Junkyard

Junkyard katumuotivaatteet

24.0
(2)
 • Laaja valikoima katumuotivaatteita
 • Ilmaiset toimitukset yli 70€ tilauksiin (norm. 4,95€)
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Maksutavat yleisimmät verkkopanki, luottokortit, Paypal sekä Klarnan tili

  Junkyard on katumuodin ja urbaanien vaatteiden suurin Pohjoismainen verkkokauppa. Junkyard alkoi pienenä skeittikauppana Ruotsin Trollhättenissä vuonna 2002, ja on siitä kasvanut nettikaupan myötä omalla alallaan suurimmaksi ja suosituimmaksi vaatekaupaksi. Junkyardin valikoimissa on satoja huippubrändejä skeitti- ja snoukka sekä katumuotivaatteista ja -kengistä sekä asusteista. Lisäksi Junkyardista löytyy kaikkea mahdollista skeittaukseen ja lautailuun, kuten skeittilaudat, longboardit, cruiserit, kypärät, suojat ja varaosat.

  Junkyardin valikoimiin kuuluu esimerkiksi tuotteita seuraavilta merkeiltä: A.J. Morgan, Adidas, Armada Ashbury, Baker, Bern Billabong, Brixtol, Burton, Calvin Klein, Carhartt, Caterpillar, Cheapo, Converse Converse, Dr Denim, Etnies, Fila, Lee Jeans, Levi's, New Balance, Timberland, Tommy Hilfiger, Urban Classics, Vans, Vision Street Wear, Volcom, Volley, Welcome Skateboards, Örjan Andersson....

  Lautailu- ja skeittikamaa Junkyardista

  Junkyard on alun perin ihan oikeiden lautailijoiden ja skeittaajien kehittämä ja ohjaama yritys ja siksi siellä on todella paljon kokemusta erilaisista laudoista, skeiteistä, vaatteista ja varusteista. Junkyard kaupasta löytyvät niin cruiser -laudat, trukit, renkaat, laakerit kuin kaikki tarvikkeetkin. Junkyardissa myydään ainostaan alan parhaimpia laatumerkkejä ja laajasta valikoimasta löytyy sekä halvempia cruiser completeja ja tietysti oikeita laadukkaita herkkupaloja! Kun ostat Junkyardilta edullista, voit silti olla varma siitä, että saat laatukamaa, eikä mitään tavaratalojen halpislautoja, joiden rullat eivät rullaa kunnolla. Junkyardilta löytyy tietysti kaikki kansainväliset merkit kuten Black Label, Penny ja Sector 9.

  Junkyard skeittikaupan yhteystiedot

  Junkyard AB
  Ladugårdvägen 101
  461 70 Trollhättan Ruotsi


  Sähköposti: info@junkyard.fi
  Puh: 09 4273 4890
  Faksi: +46 520-500 099

  Junkyard mainokset ja videot
  Junkyard liittyvät uutiset

  Mitä tapahtui kotimaiselle vaatekaupalle? Puoli miljardia kateissa

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  reeta kivelä5
  - erinomainen kauppa - hyvä lajitelma - selkeä lajitelma - todella kiva valikoima

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun