House of Brandon

House of Brandon

362.5
(36)
 • Nopea toimitus (1-3 päivää)
 • Palautusaika 14 vuorokautta
 • Maksutavat: Yleisimmät verkkopankit, Luottokortit (Visa, Visa Elektron, Mastercard, Dinners), Klarna (maksaminen laskulla ja osamaksu), Postiennakko
 • Rekisteröityneille asiakkaille 15% alennus seuraavasta ostosta

  House of Brandon alennuskoodit

  Takeista -20% alennukset

  House of Brandon on netissä toimiva naisten ja miesten vaatteisiin keskittynyt suomalainen verkkokauppa. Verkkokaupan kautta voidaan ostaa laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita ja asusteita lukuisilta tunnetuilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Björn Borg, Calvin Klein, Only, Vero Moda, Nike, Pepe Jeans, Vila, Converse, Jack and Jones, Superdry jne. Verkkokaupan kotisivuilta löydetään listaus kokonaisuudessaan kaikista tarjonnassa olevista merkeistä. House of Brandonilta löytyy miehille laaja valikoima takkeja eri vuodenaikoja varten, housuja, shortseja, t-paitoja, kauluspaitoja, huppareita, neuleita, pikeepaitoja, alusvaatteita, kenkiä, vöitä, pipoja, käsineitä, aurinkolaseja sekä laukkuja ja reppuja. Naisille puolestaan valikoimista löytyy takkeja eri kausille, neuleita, toppeja, t-paitoja, kauluspaitoja, huppareita, mekkoja, housuja, shortseja, hameita, alusvaatteita, kenkiä, kaulahuiveja, pipoja, aurinkolaseja sekä reppuja. Verkkokaupan tarjonnasta on mahdollista löytää siis varmasti jokaiselle jotakin!

  Asiointi House of Brandonilla

  Verkkokaupassa asiointi on helppoa ja vaivatonta. Ostoksia voidaan tehdä ilman rekisteröitymistä asiakkaaksi, mutta kirjautuneena asiakkaana asiointi on varsinkin jatkossa nopeampaa. Rekisteröityneillä asiakkailla on myös mahdollisuus saada House of Brandonilta erilaisia tarjouksia ja alennuksia. Lisäksi asioinnista House of Brandonilla kertyy aina bonuspisteitä, jotka voidaan muuttaa rahanarvoisiksi alennuksiksi seuraavien tilausten yhteydessä.

  Ennen tilausten hyväksymistä House of Brandon tarkistuttaa yleensä rutiininomaisesti asiakkaan luottotiedot. Verkkokaupasta tilatut tuotteet on mahdollista maksaa joko verkkopankin kautta, laskulla tai osamaksulla Klarna-tilin kautta sekä luottokortilla. Myös maksu Paypal-tilin kautta on mahdollinen. Lisäksi House of Brandonilta voidaan lähettää tuotteet postiennakolla, jolloin tilaus voidaan maksaa, kun lähetys noudetaan postista.

  Tilauksen lopulliseen hintaan lisätään myös mahdolliset toimituskulut, jotka vaihtelevat tilauksen loppusumman sekä toimitustavan mukaan. Yli 99€:n tilauksiin ei lisätä toimituskuluja, kun valitset toimitustavaksi Matkahuollon. Alle 99€:n ostosten yhteydessä toimituskulut ovat 3,95€. Postiennakolla maksettaessa hintaan lisätään myös postiennakkomaksu, joka on tällä hetkellä 3,50€. House of Brandonin tuotteet voidaan kuljettaa myös suoraan kotiovelle postin kotiinkuljetuksena, jolloin veloitetaan 9,95€:n hintainen kotiinkuljetusmaksu. Toimitustavoista ja -maksuista on verkkokaupan sivuilla kerrottu selkeästi, joten asiakas voi jo tilausta tehdessään valita kätevästi itselleen parhaiten sopivan toimitustavan.

  House of Brandonilta tilatuilla tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteiden palauttaminen on asiakkaalle ilmaista, mikäli tilaus on on ollut vähintään 25€. Mikäli tilaus on jäänyt tämän rajan alle, House of Brandon veloittaa palauttamisesta postikulut 3,95€. Vääränkokoiset vaatteet voidaan myös vaihtaa. Vaatteiden vaihto-oikeus on myös 14 vuorokautta tilauksesta. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja ehjiä. Alusvaatteita ja kenkiä palautettaessa tuotteiden tulee lisäksi olla pakattuina alkuperäispakkauksiinsa.

  House of Brandon pyrkii aina toimittamaan tilaukset nopeasti asiakkaalle. Tilauksen yhteydessä asiakkaalle lähetetään sähköpostiin seurantakoodi, jonka avulla toimituksen etenemistä voidaan seurata. Tuotteet toimitetaan kotimaan sisällä keskimäärin 1–3 vuorokauden aikana tilauksesta, joten tuotteita ei tarvitse odottaa kauan.

  Ongelmatilanteissa asiakaspalveluun voidaan joko soittaa tai lähettää sähköpostia. Lisäksi asiakaspalveluun voidaan jättää yhteydenottopyyntö kotisivuilta löytyvän lomakkeen avulla tai sivuilta löytyvän livechatin kautta.

  Voit kirjoittaa kokemuksia verkkokaupasta alla olevalla lomakkeella. Tältä sivulta löydät myös alennuskoodit House of Brandon vaatekauppaan.

  House of Brandon on monipuolinen vaateverkkokauppa, josta löytyy trendikkäitä ja kauniita naisten ja miesten vaatteita ja asusteita. Netistä tilaamalla vaatteiden ostaminen on tehty nopeaksi ja vaivattomaksi. Kokemuksia houseofbrandon.com:ista ostamisesta syntyy joka päivä lisää, sillä verkko-ostaminen on kasvattanut suosiotaan. Verkkokauppa pyrkii jatkuvasti vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ja laajentaakin aika ajoin valikoimiaan. Tilaamalla House of Brandonin uutiskirjeen sähköpostiin saadaan ajankohtaista tietoa verkkokaupan uutuuksista ja tarjouksista. Lisäksi House of Brandonilla on oma Facebook-sivu, jonne päivitetään säännöllisesti uusimmat uutiset verkkokaupan tarjonnasta.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Mie1
  Rahojen palautusta saa odottaa aivan liian kauan. En suosittele kenellekkään.
  Ei ikinä1
  Vaikka palautin tuotteet siisteinä takaisin, he eivät suostuneet vastaanottamaan palauttamiani tuotteita tahrojen vuoksi. Itse tuotteet tarkistaneena en löytänyt niistä vielä kotona mitään. Jouduin maksamaan 80 euroa siitä, että he löysivät niistä olemattomia vikoja.
  Herravarjele1
  Toimitusajaksi luvattu 1-5 päivää, Suomen sisällä normaalisti 1-2 päivää. Nyt aikaa kulunut tilauksen tekemisestä 3,5 vuorokautta, eikä sähköpostiin ole tullut vielä edes vahvistusta siitä, että tilaus olisi lähetetty. Asiakaspalvelu ei vastaa useista yhteydenotoista huolimatta??
  Huono on1
  Paska työntekijöitä riistävä lafka
  Netta951
  Ei ollenkaan mieluinen kokemus.. tuntuu, että palvelun laatu laskee kokoajan... en tilaisi enää uudelleen.
  Surkeaa1
  Samaa kuin edelliset, aina joku mättää. Ei jatkoon!
  Hanski1
  Palautin tuotteen ja kesti ihan tuhottoman kauan saada rahat takaisin, melkeen kuukausi enkä saanu mitään ilmotusta siitä että palautus ois tullu perille. Muutenkaan tuotteet ei vastannut kuvia, materiaali tuntui halvalta.
  Never again1
  Huonon käyttämäni nettivaatekauppa. Ainut hyvä oli asiakaspalvelija, jonka kanssa selvitin asiaani. Ymmärsi ja oli ystävällinen. Valitettavasti hänkään ei voinut paljoa auttaa, mätä lafka, ei enää koskaan täältä mitään
  Likaisia1
  Olen tilannut kyseisestä kaupasta jo monia kertoja, melkein jokaisessa tilauksessani joku tuote on puuttunut ja monissa ollut likaa.
  Toimituslupaukset ei pidä2
  Toimitusajat usein pidemmät kun luvattu, lisäksi asiakaspalautuksesta saa odotella rahoja liian kauan takaisin.
  Pettymyy2
  Toimitusajaksi on luvattu 1-2 arkipäivää, 3 päivää mennyt jo eikä tullut edes s-postiin viestiä että tilausta olisi edes lähetetty!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun