Frontmen

Frontmen vaatekauppa

00.0
(0)
 • Maksutavat: Luottokortit, Paypal, lasku
 • Ilmaiset toimitukset Suomeen yli 100€ tilauksiin (norm. 8-19€)

  Ruotsalainen Frontmen verkkokauppa on vaatekauppa muotitietoisille miehille, jotka haluavat panostaa vaatteisiin ja ennen kaikkea niiden siisteyteen ja laatuun. Frontmen vaatekaupan valikoimassa on tarkoin valikoituja huippumerkkejä, joiden laatu ja tuotanto on takuuvarmaa ja tyyli tasaisen tyylikästä.

   

  Frontmen perustettiin vuonna 2008 Ruotsissa, ja tänä päivänä se myy miesten laatuvaatteita ympäri Euroopan. Vaatekauppa työllistää vain kuusi henkilöä, mutta silti kauppa lupaa parasta mahdollista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelu onkin Frontmenin ehdottomasti paras vahvuus. Se viedään niinkin pitkälle, että verkkokaupan asiakkaiden käytössä on henkilökohtainen tyylivinkkari ja neuvoja joka arkipäivä päiväsaikaan täysin ilmaiseksi. Kuka tahansa voi soittaa tai lähettää sähköpostia ja kysyä tyylivinkkarilta neuvoja omaan tyyliinsä, kuinka pukeutua tiettyyn juhlaan tai mitä on tällä hetkellä sellaista uutta muodissa, jota juuri sinä haluaisit saada pukeutumiseesi. Tyylivinkkarin avulla löydät Frontmenin valikoimasta juuri sinulle sopivat, juuri omaa persoonallista tyyliäsi tukevat vaatteet ja asusteet.

  Laatumerkkejä miesten vaatteista

  Frontmen satsaa tosiaan vain ja ainoastaan laatuun, hinta on kakkosseikka. Sillä Frontmenissä ajatellaan mieluummin niin, että jokainen vaate, jokaiset housut, takki, paita, bleiseri tai kengät, hankitaan tarkoin harkiten ja huolella niin, että vaatekappaletta tullaan käyttämään vuosia eikä vain yhden lyhyen sesongin ajan. Siksi tyylinikkarin palvelu on todella tärkeä: hän auttaa hankkimaan Frontmeniltä todella tyylikkään, monipuolisen, persoonallisen ja laadukkaan, mutta ennen kaikkea niukan ja yksinkertaisen vaatevalikoiman. Tästä valikoimasta voit pukea itsesi tyylikkäästi mihin tahansa tilaisuuteen. Tässä on tyylikkäiden ruotsalaisten miesten pukeutumisen ydin ja tätä Frontmenin tyylitaiturit haluavat jakaa myös asiakkailleen.

   

  Laatumerkeistä Frontmenin valikoimissa on muun muassa Tiger of Sweden, Filippa K, J. Lindeberg, Adidas Originals, Persol, Hugo Boss, Loake1880 ja Stutterheim. Frontmenin valikoimista mies löytää itselleen kaiken, mitä ikinä tarvitsee tyylikkääseen pukeutumiseen: kokopuvut, villakangastakit, toppatakit, untuvatakit, parkatakit, kevyet kevättakit ja pusakat, farkut, siistit housut, suorat housut, t-paidat, pulloverit, bleiserit, pikkutakit, villapaidat, neuleet, kauluspaidat, farkkupaidat, shortsit, kengät joka lähtöön niin tyylikkäälle illalliselle kuin siistit kävelykengät, huivit, pipot, hatut, käsineet, vyöt, laukut, sukat, alusvaatteet... Ainoa mitä tästä kaupasta ei taida löytyä ovat urheiluvaatteet.

  Bonuksia vaateostoksista

  Koska Frontmenin kunnia-asiana on palvella asiakkaita niin hyvin kuin he ikinä osaavat, Frontmenin verkkokauppaan on luotu oma asiakasklubinsa, johon kuka tahansa voi ilmaiseksi liittyä. Tässä Frontmenin omassa klubissa asiakkaat voivat saada ihan omia tarjouksia ja alennuskoodeja, mutta ennen kaikkea asiakkaat saavat bonuksia ostoksistaan. Jokaisesta kruunusta saa aina yhden pisteen henkilökohtaiseen bonusjärjestelmäänsä. Pisteillä voit saavuttaa oman henkilökohtaisen tasosi bonusjärjestelmässä: hopeatasolla saat ostoksistasi aina 10% alennusta ja kultatasolla saat 15 prosentin alennuksen kaikista ostoksista. Mikäli Frontmenin vaatevalikoima miellyttää, kannattaa todella satsata kaikki ostokset samaan verkkokauppaan, sillä tulevaisuudessa tiedossa on melkoiset alennukset.

   

  Vaikka Frontmenin vaatteissa tyyli on enimmäkseen klassinen, valikoimasta löytyy kyllä vaatteita varmasti jokaiseen lähtöön ja makuun. Mikäli on epävarma omasta tyylistään, kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä henkilökohtaiseen ja ilmaiseen tyylineuvojaan, jolta voit saada todella rahanarvoisia vinkkejä pukeutumiseesi!

   

  Kun olet tehnyt ostoksia Frontmenissä, muista antaa palautetta ja kirjoittaa kokemuksia tällekin sivulle, sillä mitä enemmän verkkokauppojen asiakkat kirjoittelevat julkisesti verkkokauppojen hyvistä ja huonoista puolista, sitä realistisemman kuvan asiakkaat ja myös itse saat ja näin kaikki hyötyvät. Tätä kautta myös itse tulet tulevaisuudessa saamaan aina parempaa palvelua ja etuja verkkokaupoista.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun