Stiletto

Stiletto

144.1
(14)
 • Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: Nouto Postin pakettiautomaatista 0 euroa, nouto Matkahuollosta tai lähimmästä lähikaupasta 4,90 euroa, toimitus kotiovelle 7,90 euroa, nouto Haapajärven tai Iisalmen myymälästä 0 euroa, yli 100 euron tilaukset 0 euroa
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokunta, luottokortti, Klarna-lasku, osamaksu

  Vaatemerkkiä klikkaamalla näet Stiletto -tuotteet.
  Stiletto on kenkiin, vaatteisiin ja laukkuihin erikoistunut verkkokauppa. Stiletton valikoimiin kuuluu myös kenkien hoitotuotteita ja kenkiin liittyviä tarvikkeita. Stiletto on ottanut valikoimiinsa tuotteita noin sadalta tuotemerkiltä. Mukana on muun muassa sellaisten tunnettujen brändien tuotteita kuin BJÖRN BORG, Crocs, ESPRIT, Kangaross, Reino&Aino, Rils, Sisters Point ja Your Face. Lukuisten eri tuotemerkkien ansiosta Stiletton valikoima sisältää hyvin erityylisiä ja -värisiä tuotteita, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

  Stiletton kenkävalikoima on hyvin kattava. Naisille on tarjolla avokkaita ja korkokenkiä, kävelykenkiä, tennareita, nilkkureita, saappaita, sandaaleja, pistokkaita, työkenkiä, aamutossuja ja ballerinoja. Miesten kenkävalikoimaan kuuluu puolestaan kävelykenkiä, tennareita, nilkkureita, bootseja, sandaaleja ja tossuja. Lapsille Stiletto tarjoaa ensiaskelkenkiä, sandaaleja, nilkkureita, tennareita, saappaita ja talvikenkiä.

  Vaatevalikoimaansa Stiletto on sisällyttänyt sekä naisten että miesten vaatteita. Naisille tarjolla on toppeja, t-paitoja, pitkähihaisia paitoja, kauluspaitoja, puseroita, mekkoja, boleroita, neuleita, huppareita, takkeja ja jakkuja, hameita, leggingsejä, housuja, farkkuja, huiveja ja vöitä. Miesten vaatevalikoimaan puolestaan kuuluu t-paitoja, pitkähihaisia paitoja, kauluspaitoja, huppareita, neuleita, takkeja, housuja ja farkkuja.

  Stiletton laukkuvalikoimaan kuuluu käsilaukkuja, reppuja, matkalaukkuja ja lompakoita. Nämä tuotteet on suunnattu erityisesti naisille, mutta myös joitakin miehille soveltuvia tuotteita on tarjolla.

  Stiletto on kenkiin, vaatteisiin ja laukkuihin erikoistunut verkkokauppa. Sen laajasta valikoimasta löytyy monen tunnetun brändin tuotteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Lissu5
  Hyvä valikoima ja hinnat kohdallaan, alesta löytöjä. kaikki toimii Tässä verkkokaupassa
  Aki H5
  Hienosti rakennettu, selkeä verkkokauppa, joka näyttää todellisen varastosaldon.Tilaamani talvinilkkurit sopivat kuin valetut; olen todella tyytyväinen. Asiakaspalvelu oikein mukava. Tilaan varmasti uudelleen, jos sopivat löytyvät. Kiitokset!:)
  KP5
  Nopea toimitus ja hyvät kengät sain.
  SK5
  Luotettava kauppa ja toimitettiin, kuten pitikin 😊
  J5
  Laaja tuotevalikoima, halvempia kuin muissa kaupoissa ja nopea toimitus. Pelkkää plussaa.
  Jaana5
  Todella ystävällinen asiakaspalvelu ja nopea toimitus!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun