Netanttila

Netanttila

53.0
(5)
 • Toimitusaika: noin 1-4 päivää, tehdastoimituksille 1–3 viikkoa
 • Toimituskulut Suomeen: nouto 0,00e, tilaus 2,49-10,80 euroa, isokokoiset tuotteet 14–250 euroa
 • Palautusaika: 14 vuorokautta
 • Maksutavat: lasku ja osamaksu, postiennakko, kotiostotili, verkkopankki ja luottokortti.

  NetAnttila on Anttila-tavarataloketjun vuonna 1999 avaama verkkotavaratalo. Vuosien saatossa NetAnttila on kasvanut Suomen suurimmaksi ja monipuolisimmaksi verkkotavarataloksi. Sen valikoimiin kuuluu hyvin laaja tarjonta tuotteita kaikenikäisten ihmisten ja molempien sukupuolten erilaisiin tarpeisiin. Verkkokaupan päätuotekategoriat ovat seuraavat: muoti ja kauneus, urheilu ja vapaa-aika, sisustaminen, keittiö ja kodinkoneet, lapset ja lelut, viihde-elektroniikka, tietotekniikka, valokuvaus ja puhelimet, pelit ja kirjat sekä elokuvat ja musiikki.

  NetAnttila tarjoaa vaatteita koko perheelle. Valikoima kattaa käytännössä kaikki vaatetyypit, joita kaikenikäiset naiset, miehet ja lapset tarvitsevat jokapäiväisessä elämässään. Valikoimaan kuuluu paitoja, puseroita, neuleita, housuja, farkkuja, shortseja, mekkoja, hameita, takkeja, urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, alusvaatteita, sukkia, kylpytakkeja, yöpukuja, uima-asuja, sukkahousuja, päähineitä sekä jalkineita, laukkuja ja muita asusteita. Vauvoille NetAnttila tarjoaa lisäksi muun muassa bodeja, potkupukuja, sisä- ja ulkohaalareita, kastemekkoja, kypärähattuja, myssyjä sekä töppösiä. NetAnttila on ottanut valikoimiinsa lukuisten eri brändien vaatteita. Naisille, miehille, lapsille ja vauvoille on omat tuotemerkkinsä, mutta joidenkin tuotemerkkien vaatteita on saatavissa myös kaikille kohderyhmille.

  NetAnttila on Suomen suurin ja monipuolisin verkkotavaratalo. Vaatetarjonnassaan NetAnttila on huomioinut molemmat sukupuolet ja kaikki ikäluokat sekä ihmisten erilaiset tarpeet.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  kATI3
  Tilatut tuotteet ovat tulleet aina nopeasti ja kiva kun saa ilman toimituskuluja tavarataloon. Palautuksen kanssa oli ongelmia, rahan palautus kesti kauan ja olin kankeaa. Samoin sähköpostikyselyyn vastauksen saaamisen kanssa kesti kauan.
  Aino4
  NetAnttilasta tilaan tuotteita säännöllisesti ja toistaiseksi olen ollut tosi tyytyväinen palveluun. Useimmiten tilaan ulkoiluvaatteita, kodintekstiileitä ja elektroniikkaa. Kätevää kun voi ostaa kaikkenlaista kotiin samasta paikasta.
  Ellu5
  Tilasin Frendit-sarjan dvd boxin ja tuli tosi nopeesti! Ei valittamista!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun