Boohoo

Boohoo Vaatekauppa

232.7
(23)
  • Paljon vaatteita miehille ja naisille
  • Toimitukset Suomeen noin 7 päivässä
  • Toimitusmaksut 5 euroa
  • Maksaminen luottokortilla tai Paypalilla
  • Verkkokauppa on saatavilla vain englannin kielellä

Boohoo.com on brittiläinen nettikauppa, joka on toiminut jo yli 10 vuotta. Boohoo.com satsaa trendikkyyteen, monipuolisuuteen sekä tietysti kilpailukykyisiin hintoihin. Boohoon valikoimat ovat ihan omaa luokkaansa. Suomessa Boohoon verkkokauppa on vielä suhteellinen tuntematon, mutta Länsi-Euroopassa yksi suosituimmista muotivaatekaupoista netissä!

Boohoo.com verkkokaupassa on todella laajat valikoimat persoonallisia ja monipuolisia vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Vaatteiden lisäksi nettikaupassa on kenkiä, asusteita, laukkuja ja kaikkea mahdollista. Hinnoiltaan Boohoon ihan perusvalikoimat ovat ihan uskomattomia: miten voi saada noin edullisesti noin ihania ja muodikkaita vaatteita?!

Boohoo.com nettikauppa on todella helppo käyttää ja mukava selata: voit selata niin tuoteryhmittäin, väreittäin, hinnoittain kuin teeman mukaisesti. Boohoo lajittelee valikoimastaan kivoja muoti- ja tyylikokonaisuuksia, kuten vuoden 2016 naisten muotikokoelmat ovat esimerkiksi Mademoiselle, Nordic, Oriental, Velvet jne... Ja muotikokonaisuudet vaihtelevat tietysti sesongeittain. Näin on helppo löytää omantyylisiä vaatteita, kun vain selaa itselle mieluisimman muotikategorian tuotteita!

Toinen kiva tapa tehdä uusia tuoteryhmiä on Boohoon nettikaupassa koota vaatteita ja asusteita käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi työvaatteet, Festivaalitamineet, Night Club -vaatteet, morsiusvaatteet, hääjuhlaan sopivat vaihtoehdot, lomavaatteet, mekot... Kannattaa katsoa näitä, Boohoolla näitä kutsutaan erilaisiksi shopeiksi.

Boohoo.com nettikaupasta löytyvät siis niin farkut, mekot, hameet, huivit, takit, kengät, laukut, hiussomisteet, paidat ja uima-asut naiselle, miehille ja lapsille myös valikoimat ovat todella laajat ja helpottaa vaatteiden netistä ostamista. Jokaista tämän verkkokaupan käyttäjää varmasti hämmästyttää kaupan superedulliset hinnat: esimerkiksi mekon kuin mekon saa parilla kympillä! Lisäksi Boohoo.com käyttää aivan mahtavia alennuksia, tarjouksia ja alennuskoodeja! Esimerkiksi parin päivän ajan saattaa olla koko nettikaupan valikoima 60 % alennuksessa! Postikulut saa aina alennuskoodilla ilmaiseksi yli 50 euron ostoksissa.

Nuorisovaatteissa Boohoo.com on ihan omaa luokkaansa, sillä täältä nuorison persoonalliset vaatteet löytyvät uskomattoman laajoissa valikoimissa. Boohoon valikoimissa todella on rokkia! Kannattaa katsoa Youtubesta videoita ja selata nettikaupan valikoimaa ja muutenkin tutustua kauppaan netissä.

Boohoo.com mainosKokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun