Footway kenkäkauppa

Footway kenkäkauppa

173.2
(17)
 • Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: ilmainen
 • Palautusaika: 180 päivää
 • Maksutavat: verkkomaksut, lasku, osamaksu, luottokortti (Visa, MasterCard), pankkikortti

  Footway on uusi ruotsalainen vuonna 2010 perustettu nettikenkäkauppa, joka on tullut Suomen markkinoille vastikään. Footwaylla on ihan omaa luokkaansa oleva valikoima: yli 30 000 kenkämallia noin 700 eri merkiltä! Valikoimassa on siis todella laadukkaita kenkiä, mutta myös edullisempia merkkejä.

  Footway panostaa asiakasystävällisyyteen aivan sata nolla, minkä kyllä näkee heti verkkosivuilta sekä joka ikisestä tilauksen vaiheesta. Suomenkielisten nettisivujen selaaminen on helppoa ja yksinkertaista: aivan ensimmäiseksi valitaan kengän koko sekä tuleeko kenkä naiselle, miehelle vai lapselle. Tämän jälkeen siirrytään valitsemaan kenkämalleja: haetko bootseja, urheilu- vai ulkoilukenkiä vai kenties avokkaita, korkokenkiä, saapikkaita tai sandaaleja. Selkeältä sivulta on todella nopea ja helppo nähdä koko valikoima kenkiä. Ei liene toista kenkäkauppaa netissä, jossa tuhansien kenkämallien selailu kävisin näin käsittämättömän nopeasti!

  Footwayn tilaus tapahtuu helposti ja nopeasti Klarnan palveluiden avulla. Tilausten jälkeen joka ikisestä vaiheesta tulee ilmoitus sähköpostiin, jolloin asiakas pysyy jatkuvasti perillä tilauksen etenemisestä. Toimitus on supernopea: 2-5 päivää! Footway lupaa myös hintatakuun, eli lupaa kaikki valikoimansa kenkämallit markkinoiden edullisimmalla hinnalla, siis normaalihinnaltaan. Hintatakuu toimii niin, että jos löydät jostain toisesta nettikaupasta tai fyysisestä liikkeestä Footwayn valikoimassa olevan mallin edullisemmalla ja tilaat ne, lähetät vain kuvan kaupassa olleesta tuotteesta ja erotus hyvitetään suoraan tilillesi!

  Footway haluaa kaikin mahdollisin keinoin tehdä kenkien ostamisen netistä mahdollisimman miellyttäväksi ja helpoksi ! Siksi esimerkiksi erilaisia alennuskoodeja ja tarjouksia on Footwaylle vähän väliä tarjolla. Alennuskoodeistä pysyt parhaiten perillä seuraamalla Vaatekauppoja.fi sivustoa tai tilaamalla Footwayn alennuskirjeen sähköpostiisi.

  Footway mainokset ja videot
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pirkko Pautola2
  Tilasin kengät kokoa 38...kenkälaatikossa oli kengät kokoa 37...lahjoitan eteenpäin!
  Anneli1
  Palautus työlästä !
  Laskumuistutus2
  Itselläni samanlainen kokemus laskusta kuin Jarilla, alkuperäistä laskua ei näkynyt mutta muistutuslasku 5 euron lisällä tuli. Soitan ja kysyn ennenkuin maksan mutta vähän outoa toimintaa. Kengät olivat kyllä hyvät.
  perhonen1
  Yritin maksaa ostokseni, mutta ei maksanut. En tiedä.
  Jari4
  Tilaus ja toimitus sujui moitteettomasti , mutta Klarna laskutuksessa meni joku varmaan vähän ohi. Tilausvahvistuksessa, kenkätoimituksessa eikä postissa tullut laskua. Kuukauden päästä tuli postissa muistutus lasku +5€. Liekö vika Footway:ssä ,Klarnassa vai peräti minussa. Kengät oli , joka tapauksessa OK.
  Tuula3
  Olen palauttanut ensimmäisen kerran kahdet kengät tämän vuoden alkupuolella, joista toiset \"hukkuivat\" jonnekin. Soiteltiin ja oltiin sähköpostitse yhteydessä. Footwayilta sanottiin, että heillä on postin kanssa sopimus, jos kengät katoavat, eikä minun tarvinnut maksaa, onneton kun olin heittänyt postin kuitin roskiin jo. Toisen kerran palautin nyt noin reilut kaksi viikkoa sitten yhdet kengät, jotka eivät ole vieläkään kirjautuneet Footwaylle. Kyselin jo hermostuneena, mutta eipä näy. Nyt minulla on onneksi postin kuitti valmiina, jos tarvitsen. Ihmettelen miten kengät voivat vain hävitä? Arveluttaa uskallanko enää tilata, ei ole ennen tällaista sattunut missään nettikaupassa. Onko kenellekään käynyt samoin?
  Noora5
  Olen tähän mennessä kolme eri tilausta. Aina ovat tulleet oikeat kengät. Yhdet kengät olen palauttanut (noin vuosi sitten) ja palautusjärjestelmä olisi voinut olla hieman fiksumpi, mutta en kokenut sitä hankalaksi. Uusimman tilauksen tehdessäni viime marraskuussa huomasin, että palautuslappu oli erilainen, joten palautusjärjestelmä on nyt sulavampi. En tosin kokeillut palautusjärjestelmää, sillä palauttanut uusimpia kenkiä, mutta eipä siinä sen suurempaa vikaa edellisellä kerrallakaan ollut.
  Aino3
  Footwaystä toimitus oli nopea ja tilaamani kengät juuri sellaiset kuin pitikin. Eli henk.koht. vain positiivista sanottavaa Footwaystä. Kaverilleni kävi vähän huonommin kun tilasi samat kengät. Koko oli väärä, ja palautus oli kuulema monimutkainen. Itse aion tilata myös jatkossa tästä huolimatta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun