Lekmer lastenvaatekauppa

Lekmer lastenvaatekauppa

43.3
(4)
 • Toimitusaika: tavallisesti 2–5 arkipäivää, suurempien kampanjoiden ja tarjousten aikana sekä juhlapyhinä jopa 7 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: 4,90 euroa, yli 100 euron tilauksille 0 euroa
 • Palautusaika: 14 vuorokautta
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortti, lasku ja osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Lekmer lastenvaatekauppa -tuotteet.
  Lekmer on leluihin ja lastenvaatteisiin erikoistunut verkkokauppa. Se on perustettu Ruotsissa 2006, mutta toimii nykyisin myös Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lekmer on jakanut valikoimansa viiteen tuoteryhmään: lelut, lasten- ja vauvantarvikkeet, lastenvaatteet, pelit ja viihde sekä sisustus. Lekmeristä on siis saatavana käytännöllisesti katsoen kaikkea, mitä lapsi normaalissa arjessaan tarvitsee.

  Lekmer on sisällyttänyt valikoimiinsa todella monen eri brändin tuotteita. Laadukkaita tuotemerkkejä on satoja, esimerkiksi Abeko, CeLaVi, Crocs, Didriksons, Esprit, Fransa Kids, Geggamoja, LEGO Wear, Lindberg, Me Too, Name It, Nova Star, Petit Bateau, Reima, Småfolk, Superfit, Tenson, Ticket to Heaven, Viking ja Walking. Lekmerin tarjoamasta merkkivalikoimasta löytyy sekä isoja, tuttuja brändejä että pienempiä, tuntemattomampia tuotemerkkejä.

  Lekmerin valikoimiin kuuluu monenlaisia, laadukkaita ja ihania lastenvaatteita kaikenikäisille vauvoille ja lapsille. Kokoja löytyy 50 cm:stä 170 cm:iin. Tarjolla on yläosia, alaosia, bodeja, potkupukuja, mekkoja, hameita, alusvaatteita, settejä, yhdistelmiä, päällysvaatteita, sadevaatteita, uima-asuja ja yöasuja. Lisäksi Lekmer tarjoaa lastenvaatemallistossaan lapsille, kenkiä, tossuja, päähineitä, laukkuja, aurinkolaseja, lompakoita, reppuja, uniriepuja, peittoja, vöitä ja olkaimia.

  Lekmer on oivallinen ostospaikka lapsiperheille, jotka arvostavat laajaa valikoimaa ja hyvää laatua. Verkkokaupan käyttäminen on vaivatonta ja melko edullista. Lekmer tarjoilee alennuskoodeja ja tarjouksia todella avokätisesti, joten kannattaa joko tilata Lekmerin uutiskirjettä tai seurata tätä sivustoa, jolloin pysyt hyvin perillä voimassa olevista alennuskoodeista. Lekmerin voimassa olevat alennuskoodit näet tältä sivulta. Lisäksi Lekmerillä on lähes aina Outletissä edellisen kauden tuotteita, myös vaatteita, myynnissä.

  Lekmer mainokset ja videot

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pettynyt1
  Ostan tuotteita paljon netistä etenkin joulun alla, koska inhoan ruuhkaisia kauppoja. Tilasin kummitytölleni tuotteita Lekmerin verkkokaupasta kaksi viikkoa ennen joulua. Mielestäni tässä ajassa tuotteet olisi pitänyt saada ennen joulua, mutta toimituksessa kesti lopulta kolme viikkoa. Sivulla kyllä luvataan noin 3 päivän toimitusta.
  Hilkka4
  Lekmerissä on todella laaja valikoima leluja sekä lastenvaatteita. Ostin Lego Wearin lasten talvihaalarin ensi talveksi 50% alennuksella. 40% oli kevätalea jo valmiiksi ja 10% vielä alekoodin avulla pois hinnasta. Nopea toimitus ja laskulla saa ilmaiseksi. Suosittelen!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun