NA-KD

NA-KD.com

562.8
(56)
 • Aina ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti
 • Toimitukset 2-5 päivässä
 • Helppo palautus
 • Maksutavat Klarna, Mastercard, Visa
 • Toimitus Postnord ja DHL (kotiinkuljetus)

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet NA-KD -tuotteet.
  NA-KD nettikauppa on uusi ja tuore tulokas Suomen nettikaupassa, itse asiassa se on vastikään perustettu muutenkin. Kyseessä on ruotsalainen uusi vaatteiden ja asusteiden nettikauppa, joka panostaa markkinointiin ja stailaukseen, kokonaiseen tyyliin. NA-KD:n takana on muutama nuori ja innokas nettikaupan, markkinoinnin, muodin ja stailauksen asiantuntija, jotka halusivat luoda jotain ihan uutta vaatteiden nettikauppaan.

  Aivan uutta uutta he tuskin pystyivät luomaan, mutta toki NA-KD.com erottuu selvästi edukseen vaatteiden esillepanossa netissä! Vaatteet on stailattu upeasti ja kuvattu mallien päällä, useimmista vaatteista on myös video saatavilla, joten tuotteesta saa todella hyvän kuvan ennen ostamista! Tämä helpottaa valintaa ja aivan varmasti saa ostamaan rohkeammin. Lisäksi NA-KD satsaa nopeaan toimitukseen ja ilmaiseen palautukseen, jotka laskevat myös kynnystä tilata useampi vaatekappale, joita voi sitten rauhassa sovittaa kotona.

  NA-KD.com nettikaupassa on tuhansia tuotteita yli 100 merkiltä, joukossa edullisempia mutta myös huippumerkkejä, kuten Aeryne Paris, Amuse Society, Calvin Klein, For Love and Lemons, Ray-Ban, Cheap Monday, Dagmar, Delacy, Just Female, Motel Rocks, Naanaa, Nookie, Quay Australia, Samsoe and Samsoe ja Saylor. Lisäksi NA-KD:llä on omia brändejä, kuten Accessories, Basics, Boho, Lingerie, Party, Shoes, Swimwear, Trend and Vintage.

  Tuotteita on todella laajasti laidasta laitaan miehille ja naisille: housuja, paitoja, takkeja, talvitakkeja, kävelykenkiä, lenkkareita, korkkareita, avokkaita, t-paitoja, bikineitä, mekkoja, hameita, miesten pukuja, pukupaitoja, suoria housuja, farkkuja, pikkutakkeja, toppeja, vöitä, laukkuja ja muita asusteita... Valikoimat on todella laajat. Nettikauppa satsaa helppoon ja mukavaan käytettävyyteen, jolloin vaatteet olisi mahdollisimman mukavaa ja nopeaa sekä tietysti turvallista ostaa netistä. NA-KD todella on uuden polven nettikauppa!

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun