Sangar

Sangar toimistovaatteet

14.0
(1)
 • Ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen
 • Virossa valmistetut laadukkaat kauluspaidat ja asusteet
 • 14 päivän palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Myös mittatilauspaidat

  Sangar vaatetehdas on valmistanut Viron Tartossa eri puolella Viroa todella laadukkaita pukupaitoja ja solmioita jo 1950-luvulta lähtien. Sangarin paidat ovat olleet Suomessakin tuttuja erilaisten laatumerkkien kautta, mutta viime aikoina verkkokaupan myötä Sangarin paitoja on ollut mahdollista tilata myös suoraan valmistajalta ilman välikäsiä.

  Sangarin paidat valmistetaan laadukkaista, pääasiassa eurooppalaisista materiaaleista. Tekstiileistä käytetään eniten puuvillaa, laadukasta, pitkäkuituista ja kestävää puuvillaa, joka palvelee isältä pojalle. Napit ja langat valitaan myös tarkoin eurooppalailta valmistajilta. Sangarin paita on laadukas satsaus, jota voi käyttää loppuelämän, mikäli pysyy samankokoisena.

  Mallistoltaan Sangarilla on pääosassa klassiset mallit ja leikkaukset, mutta mukana on myös leikkisiä ja elegantteja yksityiskohtia, joilla saat väriä ja persoonallisuuta työpukeutumiseen. Mallistossa on paitoja miehille, naisille ja pojille sekä lisäksi verkkokaupasta saa solmioita, rusetteja, taskuliinoja, solmioneuloja ja muuta tarpeellista asustetta. Miesten malleissa löytyy paitoja niin suoralla leikkauksella, eli Classic Fit, Slim tai Regular sekä urheilullisemmalle vartalolle sopiva Slim Fit ja Extra Slim Fit.

  Sangarin parasta palvelua ovat mittatilauksesta teetetyt pukupaidat. Myös naisten ja poikien paitoja voi teettää omien mittojen mukaan. Tilaus tehdään netissä niin, että sinne syötetään tarkasti nettisivuilla olevien ohjeiden mukaan tehdyt mittaukset, valitaan väri ja materiaali sekä laitetaan tilaus eteenpäin. Näin paita on varmasti täydellisen istuva ja sopiva! Myös mittatilauspaidat ommellaan Virossa, joten niidenkin laatu on taattu. Netistä toki saa paitoja teetettyä mittatilauksella myös muualla, mutta Sangarin laatuun voi ehdottomasti luottaa! Lisäksi toimitus kestää vain noin viikon myös Suomeen, ja sen saa ilmaiseksi yli 20 euron tilauksiin! Palautus onnistuu ilmaiseksi ja kivuttomasti myös.

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun