Brandos kenkäkauppa

Brandos kenkäkauppa

63.8
(6)
 • Toimitusaika: 3-7 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: ilmainen
 • Toimitus:Postipaketti postista noudettavana
 • Palautusaika: 30 päivää
 • Maksutavat: luottokortti (Visa, MasterCard), Klarna-lasku, osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Brandos kenkäkauppa -tuotteet.
  Brandos on vuonna 2006 perustettu nettikauppa, josta voi ostaa laadukkaita kenkiä, farkkuja ja laukkuja. Sen erittäin monipuolisista valikoimista löytyy tuotteita naisille, miehille ja lapsille.

  Brandosin valikoimasta löytyy kenkiä joka tilanteeseen. Mallistoon kuuluu kaikentyylisiä, -mallisia ja -hintaisia kenkiä. Brandos tarjoaa koko perheelle muun muassa saappaita, nilkkureita, bootseja, kumisaappaita, talvikenkiä, tennareita, sandaaleita, korkokenkiä, ballerinoja ja lenkkitossuja. Sen valikoimaan kuuluu myös urheilukenkiä ja vapaa-ajan kenkiä, kuten sisäpelikenkiä, juoksukenkiä, vesiurheilukenkiä ja vaelluskenkiä. Lisäksi Brandos myy erikoiskenkiä, joista esimerkkejä ovat ekologiset ja ympäristöystävälliset kengät, hääkengät ja erilaiset työkengät, kuten suojakengät ja toimistokengät. Brandos on ottanut valikoimaansa myös sekä suomalaisten että ulkomaalaisten designereiden muotoilemia tyylikkäitä design-kenkiä. Se ei kuitenkaan halveksi myöskään edullisempia jalkineita, joten pieni budjetti ei ole este Brandosilla asioimiselle. Brandos-nettikaupasta löytyy monenmerkkisiä jalkineita, muun muassa Adidas-, Converse-, Vagabond-, Esprit-, Nike-, Timberland-, Lacoste- ja Hunter-kenkiä.

  Brandos tarjoaa nykyään myös farkkuja. Tällä hetkellä Brandosin farkkuvalikoimaan kuuluu noin 60 mallia. Brandos on kuitenkin laajentamassa farkkuvalikoimaansa. Brandosilta saatavia farkkumerkkejä on kymmeniä, muun muassa G-Star Raw, Pieces, Levi’s, Diesel, Filippa K, Wrangler, Lee ja Replay. Brandosin valikoimaan kuuluu myös monenlaisia laukkuja, kasseja ja reppuja sekä naisille että miehille. Merkkeinä ovat muun muassa Guess, Mexx, Marc O’Polo, Ivory, Adidas, Belmondo ja Pieces. Brandos tarjoaa laadukkaita kenkiä, farkkuja ja laukkuja koko perheelle. Verkkokaupassa asiointi on helppoa ja edullista.

  Brandos videot
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Elli5
  Tilaamani kengät tulivat kolmessa päivässä, tilaus sujui ongelmitta, kengät olivat tyädellisen kokoiset... Ennen kaikkea, jäi erittäin mukava kokemus kyseisestä nettikaupasta, ja aion varmasti asioida täällä uudelleen!
  Anne Mäkiaho5
  Luultavasti sinulla on tosiaan ollut vain huonoa tuuria. Itsellä tilaus sujui ongelmitta ja kaikki tilaamani tuotteet tulivat perille.
  Aino2
  Muutamakin kaverini on hehkuttanut Brandosta, ja päätin siksi itsekkin tilata. En tiedä oliko vain huonoa tuuria, sillä sain lopulta väärät tuotteet. Palautus oli ongelmallista enkä saanut asikaspalveluun yhteyttä puhelimitse aluksi. Sain onneksi lopulta palautettua tuotteet ja maksamani rahat takaisin.
  Leila
  Tosi hyvät kuvat tuotteista! Tosi laaja valikoima, ja tilauskin sujui ongelmitta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun