House of Brandon

House of Brandon

752.3
(75)
 • Nopea toimitus (1-3 päivää)
 • Palautusaika 14 vuorokautta
 • Maksutavat: Yleisimmät verkkopankit, Luottokortit (Visa, Visa Elektron, Mastercard, Dinners), Klarna (maksaminen laskulla ja osamaksu), Postiennakko
 • Rekisteröityneille asiakkaille 15% alennus seuraavasta ostosta

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet House of Brandon -tuotteet.
  House of Brandon on netissä toimiva naisten ja miesten vaatteisiin keskittynyt suomalainen verkkokauppa. Verkkokaupan kautta voidaan ostaa laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita ja asusteita lukuisilta tunnetuilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Björn Borg, Calvin Klein, Only, Vero Moda, Nike, Pepe Jeans, Vila, Converse, Jack and Jones, Superdry jne. Verkkokaupan kotisivuilta löydetään listaus kokonaisuudessaan kaikista tarjonnassa olevista merkeistä. House of Brandonilta löytyy miehille laaja valikoima takkeja eri vuodenaikoja varten, housuja, shortseja, t-paitoja, kauluspaitoja, huppareita, neuleita, pikeepaitoja, alusvaatteita, kenkiä, vöitä, pipoja, käsineitä, aurinkolaseja sekä laukkuja ja reppuja. Naisille puolestaan valikoimista löytyy takkeja eri kausille, neuleita, toppeja, t-paitoja, kauluspaitoja, huppareita, mekkoja, housuja, shortseja, hameita, alusvaatteita, kenkiä, kaulahuiveja, pipoja, aurinkolaseja sekä reppuja. Verkkokaupan tarjonnasta on mahdollista löytää siis varmasti jokaiselle jotakin!

  Asiointi House of Brandonilla

  Verkkokaupassa asiointi on helppoa ja vaivatonta. Ostoksia voidaan tehdä ilman rekisteröitymistä asiakkaaksi, mutta kirjautuneena asiakkaana asiointi on varsinkin jatkossa nopeampaa. Rekisteröityneillä asiakkailla on myös mahdollisuus saada House of Brandonilta erilaisia tarjouksia ja alennuksia. Lisäksi asioinnista House of Brandonilla kertyy aina bonuspisteitä, jotka voidaan muuttaa rahanarvoisiksi alennuksiksi seuraavien tilausten yhteydessä.

  Ennen tilausten hyväksymistä House of Brandon tarkistuttaa yleensä rutiininomaisesti asiakkaan luottotiedot. Verkkokaupasta tilatut tuotteet on mahdollista maksaa joko verkkopankin kautta, laskulla tai osamaksulla Klarna-tilin kautta sekä luottokortilla. Myös maksu Paypal-tilin kautta on mahdollinen. Lisäksi House of Brandonilta voidaan lähettää tuotteet postiennakolla, jolloin tilaus voidaan maksaa, kun lähetys noudetaan postista.

  Tilauksen lopulliseen hintaan lisätään myös mahdolliset toimituskulut, jotka vaihtelevat tilauksen loppusumman sekä toimitustavan mukaan. Yli 99€:n tilauksiin ei lisätä toimituskuluja, kun valitset toimitustavaksi Matkahuollon. Alle 99€:n ostosten yhteydessä toimituskulut ovat 3,95€. Postiennakolla maksettaessa hintaan lisätään myös postiennakkomaksu, joka on tällä hetkellä 3,50€. House of Brandonin tuotteet voidaan kuljettaa myös suoraan kotiovelle postin kotiinkuljetuksena, jolloin veloitetaan 9,95€:n hintainen kotiinkuljetusmaksu. Toimitustavoista ja -maksuista on verkkokaupan sivuilla kerrottu selkeästi, joten asiakas voi jo tilausta tehdessään valita kätevästi itselleen parhaiten sopivan toimitustavan.

  House of Brandonilta tilatuilla tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteiden palauttaminen on asiakkaalle ilmaista, mikäli tilaus on on ollut vähintään 25€. Mikäli tilaus on jäänyt tämän rajan alle, House of Brandon veloittaa palauttamisesta postikulut 3,95€. Vääränkokoiset vaatteet voidaan myös vaihtaa. Vaatteiden vaihto-oikeus on myös 14 vuorokautta tilauksesta. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja ehjiä. Alusvaatteita ja kenkiä palautettaessa tuotteiden tulee lisäksi olla pakattuina alkuperäispakkauksiinsa.

  House of Brandon pyrkii aina toimittamaan tilaukset nopeasti asiakkaalle. Tilauksen yhteydessä asiakkaalle lähetetään sähköpostiin seurantakoodi, jonka avulla toimituksen etenemistä voidaan seurata. Tuotteet toimitetaan kotimaan sisällä keskimäärin 1–3 vuorokauden aikana tilauksesta, joten tuotteita ei tarvitse odottaa kauan.

  Ongelmatilanteissa asiakaspalveluun voidaan joko soittaa tai lähettää sähköpostia. Lisäksi asiakaspalveluun voidaan jättää yhteydenottopyyntö kotisivuilta löytyvän lomakkeen avulla tai sivuilta löytyvän livechatin kautta.

  Voit kirjoittaa kokemuksia verkkokaupasta alla olevalla lomakkeella. Tältä sivulta löydät myös alennuskoodit House of Brandon vaatekauppaan.

  House of Brandon on monipuolinen vaateverkkokauppa, josta löytyy trendikkäitä ja kauniita naisten ja miesten vaatteita ja asusteita. Netistä tilaamalla vaatteiden ostaminen on tehty nopeaksi ja vaivattomaksi. Kokemuksia houseofbrandon.com:ista ostamisesta syntyy joka päivä lisää, sillä verkko-ostaminen on kasvattanut suosiotaan. Verkkokauppa pyrkii jatkuvasti vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ja laajentaakin aika ajoin valikoimiaan. Tilaamalla House of Brandonin uutiskirjeen sähköpostiin saadaan ajankohtaista tietoa verkkokaupan uutuuksista ja tarjouksista. Lisäksi House of Brandonilla on oma Facebook-sivu, jonne päivitetään säännöllisesti uusimmat uutiset verkkokaupan tarjonnasta.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Ex asiakas1
  En saanut rahoja takaisin vaikka palauttamani tuote oli hyväkuntoinen. Onko kassassa vajetta? Ei koskaan enää täältä mitään!
  Huonoin kauppa1
  Tuotteissa vikaa, rahoja ei saa takaisin, vääriä kokoja tulee aina. Ei taida mennä hyvin tällä kaupalla.
  EX Asiakas1
  En ikinä osta mitään enää, rahojen palautus kestää, toimitus hidas, lafkan toisen omistajan emäntä patsastelee kuvissa jokapäivä, käyttäisivät edes eri malleja joskus. Tämä sama toinen omistaja ei kunnioita mainonnan eettisiä sääntöjä. Löytyy googlella kymmeniä juttuja tästä
  Välttäkää2
  Rahojen palautus kestää yli kk, tälläkin hetkellä odottelen.. Klarnan perintä on jo kimpussa. Vaatteet on ihan ok, tosin joissain värit näyttää aivan erilaiselta kuin kuvissa.
  Varokaa
  Asiakaspalautuksesta toista kuukautta eivätkä ole vieläkään mitätöineet Klarnan laskua. Vastasivat kyllä sähköpostiin, vetosivat ruuhkaan ja lähettivät hyvityksenä alennuskoodin. Alennuskoodille ei tule käyttöä koska en tilaa enää koskaan mitään kyseisestä puljusta.
  Surkeeta toimintaa1
  Kaikki maksaa ja kestää! Toimitus ja palautus maksaa, joten jos pidät vain yhden vaatteen voi hinta olla lähes kaksinkertainen. Asiakaspalvelu ylimielistä ja hidasta.
  Asiakas1
  Onneton palvelu ja omistaja ei kunnioita meinonnan eettisiä sääntöjä. Löytyy googlella
  Ei kannata1
  Tilausaika oli nopea 2-3 päivää tilauksesta niin oli noudettavissa, pisteet siitä. Vaatteet ei kyllä mitenkään vastanneet odotuksia joten palautin kaiken paitsi yhden tuotteen. Odotin 1,5 kuukautta että käsittelivät palautukseni ja maksoivat sen, tämän jälkeen meni vielä se 1,5 viikkoa ennen kuin ne oikeasti maksoivat palautuksen ja saapui tililleni, en suosittele kenellekkään, vaikuttaa että on kassaongelmia ja yrittävät huijata asiakkaita...
  Hyvä4
  Luotettava verkkokauppa, ja suht nopea toimitus! Mutta takki jonka tilasin oli ihmeen ryppyinen. Muuten ihana takki, ja muuten oli kyllä hyvä kokemus.
  En tilaa uudelleen1
  Asiakaspalvelu todella hidas, samoin pakettien käsittely. Vahvistussähköpostia tilauksesta en saanut ollenkaan
  Mie1
  Rahojen palautusta saa odottaa aivan liian kauan. En suosittele kenellekkään.
  Ei ikinä1
  Vaikka palautin tuotteet siisteinä takaisin, he eivät suostuneet vastaanottamaan palauttamiani tuotteita tahrojen vuoksi. Itse tuotteet tarkistaneena en löytänyt niistä vielä kotona mitään. Jouduin maksamaan 80 euroa siitä, että he löysivät niistä olemattomia vikoja.
  Herravarjele1
  Toimitusajaksi luvattu 1-5 päivää, Suomen sisällä normaalisti 1-2 päivää. Nyt aikaa kulunut tilauksen tekemisestä 3,5 vuorokautta, eikä sähköpostiin ole tullut vielä edes vahvistusta siitä, että tilaus olisi lähetetty. Asiakaspalvelu ei vastaa useista yhteydenotoista huolimatta??
  Huono on1
  Paska työntekijöitä riistävä lafka
  Netta951
  Ei ollenkaan mieluinen kokemus.. tuntuu, että palvelun laatu laskee kokoajan... en tilaisi enää uudelleen.
  Surkeaa1
  Samaa kuin edelliset, aina joku mättää. Ei jatkoon!
  Hanski1
  Palautin tuotteen ja kesti ihan tuhottoman kauan saada rahat takaisin, melkeen kuukausi enkä saanu mitään ilmotusta siitä että palautus ois tullu perille. Muutenkaan tuotteet ei vastannut kuvia, materiaali tuntui halvalta.
  Never again1
  Huonon käyttämäni nettivaatekauppa. Ainut hyvä oli asiakaspalvelija, jonka kanssa selvitin asiaani. Ymmärsi ja oli ystävällinen. Valitettavasti hänkään ei voinut paljoa auttaa, mätä lafka, ei enää koskaan täältä mitään
  Likaisia1
  Olen tilannut kyseisestä kaupasta jo monia kertoja, melkein jokaisessa tilauksessani joku tuote on puuttunut ja monissa ollut likaa.
  Toimituslupaukset ei pidä2
  Toimitusajat usein pidemmät kun luvattu, lisäksi asiakaspalautuksesta saa odotella rahoja liian kauan takaisin.
  Pettymyy2
  Toimitusajaksi on luvattu 1-2 arkipäivää, 3 päivää mennyt jo eikä tullut edes s-postiin viestiä että tilausta olisi edes lähetetty!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun