Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor

15.0
(1)
 • Laaja valikoima retkeily ja ulkoilutuotteita
 • Ilmainen toimitus yli 99€ ostoksissa (norm. 4,90€ koosta riippumatta)
 • Kotiinkuljetus 7,90€
 • 100 päivän ilmainen vaihto ja palautusoikeus
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Klarna lasku ja erämaksu sekä Paypal

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Scandinavian Outdoor -tuotteet.
  Scandinavian Outdoor on nimestään huolimatta 100% kotimainen ja kotimaisessa omistuksessa oleva nettikauppa, joka myy laadukkaita ulkoiluvaatteita, -kenkiä ja -varusteita. Scandinavian Outdoor -ketjulla on myös myymälöitä Suomen suurimmilla paikkakunnilla.

  Scandinavian Outdoor nettikauppa on Lounais-Suomen Partiosäätiön omistama ja ylläpitämä ja sen sekä myymälöiden voitot jaetaan täysimääräisenä nuorisotyöhön. Kauppa jatkaa Partiosäätiön hienoa perinnetta, joka on alkanut jo vuonna 1969, alun perin ihan vain partiomerkkien myynnillä. Tänä päivänä Partiosäätiön huippuasiantuntijat pystyvät antamaan oman panoksensa nettikaupan, myymälöiden ja nettikaupan asiakaspalvelun kautta. Scandinavian Outdoorissa asioidessa voi aina pyytää neuvoja ja vinkkejä, millaisia tuotteita tai vaatteita kannattaisi mihinkin tarkoitukseen hankkia.

  Scandinavian Outdoor myy nimenomaan pääasiassa Pohjoismaisia huippu-ulkoilumerkkejä, kuten Fjällräven, Didrikssons, Häglöfs, Viking, Halti, Savotta, Sasta... Toki joitakin laadukkaita merkkejä tulee myös muualta Euroopasta sekä Pohjois-Amerikasta. Ideana on kuitenkin pitää valikoimassa ainoastaan sellaisia tuotteita, joita Partiosäätiössä kuka tahansa voisi itsekin ulkoilussa ja retkeilyssä käyttää ja suositella. Laatu on siis päivän sana, kun asioit Scandinavian Outdoor verkkokaupassa. Hinta on toki toinen päivän sana, sillä laatu ei ole edullista. Nettikauppa kuitenkin haluaa mieluummin myydä laatua, joka kestää todella pitkään ja toimii ulkoillessa hyvin, kun halpaa ja huonoa. Ideana onkin, että se kunnon reppu tai talvitakki, makuupussi, teltta tai ulkoiluhousut hankitaan vain kerran.

  Scandinavian Outdoor nettikaupasta löytyvät retkeilyyn ja ulkoiluun niin vaatteet kuin varusteetkin: ulkoilu- ja vaellushousut, takit, talvitakit, huippulaadukkaat parkatakit, pipot, hanskat, kevyemmät housut, kesätakit, tuulitakit, vaelluskengät ja -saappaat, ulkoilukengät, teltat, makuupussit, retkikeittimet, otsalamput, makuualustat, vaellussauvat, rinkat, reput, sadesuojat, sadeviitat... Lisäksi tietysti monipuolisesti varusteita urheiluun ja erilaisiin lajeihin, kuten kiipeilyyn, juoksuun, myös polkujuoksuun kevyemmät kengät, lasketteluun, lautailuun, mäenlaskuun.... Valikoima on todella todella laaja, ainakin nettikaupassa.

  Scandinavian Outdoot mainosvideot

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun