Ateliergs

Ateliergs vaatekauppa

93.6
(9)
 • Vaatteita muotitietoisille naisille
 • Kokoneuvonta puhelimitse
 • Toimitus 1-2 viikkoa Postitse (6,90€) tai kotiinkuljetettuna (12,80€)
 • Ilmainen palautus 14 päivän kuluessa
 • Maksaminen osamaksulla tai laskulla
 • Minimiostoraja 25€

  AtelierGS-verkkokauppa tarjoaa netissä muotia aikuiselle naiselle. Mallistoon on valittu laadukkaita ja muodikkaita vaatteita, jotka sopivat etenkin yli 50-vuotiaille naisille. Verkkokaupasta voidaan tilata muun muassa laadukkaita arkivaatteita, ylellisiä juhlavaatteita ja vapaa-ajan asuja sekä asusteita. Koska mallistossa on kiinnitetty erityishuomiota vaatteiden istuvuuteen, Ateliergs.fi-verkkokaupassa on tarjolla normaalikokojen (38−54) lisäksi myös pienikokoisille naisille (alle 164-senttisille ja alle 156-senttisille) sopivia erikoiskokoja. Heti saatavilla olevat tuotteet toimitetaan asiakkaalle 1−2 viikon kuluessa. Tilaus toimitetaan postin välityksellä joko postitoimipaikkaan (toimitusmaksu 6,90 euroa) tai kotiin (toimitusmaksu 12,80 euroa). Maksutavaksi voidaan valita lasku, joka voidaan maksaa myös erissä, tai postiennakko, jolloin asiakkaan tulee maksaa myös 4 euron postiennakkomaksu. Netistä tehtävän tilauksen minimiraja on 25 euroa.

  Tuotevalikoima Atelirgs vaatekaupassa

  Ateliergs.fi-verkkokaupasta löytyy sekä klassisia että muodikkaita vaatteita aikuiselle naiselle. Lukuisilla naisilla on verkkokaupasta hyviä kokemuksia. Vaatteiden ostaminen onnistuu vaivattomasti netissä verkkokaupan sivuilla. Ateliergs.fi-verkkokaupassa on tarjolla sekä normaalikokoisia vaatteita että lyhyen koon mitoituksella olevia vaatteita. Normaalikokoisia vaatteita on saatavilla koosta 38 aina kokoon 54 saakka. Mallistossa on tarjolla myös vaatteita lyhyen koon mitoituksella (L-koot alle 164-senttisille ja EL-koot alle 156-senttisille naisille). Sekä normaalimitoituksella että lyhyen koon mitoituksella olevat vaatteet istuvat kauniisti. Verkkokaupasta löydetään 5 eri kategoriaa: naisten muoti, uutuudet, edullisia löytöjä, kauden trendit ja uutisia. Naisten muoti -kategoria tarjoaa paljon erilaisia vaatteita ja asusteita. Valikoimaan kuuluu laadukkaita jakkuja, bleisereitä, takkeja, liivejä, neuleita, twinsettejä, neulospaitoja, puseroita ja toppeja. Mallistosta löytyy myös housuja, hameita, housu- ja jakkupukuja, leninkejä ja valmiita asukokonaisuuksia sekä vapaa-ajan asuja, yö- ja alusasuja ja rantamuotia. Verkkokaupassa on tarjolla myös kattava valikoima asusteita. Naisten muotia -kategoriaan kuuluu myös kotiin sopivia tuotteita. Koska mustavalkoinen on aina muodikasta, Naisten muotia -kategoriasta löytyy Mustaa valkoisella -osio, johon on koottu verkkokaupasta löytyviä mustia, valkoisia ja mustavalkoisia vaatteita ja asusteita. Uutuudet-kategoriasta voidaan helposti etsiä verkkokaupan uusimmat vaatteet ja asusteet. Edullisia löytöjä -kategoriassa on puolestaan tarjolla vaatteita ja asusteita alennettuun hintaan. Kauden trendit -kategoriaan on koottu trendeistä kiinnostuneille viimeisimmän trendin mukaisia muodikkaita vaatteita ja asusteita. Uutisia-kategoriassa on muun muassa tietoa sopivan kokoisen vaatteen valitsemisesta sekä vinkkejä sopivan kokoisen alusvaatteen ostamiseen.

  Tilauksen minimiraja on 25 euroa. Heti saatavilla olevat tuotteet toimitetaan asiakkaalle 1−2 viikon kuluessa tilauksesta. Tuotteet toimitetaan postin välityksellä joko postitoimipaikkaan (toimitusmaksu 6,90 euroa) tai asiakkaan kotiin (toimitusmaksu 12,80 euroa). Maksutavaksi voidaan valita lasku, joka voidaan maksaa myös erissä, tai postiennakko, jolloin asiakkaan tulee maksaa myös 4 euron postiennakkomaksu. Asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä soittamalla tai täyttämällä verkkosivuilla oleva palautelomake.

  Kooste vaatekaupasta

  Ateliergs.fi-verkkokauppa tarjoaa muotia aikuiselle naiselle. Mallistoon on valittu etenkin yli 50-vuotiaille naisille sopivia laadukkaita vaatteita. Lukuisilla naisilla on verkkokaupasta hyviä kokemuksia. Valikoimaan kuuluu muun muassa arkivaatteita, kauniita juhlavaatteita ja vapaa-ajan asuja sekä asusteita. Vaatteiden mitoitukseen ja istuvuuteen on kiinnitetty paljon huomiota. Normaalikokoisten vaatteiden (38−54) lisäksi verkkokaupasta löytyy lyhyellä mitoituksella olevia vaatteita (alle 164-senttisille ja alle 156-senttisille). Tilauksen minimiraja on 25 euroa. Heti saatavilla olevat tuotteet toimitetaan asiakkaalle 1−2 viikon kuluessa. Tilaus toimitetaan postin välityksellä postitoimipaikkaan tai kotiin. Maksutavaksi voidaan valita lasku tai postiennakko.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Irma paananen4
  Hei teiltä tulee jatkuvasti sähköpostiin viestiä, vaikka olen sen tulon jo lopettanut. Samoin postin kautta, eilenkin paksu opus. Haluan olla välillä rauhassa tästä vaatehössäkästä. Olkaa ystävällisiä, älkää lähettäkö ***, eikä Koskitie 55.
  Admin:
  Hei, ole yhteydessä suoraan Ateliergs asiakaspalveluun asiakaspalvelu(miukumauku)ateliergs.fi Meidän sivustolla jaetaan vain Aterliergsin ja muiden kauppojen kokemuksia sekä esitellään itse sivustoja. Ystävällisin terveisin, Vaatekauppoja.fi ylläpito
  maritta tähtinen (ei näkyviin)5
  Koko ateliergsin valikoimalle antaisin täydet pisteet. Olen tilannut hameen, housuja, erilaisia puseroita, villatakin ja takkeja. Kaikki hämmästyttävän hienoa laatua ja just sopivia. Luulin että vain kuninkaalliset pukeutuvat näin. Kiitos!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun