Klingel

Klingel

33.3
(3)
  • Toimitus: 5-7 arkipäivää (5,90€)
  • Toimitustapa: PostNord
  • Maksutavat: Klingel tili ja lasku sekä postiennakko, yleisimät luottokortit ja PayPal
  • Palautusoikeus 14 päivää
  • Minimitilaus 50€

Klingel alennuskoodit

Tilaa uutiskirje. niin saat 10€ alennusta

Klingel on saksalainen naisten ja miesten vaatteiden ja muodin sekä kodin nettikauppa, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2004. Aluksi Klingel toimi pelkästään postimyyntikuvastojen, mutta sittemmin kuvastot jäivät pois kun verkkokauppa korvasi ne kokonaan.

 

Klingel on siis ollut aikuisten suomalaisten naisten vaatettaja jo yli kymmenen vuotta, siihen luotetaan. Tyyliltään vaatekaupassa on mannereurooppalaista muotia, perustyylikästä aikuisen naisen muotia. Erityisesti Klingelissä on panostettu oikeankokoisen vaatteiden löytymiseen, siksi nettikaupassakin on erikseen tarkat ohjeet ja taulukot oikean koon löytämiseksi housuista, paidoista, t-paidoista ja alusvaatteista.

Enää housuja ei tarvitse lyhentää

Suomalaisen naisen yksi yleisimmistä ongelmista on löytää sopivia housuja. Monet meistä tanakoituu iän myötä ja koska emme ole kovin pitkiä, etenkään itäisessä Suomessa, housut ovat lähes aina liian pitkiä ja niitä pitää lyhentää. Klingel on tiedostanut tämän haasteen jo pitkään. Siksi Klingelin valikoimassa on erikseen lyhyet ja erikoislyhyet housut, juuri keski-ikäisille naisille, joille on tullut sopivasti leveyttä, mutta pituus ei ole kasvanut. Klingelistä tilattuja housuja ei siis tarvitse lyhentää erikseen! Tästä joukolla suomalaisnaisia on jo todella positiivisia kokemuksia!

Kengät, paidat, alusvaatteet, mitä muuta?

Klingelin valikoima on vuosien mittaan laajentunut aika lailla. Aiemmin se oli pelkästään naisten vaatteiden kauppa, ja edelleenkin pääosa valikoimasta on naisten: kenkiä, vaatteita, takkeja, asusteita huiveista hattuihin, laukkuja, alusvaatteita... Mutta nyt valikoimassa on erikseen myös miesten vaatteet ja alusvaatteet. Miesten vaatteet ovat perustyylikkäitä aikuisen miehen vaatteita, kaulupaitoja, suoria housuja, farkkuja, kenkiä, erilaisia takkeja, vöitä ja muita asusteita...

 

Vaatteiden lisäksi Klingelissä myydään myös kodin tavaraa, sisustustuotteita ja kodinkoneita. Kodin tekstiilejä lakanoista mattoihin ja pyyhkeisiin, valaisimia, keittiön tuotteita ja tavaroita aterimista kodinkoneisiin, sisustustuotteita tauluista koriste-esineisiin, sesonkiin liittyvät sisustustuotteet... Lisäksi Klingelissä on myös hyvinvointipuoli, josta löytyy terveystuotteita, kosmetiikkaa ja meikkejä.

Toimitus ja palautus

Klingel verkkokaupasta toimitetaan tuotteet 5-7 arkipäivän kuluessa ja toimituskulut maksaa 5,90 euroa. Kannattaa seurata kaupan alennuskoodeja, joilla toimituskulut voi saada myös ilmaiseksi. Klingelillä on joustavat maksuehdot, eli luottokorttien ja verkkomaksun lisäksi on mahdollista maksaa myös erissä, erämaksulla.

Palautus tehdään 14 päivän kuluessa ja palautus on ilmainen.

 Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun