja denim ovat Jack & Jones merkin ydinosaamista, sillä mistä muualta löytyy niin laaja, monipuolinen ja istuva, tyylikäs valikoima erilaisia miesten farkkuja? Brändillä on tietysti myös muut miesten vaatteet, sillä se pukee miehet varpaista päähän asti. Tästä kaupasta löytyvät miesten takit, pipot, hanskat, paidat, hupparit, t-paidat, shortsit, sukat, housut jne.

  Jack&Jones liikkeet Suomessa

  Jack & Jones merkki kuuluu siis kansainvälisen perheyrityksen BESTSELLERIN brändeihin, joita on myös mm. Vila, Vero Moda, Only, Name it ja monia muita. Jack&Jonesia myydään 38 maassa yli tuhannessa brändin omassa liikkeessä sekä lisäksi muissa trendivaateliikkeissä sekä nettikaupoissa.

  Nykyään JACK & JONES koostuu kuudesta alabrändistä: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, JACK & JONES TECH ja JACK & JONES JEANS INTELLIGENCE. Suomessakin on kymmeniä ellei satoja eri liikkeitä, joissa myydään tätä merkkiä. Myös brändin ihan omia liikkeitä on suuremmissa kaupungeissa kuten Turku, Oulu, Helsinki, erityisesti Kampissa on suuri Jack & Jones liike. Myös muissa kauppakeskuksissa, kuten Ideapark, iso omena ja monet muut, löytyy Jack & Jones liike.

  Kaikkiin Jack&Jones liikkeisiin ja myös nettikauppaan on mahdollista ostaa Jack&Jones lahjakortti, joka on erinomainen lahja nuorelle miehelle esimerkiksi joulu- tai syntymäpäivälahjaksi.

  Jack&Jones farkut ja vaatteet

  Jack & Jonesilla on todella hyvä valikoima erilaisia farkkuja. Farkuista löytyy useita eri malleja, jotka istuvat päällä eri tavalla, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti sopiva malli. Mallit ovat mm. Skinny Fit, Slim Fit, Regular Fit, Comfort Fit, Loose Fit, Anti-Fit ja Revityt farkut. Mallit toki myös muuttunut vuosien varrella, mutta jotkut mallit pysyvät pitkään, joten jos mieluinen malli löytyy, niin voit aina hakea saman mallin kun edellisen kuluvat.

  Myös Jack&Jones takit ovat todella suosittuja. Valikoimassa on esimerkiksi kymmeniä erilaisia Bomber-takkeja, farkkutakkeja, tikkitakkeja, kevyitä takkeja, nahkatakkeja ja parkatakkeja, kesään ja talveen. Hinnoissa Jack&Jones pyrkii olemaan kohtuullinen mutta kuitenkin laadukas.

  Jack & Jonesilta löytyvät myös vyöt, henkselit ja muut asusteet, sekä upeat, trendikkäät ja nuorekkaat miesten puvut, solmiot, miesten paidat, puvunhousut ja pikkutakit. Myös upeita kenkiä löytyy, bootsit, tennarit ja muut vapaa-ajan kengät sekä juhlakengät.

  Jack&Jones kestävä kehitys

  Jack&Jones brändi on sitoutunut omistajafirmansa kestävän kehityksen arvoihin. BESTSELLER on sitoutunut 20 kestävän kehityksen lupaukseen, jotka se toteuttaa vähitellen vuoteen 2020 mennessä. Lupaukset koskevat niin ympäristöä, työntekijöiden ihmisoikeuksia ja ihmisarvoa tehtaissa, kemikaaleja ja turvallisuutta, kestävää kehitystä, kierrätystä, työturvallisuutta jne. Kaikilla osa-alueilla pyritään kestävämpään ja ihmisarvoisempaan tuotantoon ja tuotteisiin.

  Jack&Jones kokotaulukko

  Jack&Jones tilaus ja toimitus

  Jack&Jones nettikaupasta löydät parhaiten tämän brändin tuotteet kerralla. Mikäli käytät tätä merkkiä vaatteissasi paljon, on järkevää tilata täältä. Klikkaa tuotteet ostoskoriin ja maksa verkkopankissa, luottokortilla, Klarna laskulla tai Paypalilla. Tuotteet toimitetaan noin viikossa ja toimituskulut ovat noin 7 euroa. Voit myös noutaa tuotteet valitsemastasi Jack&Jones liikkeestä.

  Jack&Jones ale on aina yksi tuoteryhmä brändin verkkokaupassa. Kannattaa vilkaista sieltä alennustuotteet. Tältä sivulta taas löydät mahdolliset voimassaolevat alennuskoodit ja alennuskupongit verkkokauppaan tai tiettyihin tuoteryhmiin. Muista käyttää niitä!

  Kun olet asioinut tässä verkkokaupassa, kerro ystävällisesti kokemuksesi muille alla olevalla lomakkeella!

  Jack&Jones videot

  "Emme työskentele denimin eteen, se on meidän elämäntapamme".

  Katso video, kuinka Jack&Jones farkkuja tehdään:

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun