Stylepit

Stylepit

183.5
(18)
 • Toimitusaika: 3–5 arkipäivää, pikana 1 pv
 • Ilmainen yli 59€ tilauksiin (norm. 5€)
 • Pikatoimitus jo seuraavaksi päiväksi 16€
 • Toimitustapa: Nouto postista
 • Palautusaika: 30 päivää
 • Maksutavat: luottokortti, Klarna-lasku, verkkopankki

  Stylepit alennuskoodit

  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin

  StylePit on osana SmartGuy A/S konsernia toimiva nettivaatekauppa, joka tarjoaa vaatteita, kenkiä ja asusteita koko perheelle. Sen valikoimiin kuuluu yli 1 000 brändin vaatteita. StylePitin tarkoituksena on inspiroida ihmiset pukeutumaan tyylikkäästi kaikenlaisiin menoihin sekä tarjota mukavia ostokokemuksia verkkokaupassaan. Valikoimaan kuuluvat vaatteet valitaan huolella muotimaailman uusimpia virtauksia ja tyylejä seuraten. StylePitin valikoima uusiutuu jatkuvasti, minkä ansiosta asiakkaille voidaan koko ajan tarjota ajankohtaisia ja trendikkäitä vaatteita. Valikoimassa on trendikkäiden vaatteiden lisäksi mukana myös klassisia vaatteita.

  StylePitin verkkokauppa on jaettu neljään osioon: Girl, Guy, Sport ja Kids. Girl-osiossa tarjolla olevaan naisten valikoimaan kuuluu mekkoja, hameita, tunikoita, takkeja, bleisereitä, farkkuja, housuja, neuleita, toppeja, paitoja, sukkia, sukkahousuja, fleecevaatteita, boleroita, liivejä, shortseja, haalareita, leggingsejä, polvihousuja, jumpsuiteja, alusvaatteita, uima-asuja sekä erilaisia kenkiä, asusteita ja kauneustuotteita. Guy-osiossa StylePit tarjoaa miehille paitoja, takkeja, farkkuja, housuja, shortseja, neuleita, puseroita, alusasuja sekä erilaisia kenkiä, asusteita ja kauneustuotteita. Sekä naisille että miehille on tarjolla myös valmiita asukokonaisuuksia, joista kuka tahansa pystyy helposti valitsemaan itselleen uuden tyylikokonaisuuden. Onko sinulla kokemuksia Stylepit asukokonaisuuksista?

  Sport-osiossa StylePit tarjoaa urheiluvaatteita, -asusteita ja -tarvikkeita useaan urheilulajiin, kuten jalkapalloon, fitnessiin, uintiin, mailaurheilulajeihin, pyöräilyyn, käsipalloon sekä lenkkeilyyn ja muuhun ulkoiluun. Kids-osion valikoimiin puolestaan kuuluu vaatteita kaikenikäisille tytöille ja pojille. Tarjolla on muun muassa ulkovaatteita, haalareita, paitoja, housuja, alusvaatteita, sukkia, sukkahousuja, bodeja, hameita, mekkoja, uima-asuja sekä kenkiä ja muita asusteita. Näiden lisäksi StylePit on ottanut Kids-valikoimaansa äitiysvaatteita ja -tarvikkeita.

  StylePit tarjoaa vaatteita, kenkiä ja asusteita koko perheelle. StylePitin lukuisten tuotemerkkien valikoimasta jokainen voi helposti muodostaa itselleen mieluisen ja kuhunkin tilanteeseen sopivan tyylin.

  Stylepit videot

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Vee1
  Sain perintälaskun palautetusta rikkinäisestä tuotteesta. Laskun mukaan asiakkaan tulisi maksaa tuotteen postikulut, vaikka palautuksen kerrotaan nettisivuilla olevan ilmainen. En suosittele tätä kauppaa kenellekään. Osa tärkeästä informaatiosta on lähes poikkeuksetta sivuilla muulla kuin suomen tai englannin kielellä.
  Julle4
  Stylepit on miellyttävä ja mukava verkkokauppa käyttää. Pari tilausta on tullut tehtyä. Toimitus on ollut nopea, tuotteiden palautus helppoa ja rahat palautuivat nopeasti. Ainoana huonona puolena tähän asti on tuotevalikoima, joka on kyllä kattava, mutta joistakin huippumerkeistä kuten Dieselistä on vain kourallinen tuotteita.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun