Anton & Nina

Anton & Nina

42.5
(4)
 • 2-3 arkipäivän kuluttua tilauksen maksusta
 • Toimituskulut 4,95€
 • Yleisimmät verkkopankit ja luottokortit
 • Palautusaika 14 päivää

  Anton & Nina on kotimainen lastenvaatteiden verkkokauppa

  Anton & Nina on täysin kotimainen verkkokauppa, joka on erikoistunut lastenvaatteiden ja muiden lapsiin liittyvien tuotteiden myymiseen. Verkkokaupan lisäksi Anton & Ninalla on myös muutama myymälä ympäri Suomea. Yrityksen perustivat vuonna 1990 oululaiset Merja ja Jorma Hartikainen. Yhtiö aloitti vaatimattomasti pienellä liikkeellä, jossa myytiin pääsääntöisesti käytettyjä lastenvaatteita ja –tarvikkeita. Kysyntä oli kuitenkin niin runsasta, että nopeasti yritys laajeni ja palkkasi myös ulkopuolisia työntekijöitä. Nykyään yhtiöllä on jo useita myymälöitä sekä nettikauppa ja yrityksen listoilla on lähes 100 työntekijää.
   

  Anton & Nina –nettikaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia vaatteita. Tarjolla on äitiysvaatteita sekä vaatteita eri kokoisille lapsille. Sivusto on suunniteltu käyttäjäystävällisesti, joten ostosten teko onnistuu helposti ja nopeasti. Voit etsiä haluamiasi tuotteita sekä kokoluokittain että tuotekategorioittain. Kiinnostavat tuotteet on helppo lisätä ostoskoriin. Maksuvaihtoehtoina sivustolla käyvät laajalti eri kortit sekä suosituimpien pankkien verkkopankin. Tämän lisäksi voit maksaa tuotteet myös laskulla. Tuotteet toimittaa Itella tai matkahuolto, ja toimitusaika on vain 2 – 3 arkipäivää, joten saat uudet vaatteesi tai tarvikkeesi nopeasti kotiisi.

  Anton & Nina lyhyesti:

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  mkt1
  Jos jotkut merkit ovatkin liian leveitä niin et voi palauttaa esim.NOKIAN anton&ninaan ja saada rahoja takaisin vaan sinun on PAKKO ostaa jotain turhaa tilalle. kannattaisi herätä tälle vuosituhannelle, vai meneekö firmalla noin huonosti??
  Iloinen täti4
  Anton&Nina oli minulle erittäin positiivinen shoppailukokemus joulun alla etenkin Lekmerin pitkäkestoisen toimitusajan rinnalla. Sain tuotteet nopeasti jouluruuhkista huolimatta. Ihastuin söpöihin Småfolkin norsuhaalareihin.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun