Sportamore

Sportamore

213.7
(21)
 • Maksuton toimitus ja palautus yli 29,90€ tilauksiin (norm. 4,90€)
 • Yli 500 000 tyytyväistä asiakasta
 • Todella laaja valikoima tuotteita

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Sportamore -tuotteet.
  Kevät tekee tuloaan ja lenkkipolut kutsuu! Mutta milloin olet viimeksi ostanut uudet lenkkitossut? Juoksukengät tulisi vaihtaa aina noin 1000 kilometrin jälkeen, jotta kenkien iskunvaimennus olisi paras mahdollinen. Tyylikkäät urheiluvaatteet voivat muutenkin toimia kivana motivaatiolisänä, koska hienoja urheiluvaatteita käyttää mielellään. Joten anna itsellesi lisämotivaatiota urheiluharrastukseen ostamalla uudet, mukavat ja tyylikkäät urheiluvaatteet klikkaamalla itsesi osoitteeseen sportamore.fi.

  Sportamore.fi on urheiluvaatteita ja varusteita myyvä nettikauppa, josta tilaat helposti kaiken tarvitsemasi, riippumatta siitä, mitä lajia harrastat. Yrityksen valikoimista löytyvät vaatteet, kengät ja varusteet kaikkiin lajeihin aina golfista lasketteluun. Yrityksen tavoite on tarjota Pohjoismaiden laajin urheilumerkkivalikoima ja Sportmoresta löytyykin kaikki parhaat urheilumerkit, kuten esimerkiksi Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Asics ja Henry Lloyd. Mukavat, käytännölliset, hyvännäköiset ja tarkoituksenmukaiset urheiluvaatteet tekevät liikunnasta miellyttävämpää ja parantavat usein myös suorituskykyäsi.

  Sportamore.fi on nettikauppa eikä yrityksellä ole fyysistä myymälää, ja tämän takia se taakaa sinulle hyvät tuotevalikoimat sekä edulliset hinnat. Sportsmoresta tilaaminen on myös hyvin helppoa. Asiakas voi valita kaikessa rauhassa suuresta tuotevalikoimasta hänelle mieluisat tuotteet ja klikata ne ostoskoriinsa. Kuluttaja maksaa tuotteensa turvallisesti ja sujuvasti joko kortilla, nettipankilla, laskulla tai osamaksulla. Yritys toimittaa tuotteen aina 2-10 päivässä. Ja mikäli ostamasi tuote ei jostain syystä vastaa odotuksiasi, niin Sportsmore tarjoaa aina 30 päivän palautusoikeuden. Muista myös, että yrityksen valikoimiin tulee viikoittain satoja uusia tuotteita, joten kannattaa käydä heidän verkkosivuillaan säännöllisesti tarkistamassa uutuudet.

  Sportsmore lyhyesti:

  Sportamore videot ja mainokset
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  esko hämäläinen1
  VAROITUS!!!!! ÄLKÄÄ TILATKO SPORTAMORESTA!!!!!! Palautin kyseiseen liikkeeseen kolme Peakin untuvatakkia AJALLAAN JA TÄYSIN OHJEIDEN MUKAAN. Ennen palautusta soitin ja tein reklamaation yhdestä takista ja varmistin vielä että palautan takit normaalisti ohjeiden mukaan! Useiden kuukausien kuluttua minuun otettiin yhteyttä ja vaadittiin maksamaan kahdesta PALAUTTAMASTANI takista täysi hinta koska ne eivät olleet heidän mukaan saapuneet heille koskaan, että paketissa jonka olin lähettänyt palautuksena oli ollut ainoastaan yksi takki. Jouduin siis loppujen lopuksi maksamaan vajaa 300e tuotteista joita en koskaan saanut itselleni. Sportamoren paketteja ei punnita missään välissä palautuksen yhteydessä, ainoastaan lähetysvaiheessa! Kukaan ei siis voi todistaa oletko palauttanut kaikki vai vain osan tuotteista! Olen täydellisen pettynyt kyseiseen kauppaan enkä koskaan aio tilata sieltä mitään ja olkoon tämä varoituksena muillekin!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun