Outnorth

Outnorth

173.5
(17)
 • Toimitus Suomeen: 4,90€ ja yli 150 euron ostoksiin ilmainen toimitus
 • 365 päivän tyytyväisyystakuu
 • ilmainen palautus vaihdossa

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Outnorth -tuotteet.
  Outnorth myy pohjoismaisia ulkoilutuotteita

  Outnorth on ruotsalainen nettikauppa, joka on erikoistunut myymään pääsääntöisesti pohjoismaisia ulkoilutarvikkeita sekä –vaatteita. Valikoimista löytyy laajalti laadukkaita tuotteita eri ulkoiluharrastuksiin. Listalta löytyvät niin lenkkeily-, pyöräily- kuin kiipeilytamineetkin. Tarvikevalikoimissa on tarjontaa aina retkikeittimistä ensiapulaukkuihin. Löydät tästä nettikaupasta myös kätevät rannekellot ja GPS-navigaattorit.

  Outnorth tarjoaa hyvän valikoiman tunnettuja merkkejä. Listalta löytyy myös paljon suomalaisia tuotteita, kuten Suunto-mittareita ja kelloja sekä Nokian kumisaappaita. Tämän lisäksi tarjolla on sellaisia laadukkaita ulkoilumerkkejä kuin esimerkiksi Norrøna, Fjällräven ja Klättermuse. Pohjoismaisten tuotteiden lisäksi yritys on valinnut listoilleen myös pienen valikoiman muun maalaisia tuotteita. Yhtenä esimerkkinä ovat Barbour-vaatteet ja -tuotteet. Barbour on laadukas brittimerkki, joka on tunnettu varsinkin takeistaan.

  Outnorth-nettikauppaa on helppo käyttää. Sivulta löytyvät selkeät tuotekategoriat, joiden avulla voit navigoida kätevästi ja löytää sinua kiinnostavat tuotteet. Tämän lisäksi yritys löytyy nykyisin myös sosiaalisesta mediasta. Ulkoilusta kiinnostuneen onkin hyvä seurata Outnorthin Facebook- ja Twitter-sivustoja. Näihin yritys päivittää mielenkiintoisia ulkoiluun ja uusimpiin kampanjoihin liittyviä uutisia. Tämän lisäksi yhtiöllä on Youtube-sivut. Youtubeen OutNorth on ladannut videoita, joissa esitellään tarjolla olevia tuotteita.

  Outnorth lyhyesti:

  Outnorth videot ja mainokset
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Jussi1
  Asiakaspalvelu ja takuuasioiden hoito surkeaa ja ala-arvoista! Kuoritakissa oli valmistuvirhe, jonka kuoritakin valmistaja korvasi lähettämällä uuden takin. Outnorthin asiakaspalvelu päätti, että tämä on asiakkaan aiheuttama eikä korvaa mitään pelkän valokuvan perusteella tutkimatta tuotetta. Outnorth ei myöskään suostu hyvittämään takaisin lähettämisestä koituneita postikuluja.
  Retkeilijä1
  Myyvät tuotteita, joita ei olekaan varastossa. Asiakkaalle ei tästä tietenkään kerrota, vaan odottaa saa viikkoja. Palvelupuhelimessa töykeitä \"ei tarvitse ostaa täältä, jos on noin vaikeeta\". Jos usean tuotteen tilauksesta yhtä ei löydykään, niin koko erää ei lähetetä. Menkää asiantunteviin kivijalkaliikkeisiin (esim. Partioaitta), niin olette paljon tyytyväisempiä vaikka muutaman euron maksattekin enemmän.
  Miia5
  Tarjoustakki puoleen hintaan, muualta en vastaavaa tarjousta löytänyt. Nopea toimitus ja tuote oli mieleen. Suosittelen.
  Jouko4
  Tilasin The North Facen kassin. Hinta oli nopealla vertailulla halvin, verrattuna muihin paikkoihin. Myöskin toimitus tuli nopeasti, joten kaikin puolin tyytyväinen olen.
  Laskettelija4
  Tilasin viime talvena uuden laskettelutakin Outnorthilta. Etenkin outletissa on usein tosi hyviä tarjouksia. Sama Salomonin takki maksoi myymälässä muistaakseni noin 30 euroa enemmän eli säästin ihan mukavan summan rahaa.
  Leila
  Todella laaja valikoima. Vähän kalliimman luokan tuotteita, mutta niinhän näillä ulkoiluvaateliikkeillä on yleensä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun