Stormberg

Stormberg vaatekauppa

00.0
(0)
 • Vaatteita ulkoileville ihmisille
 • Myy Stormberg tuotemerkin tuotteita
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin (norm. 9€)
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää
 • Toimitustapa Matkahuollon MyPack

  Stormberg alennuskoodit

  Tilaamalla uutiskirjeen saat 15% alennusta

  Stormberg of Norway on yksi Norjan suosituimmista ulkoilu- ja urheiluvaatteiden verkkokaupoista. Yritys perustettiin vuonna 1998 ja Suomen markkinoilla se on toiminut vuodesta 2014. Stormberg haluaa tarjota laadukkaita ulkoiluvaatteita kohtuuhinnalla sekä ympäristö, ihmisoikeuksia ja luontoa kunnioittaen. Stormberg on jo pitkään sitoutunut hyväntekeväisyyteen: 1% kaikesta tuotosta menee erilaisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin.

  Stormberg on Norjassa ylivoimaisesti suosituin ulkoiluvaatemerkki, sillä tuotteet ovat laadukkaita, käytännöllisiä, kestäviä, kivoja päällä ja vielä näyttävät hyvältä. Ideana on myös suunnitella vaatteita ihan tavalliseen ulkoiluun, ei niinkään naparetkeilyyn. Strombergillä onkin satoja erilaisia malleja naisten, miesten ja lasten takkeja kesään ja talveen, haalareita, fleecetakkeja ja -paitoja, kerrastoja, villasukkia, käsineitä, pipoja ja lakkeja, kuoritakkeja, juoksu- ja hiihtovaatteita, ulkoilu, kävely ja juoksukenkiä jne... Tuotteet suunnitellaan Norjassa, mutta valmistetaan Kiinassa tarkan valvonnan alla. Stormberg on sitoutunut teettämään vaatteet hyvin eettisesti, kaikkien yhteistyötehtaiden ihmisoikeuksia valvotaan tarkasti eikä lapsityötä käytetä missään vaiheessa.

  Eettisyys ja ympäristöasiat ovat todella tärkeitä Stormbergilla, mutta myös ihmiset. Stormberg työllistää noin 300 ihmistä myymälöissään eri puolella Norjaa ja verkkokaupassa ja on sitoutunut työllistämisohjelmaan tarjotakseen työmahdollisuuden nuorille, joiden on muuten hankalaa työllistyä. Lisäksi Stormberg haluaa ajatella asiakkaidensa parasta loppuun asti. Palvelua on mahdollista saada kuudella kielellä, ja esimerkiksi Suomessa toimiva verkkokauppa on täysin suomeksi. Asiointi on siten todella helppoa ja turvallista. Erilaisia tarjouksia ja alennuskoodeja tarjoillaan kivasti niin, että välillä ostohoukutusta vain ei voi ohittaa, tarjoukset ovat niin hyviä. Kannattaa tilata Stormbergin uutiskirje, jota kautta alennuskoodit ja tarjoukset tulevat nopeiten perille. Uutiskirjeen mukana saat kivoja retkeilyvinkkejä ja ideoita.

  Stormberg sitoutuu tuotteidensa laatuun 100 prosenttisesti. Siksi se uskaltaa antaa esimerkiksi takeille 2 vuoden takuun. Palauttaminen onnistuu ilman mitään ongelmia 100 päivää tilauksen jälkeen ja se on ilmaista. Toimituskulut tulevat ilmaiseksi Suomeenkin 49 euron tilauksiin.

  Stormberg mainosvideot  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun