Timarco

Timarco vaatekauppa

102.9
(10)
 • Ilmainen toimitus ja palautus
 • Kattavat maksutavat
 • Toimitusaika 3-10 vuorokautta

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Timarco -tuotteet.
  Timarco on kätevä nettikauppa, josta löytyvät kaikki parhaat merkkiurheiluvaatteet. Timarco on keskittynyt alusvaatteisiin ja urheiluliiveihin, mutta nettikaupasta löytyy myös muuta. Muun muassa treenivaatteet, työkengät, urheilukengät, juhlakengät, vapaa-ajan vaatteet, yöpuvut, treenivaatteet, raskausajan vaatteet, bikinit ja uimapuvut kuuluvat Timarcon valikoimiin alusvaatteiden ohella. Timarcolta löytyvät kaikki parhaat merkit ja hyviä tarjouksia. Naisten urheiluliivit on kätevä hankkia Timarcon laajasta valikoimasta. Nettikaupan tuotevalikoima tarjoaa urheiluaiheisia tuotteita jokaiseen makuun. Lisäksi nettikaupasta löytyy tavallisia muotoilevia ja tukevia rintaliivejä, laadukkailta merkeiltä sekä muita alusvaatteita. Valikoimasta löytyy myös miehille paljon monenlaisia alushousuja eri merkeiltä. Alusvaatteiden ohella Timarcon suosituimpia tuotteita lienevät sukat, joita on tarjolla useampaa eri mallia ja väriä. Nettikaupan suodatinta käyttäen on todella helppoa tilata sukat kotisohvalla istuen.
   

  Timarco toimittaa tilatut tuotteet tavallisesti 3-10 päivän kuluessa. Paketit toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen, ellei kyse ole suuremmista paketeista, jotka toimitetaan lähimpään postiin. Postitus- ja toimituskulut ovat 4 euroa tilausta kohden, joten voi olla kannattavaa tilata enemmän kerralla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Virheelliset tuotteet voidaan palauttaa palautusetiketillä, jonka saa Timarcon asiakaspalvelusta. Timarcon tilaukset voi maksaa Visalla, Mastercardilla tai Eurocardilla. Myös maksu suoraan tilille onnistuu verkkopankin kautta. Kaikki maksutavat ovat ehdottoman turvallisia.

  Timarco lyhyesti:

   

  Triumphin mainos Timarcon Youtubessa:

   


  Timarco liittyvät uutiset

  Crocs-korkkareissa on salaisuus, josta naiset tykkää!

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pawprint1
  Heinäkuun alussa tilattu, tavarat eivät ole tulleet vielä syyskuussa! Kuulemma tuplasivat vuorot varastolla, HAH! En tiedä ovatko tavarat enää tulossa, mutta kesäkäyttöön nyt eivät ehtineet, kiva!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun