Halti

Halti

14.0
(1)
 • Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin (norm. 4,90€)
 • Toimitus: Postipaketti, kotiinkuljetus, Smartpost

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Halti -tuotteet.
  Halti on kaikille suomalaisille tuttu ulkoiluvaate- ja varustemerkki. Halti tunnetaan laadusta ja sopivasta hinnasta. Vaatemerkkinä Halti on luotettava, sillä on jokainen tietää, että sitä on huolella testattu juuri Suomen haastavissa oloissa. Halti-merkkiä saa lukuisista vaatekaupoista ja tavarataloista, mutta merkillä on myös oma verkkokauppansa, josta löytyvät kaikki uusimmatkin tuotteet sekä parhaat tarjoukset ja alennuskoodit.

  Haltilta löytyy retkeily- ja ulkoiluvaatteita ja kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Laadukkaat takit, paksummat toppatakit ja ohuemmat ulkoilutakit, parkatakit, sekä kuoritakit löytyvät kivoissa väreissä ja joka vuosi uusissa malleissa. Haltilla on myös pipoja, hanskoja, käsineitä, retkeilysukkia, vaellushousuja ja toppahousuja, ulkoilukerrastoja ja kaikkia muitakin ulkoiluvaatteita naisille ja miehille.

  Haltin vaelluskengät ovat jo käsite. Haltilta löytyy lukuisia kenkämalleja vaellukseen ja retkeilyyn, on kovia, vaativaan maastoon sopivia pitkävartisia vaelluskenkiä sekä pehmeämpiä ja matalampia goretex kenkiä, jotka sopivat niin vaellukseen kuin ulkoiluunkin. Kenkiä on miehille, naisille ja lapsille.

  Halti verkkokauppa on moderni ja luotettava. Toimitusaika on vain 2-4 päivää, toimituksen saa ilmaisesti yli 99 euron tilauksiin, eikä toimituskulut pienemmissäkään tilauksissa kovin kalliita ole. Palauttaminen on ilmaista.

  Halti merkki on syntynyt ja perustettu Suomessa 1970-luvulla. Halti osti hiihtopiireistä tutun Raiski-merkin, joka on edelleen olemassa. Halti on alusta saakka panostanut tuotteidensa huolelliseen testaukseen oikeissa ja vaativissa olosuhteissa. Se tekee yhteistyötä muun muassa Suomen alppihiihtoyhdistyksen kanssa sekä kansainvälisen hiihtoliiton kanssa. Haltin tuotteita testaa jatkuvasti käytännössä lukuisat suomalaiset huippu-urheilijat, kuten alppihiihtäjä Kalle Palander.

  Halti videot

   

  Metsäretki Keskuskadulla 3.9.2016 from Halti on Vimeo.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun