8848 Altitude

8848 Altitude

15.0
(1)
 • Aina ilmainen toimitus
 • Toimitustapa: PostNord Mypack (2-5 päivää)
 • Maksutavat: verkkopankit ja luottokortit
 • Palautusaika 14 päivää

  8848 Altitude on ruotsalainen vaatemerkki, joka on tunnettu ennenkaikkea laadukkaista ja tyylikkäistä talvivaatteista. Merkiltä löytyy tuotteita ja malleja naisille, miehille ja lapsille. Vaatteet ovat käytännöllisiä, kauniita, kestäviä ja trendikkäitä, värejä ja malleja on monipuolisesti, jolloin joka makuun löytyy sopivaa.

   

  Suomessa 8848 Altitude merkkiä myy ainakin Intersport, mutta merkkiä voi tilata myös netistä, suoraan merkin omasta nettikaupasta. Merkillä on oma liike Tukholmassa. Nettikaupan valikoma voi olla eri kuin esimerkiksi Suomessa sijaitsevien Intersport liikkeiden, mutta siellä voi olla myös aivan erityisiä alennuksia ja tarjouksia, joita ei urheiluliikkeissä ole.

   

  8848 Altitude merkin lasten haalareista ja lasten toppahousuista ja laskettelutakeista on suomalaisillakin käyttäjillä todella hyviä kokemuksia. Merkin talvivaatteet ovat hintaluokaltaan keskimääräistä kalliimpia, mutta eivät kuitenkaan markkinoiden kalleimpia, ja laadultaan todella hyviä. Haalareissa ja lasketteluhousuissa on korkeat vesipilariarvot, pitävät hyvin lämpimänä eivätkä saumat vuoda, toisaalta vaatteet myös hengittävät. Lisäksi vaatteet ovat leikkaukseltaan istuvia ja kauniita, ulkoasultaan raikkaita, värikkäitä ja tyylikkäitä.

   

  Naisten ja miesten laskettelutakit ja housut ovat niinikään todella kivoja. Lisäksi 8848 Altitude merkin valikoimassa on kuoritakkeja, softshell vaatteita kevääseen, pyöräilyvaatteita, parkatakkeja ja untuvatakkeja, aluskerrastoja sekä tietysti ihan kesävaatteita shortseineen ja t-paitoineen. Ideana on että hyvää laatua kohtuullisella hinnalla.

  8848 altitude videot

   

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun