Babyland

Babyland äitiys- ja lastenvaatteet

53.2
(5)
 • Äitiys- ja lastenvaatteita
 • Nopeat 2-4 päivän toimitukset
 • Kaikki yleisimmät maksutavat: verkkopankit, luottokorttit
 • Vaatteet voit ostaa myös laskulla tai osamaksuna (Klarna)
 • Toimituskulut 4,90e ja yli 80e toimitukset 0€
 • Kotiinkuljetus 9,90€

  Verkkokauppa on lopettanut toimintansa. Katso muut vaatekaupat etusivultamme.

  Jokainen äiti haluaa varmasti tarjota lapselleen vain parasta. Jo raskausaikana moni tuleva äiti kahlaa läpi lukemattomia äitiys- ja lastenvaatekauppoja, suunnittelee tulevan lastenhuoneen sisustusta ja muiden vauvanhoitotavaroiden hankkimista sekä tutustuu erilaisiin mahdollisuuksiin tarjota juuri omalle lapselle sopivia leluja, vaatteita sekä turvaa. Babyland.fi onkin jokaisen kotiäidin ja -isän pelastus, sillä sivustolta on mahdollista löytää kaikki tarpeelliset äitiyteen ja lapsen eri vaiheisiin liittyvät vaatteet ja muut tuotteet. Ostaminen on tehty vaivattomaksi, sillä lasten tuotteet voidaan tilata helposti ja nopeasti suoraan netistä – tällä tavoin säästetään niin aikaa kuin vaivaakin. Babylandin valikoimista löydetään esimerkiksi lastenvaunuja, turvaistuimia, tuttipulloja, leluja, kantovälineitä sekä sisustamiseen liittyviä tavaroita, kuten esimerkiksi valaisimia, vuodevaatteita, syöttötuoleja ja muita kalusteita. Lisäksi verkkokaupassa myydään myös laadukkaita äitiys- ja lastenvaatteita sekä hoitotuotteita ja -tarvikkeita niin äidille kuin vauvallekin. Äitiysvaatevalikoimiin kuuluu muun muassa imetysliivejä ja -puseroita, toppeja ja mekkoja. Lastenvaatetarjonnassa on puolestaan bodyja, housuja, pipoja, potkupukuja, yöpukuja, unipusseja, ruokalappuja ja ulkovaatteita niin pienelle vauvalle kuin hieman isommallekin lapselle. Vaatteita löytyy koosta 50 cm alkaen aina kokoon 104 cm asti. Monilla on hyviä kokemuksia tuotteiden laadusta, ja Babylandin tuotteisiin sisältyy aina yhden vuoden takuu. Takuu ei ole kuitenkaan voimassa, jos tuotteita käytetään väärin.

  Babyland.fi – tilaaminen ja ostaminen

  Tilaaminen Babylandista on nopeaa ja vaivatonta. Ennen ensimmäisten tilausten tekemistä kirjaudutaan Babylandin asiakkaaksi. Asiakkuus edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Asiakastilin tietoja käytetään vain asiakassuhteen ylläpitämiseen, ja niitä voidaan luovuttaa markkinointitarkoituksiin. Asiakkaalla on mahdollisuus seurata asiakastilin kautta tilausten päivittymistä sekä käyttää muita henkilökohtaisia palveluita netin kautta. Tilaukset pyritään toimittamaan asiakkaalle muutaman päivän sisällä tilauksesta. Babyland hyväksyy maksutavoiksi joko laskun, luottokortin, osamaksun tai verkkomaksun. Osamaksulla maksettaessa voidaan valita kahdesta eri maksutavasta. Lasku voidaan maksaa kiinteissä kuukausierissä joko 3, 6, tai 12 kuukauden aikana tai vaihtoehtoisesti tilaus voidaan maksaa asiakkaan määrittelemissä vaihtelevissa osamaksusummissa kuukausittain. Jälkimmäisessä tapauksessa maksettavan osamaksusumman on kuitenkin oltava aina vähintään joko 1/24 kokonaissummasta tai 8,95 €. Osamaksulla maksettaessa hintaan lisätään myös pieni laskutuslisä. Osamaksun laskutuksessa Babyland käyttää Klarna-tiliä. Maksun myöhästyessä asiakkaalta veloitetaan Klarnan kautta laskun loppusumman lisäksi viiden euron muistutusmaksu sekä 11,50 %:n viivästyskorko.

  Asiakkaalla on aina kahden viikon palautusoikeus tilaamilleen tuotteille. Tuotteen pitää kuitenkin olla vaurioitumaton, käyttämätön ja se tulee palauttaa alkuperäispakkauksessaan. Lisäksi tarrojen, etikettien ja muiden tekstien tulee olla alkuperäisillä paikoillaan kiinni. Hygieniatuotteet, alusvaatteet sekä vaipparoskikset tulee palauttaa avaamattomina alkuperäispakkauksissaan. Palautuksesta ilmoitetaan asiakaspalveluun etukäteen esimerkiksi sähköpostitse, sillä ennen palautusta Babyland tarkistaa, että palautusoikeus ei ole mennyt umpeen. Babyland maksaa asiakkaalle tuotteen summan takaisin mahdollisimman pian, kun palautus on hyväksytty ja tarkistettu – kuitenkin aina kuukauden sisällä palautuksesta. Palautusoikeuden lisäksi Babyland tarjoaa asiakkailleen niin sanotun synnytystakuun, jolloin asiakas saa palauttaa raskausaikana tilaamansa tuotteet, mikäli raskaus tai synnytys ei sujukaan odotetusti.

  Babyland lyhyesti

  Babyland on alun perin ruotsalainen lastentarvikkeisiin ja lasten turvallisuuteen keskittynyt verkkokauppa, joka toimii nykyisin myös Suomessa. Valikoimista löytyy yli 9000 eri tuotetta laadukkailta ja tunnetuilta valmistajilta. Positiivisia kokemuksia vaivattomasta asioinnista Babyland.fi-verkkokaupassa syntyy joka päivä lisää. Maksutapoja ovat lasku, luottokortti, osamaksu tai verkkomaksu. Babylandissa toimivat verkkopankkimaksut tällä hetkellä seuraavilta pankeilta: Danske Bank, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja POP pankki. Asiakkaan kannattaakin siis varmistaa ennen maksua, että verkkomaksu voidaan hoitaa oman verkkopankin kautta. Epäselvissä tilausasioissa tai ongelmissa kannattaa olla ajoissa yhteydessä Babylandin asiakaspalveluun, johon saadaan parhaiten yhteys sähköpostilla. Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan viesteihin aina saman päivän aikana.

  Babyshop verkkokaupasta saat vaatteet lapsille ja äideille. Tutustu verkkokaupan tuotteisiin ja hyödynnä sivujemme alennuskoodit. Voit kirjoittaa kokemuksia kaupasta alla olevalla lomakkeella.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun