Caliroots

Caliroots

42.5
(4)
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • Valitsemalla Jetpack toimituksen saat tilauksesi jo samaksi illaksi (pääkaupunkiseutu)
 • Toimitukset Postnord, UPS, Jetpak
 • Toimitushinnat: 4,90-14,90€

  Caliroots on ruotsalainen katumuodin ja kenkien verkkokauppa, jonka valikoima on erittäin erittäin laaja. Caliroots.fi verkkokaupassa on yli 400 tuotemerkkiä aina huippumerkeistä harvinaisempiin ja toisaalta edullisempiin merkkeihin. Caliroots.fi satsaa toimituksen nopeuteen.

  Caliroots.fi Street wear muotikauppa perustettiin vuonna 2003 tukholmalaisena kivijalkaliikkeenä, jossa myytiin valikoituja katumuotimerkkejä ylikasvaneille skeittareille. Sittemmin Caliroots perusti verkkokaupan, joka toimii jo useissa Euroopan maissa. Vaatekaupalla on Tukholmassa nyt yhteensä viisi liikettä. Suomenkielinen verkkokauppa on avattu hiljattain.

  Caliroots satsaa tuotteiden valikoimaan. Sieltä löytyy valikoituja uniikkeja tuotteita ja brandeja, harvinaisia "keräilykappaleita" esimerkiksi kengistä ja lenkkareista sekä tietyti kaikki suosituimmat katumuotimerkit. Lenkkareista Calirootsilla on muun muassa suosikkimerkit Stussy, Carhartt, Vans, Nike ja Adidas sekä harvinaisuuksia ja kultahippuja muun muassa merkeiltä Norse Projects ja Our Legacy.

  Lenkkareita, sneakereita, vaatteita...

  Calirootsin laajoissa valikoimissa todella paljon katumuotivaatteita miehille, naisille ja lapsille. Ihanan raikkaita, sopivan nuorekkaita, mutta sopivasti myös persoonallisia. Calirootsin ensimmäisen ja lippulaivaliikkeen personoitu tyyppiasiakas onkin aikuistunut skeittari, eli aikuinen nainen tai mies, joka oli nuorena skeittari, mutta joka haluaa aikuisena pukeutua samanhenkisesti mutta tyylikkäästi. Ihanasti persoonallisia vaatteita nykypäivän hipstereille! Toki valikoimissa on vaatteita myös nuorille, teineille, joista jotkut haluavat pukeutua juuri kuten muutkin, toiset taas hyvinkin persoonallisesti.

  Calirootsilta löytyvät siis t-paidat, kauluspaidat, pitkähihaiset paidat, housut aina farkuista verkkareihin, shortsit, hameet, lippikset, pipot ja muut päähineet... Takit aina toppatakeista bombereihin, naisille, miehille, teineille, lapsille. Kenkiä Calirootsilla on valtavasti, juuri lenkkareita, sneakereita, loafereita ja muita rentoja katukenkiä niin vapaa-aikaan kuin aktiivisempaankin liikkumiseen.

  Mikä katumuotikauppa Caliroots olisi, jos siellä ei myytäisi skeittilautoja. Valikoimassa on rullalautoja muun muassa Hopps, Anti Hero, Huf, Polar Skate Co., Carhartt, WKND Skateboards, Hotel Blue ja Pizza Skateboards merkeiltä. Sieltä löytyy laudat ja rullat erikseen, jolloin voi itse koota sellaisen laudan kuin haluaa.

  Tilaukset ja toimitukset

  Caliroots verkkokauppa on samalla kaikkien firman kivijalkaliikkeiden kauppa virtuaalinen "varasto", eli tuotteet ovat myynnissä eri kivijalkaliikkeissä. Pystyt siis shoppailemaan netissä kaikissa Cali kaupoissa yhtä aikaa. Eri kauppojen tuotteet klikkaillaan samaan ostoskoriin ja tilataan yhtä aikaa, vaikka tuotteet sitten tulisivatkin eri paikoista, siitä tilaajan ei tarvitse tietää mitään.

  Tuotteet toimitetaan nopeasti, jopa 1-3 arkipäivässä, tosin Ruotsista Suomeen tuotteet eivät tule ihan tuossa ajassa, mutta varmasti viikossa kuitenkin. Pääkaupunkiseudulle nopean toimituksen voi saada jopa samalle illalle! Mikäli olet tilannut kaupasta, kerro kokemuksesi muille lomakkeella tämän sivun alareunassa, sillä vain kokemuksia jakamalla voimme todella tietää, pitävätkö nämä lupaukset paikkaansa. Toimituskulut ovat 4,90 ja 14,90 euron välillä.

  Calirootsilla tuotteiden palautukset eivät ole yhtä helppoja kuin monessa muussa kaupassa. Palautuksesta täytyy tehdä ilmoitus 30 päivän kuluessa ja palautus lähetetään omalla kustannuksella. Kaupan sivuilla ei kerrota paljonko nämä kustannukset ovat. Tuotteen voi myös vaihtaa, jolloin palautus ilmeisesti niinikään maksetaan itse.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pettynyt1
  Lähettivät täysin väärät kengät, kuin mitkä tilasin. Asiakas palvelusta vaan valiteltiin, kun useiden viestien jälkeen (englanniksi) asia vasta ymmärrettiin. Ei mitään, itse sain kustantaa palautuksen, mikä oli suurempi kuin lähetys kustannukset. Eli takkiin tuli niin sanotusti, jäi viimeiseksi tilaukseksi.
  aatu2
  hidas toimitus

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun