Hobby Hall

Hobby Hall vaatteet

32.7
(3)
 • Nopeat 3-5 arkipäivän toimitukset
 • Normaali lähetys 6,90€ ja kotiin kuljetettuna 17,90€
 • Kaikki yleisimmät maksutavat myös laskulla maksaminen onnistuu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Hobby Hall -tuotteet.
  Hobby Hall vaatteet on kaikille tutun Hobby Hallin vaateosasto, josta löytyy kaikkea mahdollista sukista ulkoilutakkeihin. Myös vaatteissa Hobby Hall satsaa laatuun, pääasiassa Pohjoismaisiin laatumerkkeihin, ja tarjoaa monipuolisen vaatevalikoimaan koko perheelle: naisille, miehille sekä lapsille vauvasta lähtien. Laadukkaita merkkejä sieltä löytyy aina lähtien Adidas, Clarks, Helly Hansen, Icepeak, Luhta, Merrell, Nike, Rieker, Vagabond, Flo G...

  Hobby Hall tunnettiin jo parinkymmentä vuotta sitten ihanan paksusta postimyyntikuvastosta, joka tupsahti postiluukusta pari kertaa vuodessa. Nykyään Hobby Hall toimii tietysti pelkästään netissä, kuten moni muukin verkkokauppa. Hobby Hallin netistä onkin helppo ja nopea klikkaita vaatetilaukset, valita koot, värit ja mallit hyvien ja monipuolisten kuvien ansiosta. Myös Hobby Hallin nettikaupasta on mahdollista ostaa vanhaan tapaan osamaksulla tai laskulla, joten sinulla on ihan samalla tavalla maksuaikaa isompiinkin ostoksiin.

  Hobby Hallin valikoimat ovat laajat: naisille valikoimassa on ulkoiluvaatteet- ja kengät takkeja, housuja, pipoja ja hanskoja myöten, välikerrastot huppareineen, fleecetakkeineen ja bambukerrastoineen, tietysti myös bikinit ja uima-asut, hameet, mekot, housut, paidat, huivit, topit ja muut vaatteet löytyvät naisille täältä. Miehille on miehekäs valikoima laatuvaatteita sekä sisälle että ulos, samoin kenkiä niin juhla- kuin arkikäyttöön. Lapsille myös.

  Hobby Hallin verkkokaupan hintoja kannattaa seurata erityisesti Hobby Hallin hintahulinapäivinä, eli Hobbalot -päivinä, jolloin nettikaupassakin on superhyviä tarjouksia! Lisäksi Hobby Hallin verkkokaupassa on vähän väliä hyviä alennuskoodeja ja tarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää tilauksissa. Palautukset ovat ilmaiset, joten kokoja voi tilata useita.

  Hobby Hall mainokset ja videot  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun