Mamalicious

Mamalicious

15.0
(1)
 • Tunnettu äitiysvaatteita ja imetysvaatteita myyvä yritys
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin (norm. 4,95)
 • DHL Express 14,95€
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

  Mamalicious tarjoaa tyylikkäitä äitiysvaatteita sekä imetysvaatteita

  Mamalicious on äitiysvaatteita ja imetysvatteita myyvä verkkokauppa. Näin monipuolisesti ja tyylikkäitä äitiys- ja imetysvaatteita ei muualta netistä taida löytyäkään. Vaatteet on nimittäin suunniteltu niin, etteivät ne tyylikkyydessä häviä muille vaatteille, huolimatta tiettyjen muuttuvien muotojen aiheuttamasta suunnittelurajoitteesta. Todella kauniita ja monipuolisia vaatteita jokapäiväiseen arkeen sekä juhlaan.
   

  Mamalicious äitiysvaatteet sopivat arkeen ja juhlaan

  Mamalicious verkkokaupasta löytyvät ihanaakin ihanammat äitiysmekot, istuvat ja kauniit äitiysfarkut sekä muut housut, ihanat illanviettoasut, mekot illalliselle ja juhliin, bleiserit, bolerit, takit, jakut, hameet, farkkusortsit, villapaidat, neuleet, neuletakit, caprit, rennot housut ja hameet koti-iltoihin sekä tietysti äitiysvaatteet salille, urheiluun ja ulkoiluun. Mikä onhaan ihanampaa raskaana ollessa kuin pukea kunnolliset, istuvat treenivaatteet päälle, liivejä, toppia ja treenihousuja myöten ja lähteä salille. Tai kunnon ulkoiluvaatteet, toppahousut, jotka todella istuvat mahan kanssa, toppatakki, joka ei kiristä vatsan kohdalta. Mamaliciouksella todella osataan suunnitella käytännöllisiä vaatteita.
   

  Mamalicious imetysvaatteet yhdistävät käytännöllisyyden ja mukavuuden

  Imetysvaatteet ovat toinen tärkeä tuoteryhmä Mamaliciouksella äitiysvaatteiden lisäksi. Imetys on haastavaa aikaa vaatteiden puolesta, sillä paitojen on pakko olla tietynlaisia, jotta nopea syöttäminen onnistuu missä tahansa. Ei ole kiva kenellekään, jos lapsi joutuu huutamaan nälkäänsä sillä välin, kun äiti riisuu epäkäytännöllistä paitaansa imettääkseen. Tämän vuoksi Mamaliciouksen monipuolinen valikoima imetysvaatteita on todella suosittu.
   

  Imetysvaatteista suosituimpia ovat tietysti ihan perusvaatteet, kuten imetystopit, imetyspaidat ja imetys t-paidat, jotka yhdessä kunnollisten imetysliivien kanssa tekevät imettämisestä helppoa, kivaa ja luonnollista, ilman että äidin jokaisen paidan kaula-aukko on venynyt luonnottomaksi. Todella kauniita ja käytännöllisiä on laaja valikoima Mamaliciouksen imetysmekkoja ja pitkähihaisia paitoja, joissa jokaisessa on fiksu ja kätevä systeemi helppoon imetykseen.

  Mamalicious kokotaulukko


   

  Netistä tilatessa kannattaa ehdottomasti hyödyntää kaikki voimassa olevat alennuskoodit ja tarjoukset, jotka näet tältä sivulta. Mikäli olet tilannut kyseisestä verkkokaupasta, auta muita kirjoittamalla alle palautteesi ja kokemuksesi verkkokaupasta.

  Mamalicious mainokset ja videot  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun