Erätukku

Erätukku

33.3
(3)
 • Toimitusaika: 5–10 päivää
 • Toimituskulut Suomeen: 2,50-12,90 € riippuen tuotteesta
 • Palautusaika: 15 päivää
 • Maksutavat: pankkikortti/luottokortti (Visa, Visa Electron, MasterCard), verkkopankki, postiennakko, lasku

  Erätukku on ulkoilevien, retkeilevien ja luonnossa liikkuvien verkkokauppa. Erätukusta löydät ulkoiluvaatteet eri tilanteisiin. Vettä pitävät ja lämpimät vaatteet lisäävät ulkoilun mielekkyyttä ja saavat sinut nauttimaan ulkona olemisesta. Erätukusta löytyvät kaikki mahdolliset ulkoiluvaatteet miehille, lapsille ja naisille sekä lisäksi kaikki mahdolliset varusteet ja tarvikkeet ulkoiluun, retkeilyyn, metsästykseen ja kalastukseen.

  Erätukku on kotimainen verkkokauppa, joka perustettiin Kempeleessä vuonna 2001. Yritys kasvoi heti niin paljon, että aika pian Erätukkuja alettiin avata fyysisinä liikkeinä eri puolille Suomea. Tällä hetkellä myymälöitä on Suomessa 23 ja Ruotsissa yksi. Erätukun menestys perustuu laajaan valikoimaan laadukkaita tuotteita sekä sopiviin hintoihin, tietenkään verkkokaupan yksinkertaisuutta, helppoutta, varmuutta ja asiakaspalvelua väheksymättä.

  Erätukku myy pääasiassa eurooppalaisia ja pohjoismaisia huippumerkkejä sekä hinta-laatusuhteeltaan hyviä merkkejä. Ulkoiluun Erätukusta löytyy kaikki tarvittava: talvitakit, parkatakit, untuvatakit, välikerrastot, fleecepaidat ja -takit, pipot, hanskat, haalarit, kuorihousut ja -takit, kengät ulkoiluun, retkeilyyn ja vaellukseen, huivit, hatut... Retkeilyyn taas makuupussit, teltat, kaasukeittimet, rinkat, reput ja muut tarvikkeet sekä tietysti erittäin laaja valikoima kaikkea mahdollista kalastukseen ja metsästykseen, asekaappeja myöten. Erätukku on ehdottomasti Suomen laajin ja suurin metsästystarvikkeita ja -asusteita myyvä verkkokauppa.

  Erätukku tarjoaa aktiivisesti alennuskoodeja ja tarjouksia asiakkailleen, ja näistä pysyt parhaiten perillä liittymällä Erätukun Klubiin. Liittyminen on ilmaista, mutta sitä kautta saat todella rahanarvoisia etuja, kuten klubilaisten ostopäivät pari kertaa vuodessa, joka viikko huipputarjouksia ajankohtaisista tuotteista, -5 % alennuskoodin heti käytettäväksi sekä monia muita etuja. Kannattaa katsoa lisää netistä, Erätukun kotisivuilta.

  Erätukku mainokset ja videot

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun