Disturb

Disturb vaatteet

163.8
(16)
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
 • Nopeat 1-3 päivän toimitukset
 • Kattavat maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Paypal, Klarnan tili ja luotto
 • Iso valikoima katu-uskottavia vaatteita miehille ja naisille
 • Edullisia löytöjä Outlet-osastolta


   

  Disturb on kotimainen vaatteiden ja kenkien verkkokauppa, jonka idea oli alun perin tuoda maahan ja myydä valtavirrasta poikkeavia vaatteita. Disturbin tyyli on edelleenkin persoonallisen underground-henkinen, vaikka valikoimassa onkin brändejä, joiden voi sanoa olevan jo täysin valtavirtaa. Voinee tiivistää, että Disturb myy vaatekaupassaan aikuisten rentoa katumuotia, joka on myös tyylikästä. Erityisesti persoonalliset ja laajat farkkuvalikoimat sekä miesten että naisten puolella kiinnostavat monia kuluttajia.

   

  Disturb on perustettu jo vuonna 2011 ja sen jälkeen se on palvellut tuhansia ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Erityistä kiitosta verkkokauppa saakin todella nopeasta asiakaspalvelusta sekä muusta asiakaspalvelusta. Disturb ei jätä asiakastaan yksin, vaan auttaa aina, on aina asiakkaan puolella!

  Bonuksia ostoksista

  Disturb haluaa tehdä asiakkaansa tyytyväiseksi myös hinnoillaan. Vaatekaupan hinnat eivät alun alkaenkaan ole päätä huimaavia, mutta silti Disturb haluaa kannustaa uusia asiakkaita shoppailemaan alennuskoodeilla ja tarjouksilla sekä innostaa vanhoja asiakkaita pysymään mukana remmissä bonusjärjestelmällään. Jokaisesta ostoksesta kertyy nimittäin kirjautuneille asiakkaille 5 prosenttia bonuksia. Nämä bonukset kerryttävät krediittejä, joita voi sitten seuraavien ostosten yhteydessä käyttää alennuskoodien tavoin. Muista siis kirjautua Disturbin asiakkaaksi ennen ensimmäisiä ostoksia!

  Suosittuja vaatemerkkejä

  Disturb on alusta asti satsannut todella tarkasti valikoituihin vaatemerkkeihin. Aluksi valikoimassa oli jopa tiettyjen merkkien uniikkeja malleja, mutta nyt suurin osa merkeistä on valtavirtaa. Joitakin merkkejä tosin Disturb maahantuo ja myy Suomessa yksinoikeudella, kuten suosittua Yakuza Inkiä.

   

  Disturbissa myytäviä brändejä on yli 60: Akito, Tanaka, Anonymous&Famous, Balandi, Baxmen, Beyro by Cipo & Baxx, Biker Jacket, Björn Borg, Bludeise, Brandit, Brave, Soul, Carisma, Cipo & Baxx, Converse, Cultz, Daymen Jeans, Decay, Dissident, Disturb Clothing, D&Z, FLEXFIT, Free Side, Geographical Norway, Gianfranco, Sarti, Hardsoda, Highness, Hollifield, H-Style, Invictus, Japrag, Jeansnet, Jeel, Jeneric, Kabeen, Kamora Jeans, KC-1981, Key Largo, Kingz, Kosmo, Lupo, Merci Mademoiselle, MOE, MZGZ Brand, Neverdry, Noisy May, OSLEY, Parasuco, PARIS ET MOI, Plum Tree, R-Display, ReRock, Rivaldi, Rusty Neal, San Pedro, Tamboga Shoes, Tazzio, Tokyo Laundry, TOXIK3, trueprodigy, Urban Classics, Violento, VSCT, WAM- Denim, Wasabi, Yakuza Ink ja Young & Rich.

   

  Disturbin rock-henkisestä kaupasta löytyy kaikki, mitä nyt aikuinen nainen tai mies tarvitsee: talvitakit, maiharit, pilottitakit, nahkatakit, farkkutakit, farkut niin miehille kuin naisillekin, paidat, t-paidat, hupparit, svetarit, kengät, etenkin tennarit ja lenkkarit, pipot, lippikset, shortsit, mekot, hameet, topit... Kaikki vaatteet, mitä nyt voi kuvitella tarvitsevansa rentoon pukeutumiseen.

   

  Kannattaa katsoa Disturdin valikoimaa, sillä mikäli tyyli on sopiva, muiden asiakkaiden kokemuksista päätellen tästä saattaa tulla lempikauppasi, sen verran hyvin asiakasta kohdellaan! Muista katsoa alennuskoodit, kirjautua sisään verkkokaupan asiakkaaksi sekä tietysti ostotapahtuman ja vaatteiden saamisen jälkeen kirjoittaa tähän alle kokemuksesti kaupasta. Muiden asiakkaiden kokemuksia on mukava lukea aina ennen uuteen kauppaan tutustumista, joten helpotat tällä muiden ostoksia myöhemmin.

  Disturb mainokset ja videot

   

  Disturb asiakaspalvelu

  Disturb Scandinavia Oy
  Valiontie 2
  94450 Keminmaa
  Sähköposti info[ät]disturb.fi
  Puhelin 0400 775 385

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  AkiMakitalo5
  Persoonallisia ja näyttäviä vaatteita järkevään hintaan. Useamman kerran tullu tilattua. Asiakaspalvelu on ollut mukavaa ja nopeaa sen mitä on tarvinnut olla yhteydessä yhden vaihdon suhteen.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun