Zizzi

Zizzi

33.7
(3)
 • Upea vaatekauppa Plus -koon naisille
 • Ilmaiset toimitukset yli 50e tilauksiin (norm. 4,95-9,95€)
 • Palautusoikeus 14 päivää
 • Maksutavat: Visa ja Mastercard -luottokortit sekä yleisimmät verkkopankit
 • Toimitus 2-5 arkipäivän kuluessa

  Zizzi on curvy fashion -muodin verkkokauppa ja valmistaja. Zizzin ideana on tehdä upeaa ja naisellista muotia plus-koon kurvikkaille naisille, ja siinä se todella onnistuu. Zizzin valikoima on naisellinen, raikas, pohjoismaalaisen naisen tyyliin sopiva sekä tarvittaessa käytännöllinen.

  Zizzi on kotoisin Tanskasta, mutta se on koko Pohjoismaiden johtava plus-naistenvaatteiden myyjä. Zizzillä on yli 120 liikettä ja yli 1000 myyntipistettä verkkokaupan lisäksi. Zizzi järjestää aktiivisesti asiakasiltoja ja muita tapahtumia, ja on siten enemmän lifestyle kuin pelkkä muotimerkki tai verkkokauppa.

  Verkkokaupasta löytyy naisille yläosat, paidat, topit, T-paidat, tunikat, paitapuserot, bolerot, farkut, housut, hegginsit, mekot, hameet, takit, talvitakit, sisätakit, jakut, bleiserit, liivit, hiihtohousut, sadetakit, villatakit, neuleet, yöasut, oloasut sekä erilaisia asusteita, kuten koruja, huiveja, kaulaliinoja, pipoja, hanskoja, vöitä, sukkahousuja, aurinkolaseja, laukkuja... Merkkejä on kymmeniä, muun muassa Nille, Sanna, Sally, Emily, Gemma, Molly, Amy, Anna ja Ellen.

  Zizzi haluaa antaa asiakkailleen mahdollisimman kokonaisvaltaisen verkkokauppakokemuksen, ihan samalla tavalla kuin se on tarkka myymälöidensä kokonaisuudesta ja miellyttävyydestä. Siksi Zizzin verkkosivuilla on oppaat sopivien farkkujen löytämiseen, oman vartalotyypin kartoittamiseen sekä vinkkejä ja ohjeita, millaisia vaatteita kyseiselle vartalotyypille sopii ja miten nämä tuotteet löytyvät Zizzin verkkokaupasta. Samoin on oppaita vaatteiden oikeanlaisesta pesusta, oikean koon löytämisestä sekä hengittävistä ja vedenpitävistä materiaaleista.

  Zizzi mainokset ja videot

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun