Varusteleka

Varusteleka armeijavaatekauppa

43.5
(4)
 •  Yksi Euroopan suurimmista armeijatuotteita myyvistä verkkokaupoista
 • Toimitukset: 4€ - 7,9€
 • Laajat maksutavat: postiennakko, Klarna lasku, luottokortit (Visa, Visa Electron tai MasterCard), verkkopankit
 • Nopeat toimitukset: Yli 90% tilauksista lähtee jo seuraavana päivänä

  Varusteleka myy armeijavaatteita ja muita maasto- ja armeijakäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Vaatteet soveltuvat hyvin retkeilyyn, yleiseen työskentelyyn ja vapaa-aikaan. Katso Varusteleka vaatekauppaan liittyvät alekoodit tältä sivulta. Voit lisätä kommentteja kaupasta alla olevalla lomakkeella. Kaikki uudet kokemukset kaupoista ovat tervetulleita. Myös negatiivisiä kokemuksia saa ja pitää kirjoittaa. 

  Varustelekan vaatevalikoima on nykyään todella laaja ja yllättävän laadukas, sekä hinta-laatusuhteeltaan loistava: mistä muualta saa esimerkiksi yhtä laadukkaita parka- tai sadetakkeja sillä hinnalla mitä Varustelekasta! Varustelekan valikoimista löytyvät niin alusvaatteet, merinovillaiset, puuvillaiset kuin villaisetkin alushousut, -paidat ja bokserit, kaulahuivit, tuubihuivit, sadevaatteet, sadeviitat, parkatakit, softshell takit, maastopuvut, ohuet kuoripuvut, toppahousut, maastohousut, juoksuhousut ja retkeilyhousut, maiharit, retkikengät, vaelluskengät... Kaikki mahdollinen, mitä nyt armeijan ylijäämävarastoista voi saada sekä lisäksi laadukkaita merkkejä lähinnä Saksasta, jotka siis jäljentävät laadukkaita armeijan vaatteita. Varustelekasta löytyy siis hyvät ja edulliset vaatteet retkeilyyn ja ulkoiluun.

  Varustelekan valikoimissa on tietysti myös kaikkea retkitavaraa, kuten retkikeittimet, pakit, risupesät, laukut, reput, leipälaukut, juomapullot, otsalamput... Kaikki mahdollinen, mitä nyt saattaa tarvita retkeillessä ja ulkoillessa. Kannattaakin todella ennakkoluulottomasti selata Varustelekan valikoimaa eikä sortua luulemaan, että siellä on pelkkää armeijakamaa! Toki vaatteet ovat tyyliltään pitkälle armeijatyyppistä, mutta se tyyli sopii tämän hetken vallitsevaan tyyliin todella hyvin.

  Varusteleka mainokset

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun