Eushoppy

Eushoppy

15.0
(1)
 • Kattava valikoima naisten, miesten ja lasten sekä vauvojen vaatteita
 • Toimitus 4-8 arkipäivässä
 • Ilmainen toimitus

  Eushoppy alennuskoodit

  10% alennuskoodi uutiskirjeen tilanneille

  Eushoppy.fi on kotimainen verkkokauppa, joka välittää vaatteita yli 400 eri merkiltä eri puolilta Eurooppaa, Yhdysvalloista sekä Aasiasta. Eushoppyn verkkokaupassa eri tahojen tuotteita on todella helppo selata tuoteryhmittäin samalta sivustolta. Eushoppy hoitaa asiakaskontaktit ja tilaukset Suomessa, mutta sillä ei itsellään ole mitään varastoja, vaan tuotteet tulevat suoraan eri valmistajilta tai ulkomaisilta verkkokaupoilta.

  Eushoppy verkkokaupan ideana on todella laaja valikoima erilaisia muotivaatteita ja kenkiä, edullisesti. Siksi tuotteita onkin yli 400 eri merkiltä ja joka päivä tuotteita lisätään verkkokauppaan. Valikoima laajenee siis jatkuvasti niin, että sieltä löytyisi mahdollisimman kattavasti eri makuun ja tyyliin sopivia vaatteita.

  Tällä hetkellä sieltä löytyy vaatteita ja asusteita naisille, miehille, lapsille ja vauvoille aina pyyhkeistä kalsareihin. Bleiserit, toppatakit, urheiluhousut, juoksutakit, pipot, nahkahanskat, mekot, hääpuvut, vauvojen pyyhkeet, kaulalaput, bodyt, potkuhousut, miesten farkut, pukupaidat, solmiot, t-paidat, hupparit, lasten legginsit, sukat, paidat, golleget, ulkoiluvaatteet, haalarit, saappaat, kengät... Valikoimassa on myös jonkin verran orgaanisia luomu-tuotteita, kuten t-paitoja, paitoja ja pyyhkeitä.

  Tuotteet voi palauttaa 30 päivän aikana tilauksen saapumisesta. Toimitus on ilmainen kaikkialle Suomeen ja siinä kestää viikosta kahteen viikkoon, riippuen tuleeko se Euroopasta, Yhdysvalloista vai Aasiasta.

  Eushoppy mainosvideo

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pirjo5
  Korut tosi hyvälaatuisia, vaikka allergiaa, voin käyttää joka päivä ongelmitta. Voin suositella lämpimästi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun