Gina Tricot

Gina Tricot

93.8
(9)
 • Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: 3,90 euroa
 • Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksiin
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: luottokortti, Klarna-lasku, Osamaksu
 • Kaikki tilaukset MyPackin välityksellä

  Gina Tricot alennuskoodit

  Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksiin

  Gina Tricot on ruotsalainen, vuonna 1997 perustettu naisten vaatteisiin erikoistunut vaatekauppaketju, jolla on yhteensä noin 175 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Vuonna 2008 Gina Tricot laajensi toimintaansa ja alkoi myydä tuotteitaan myös verkkokaupassaan. Gina Tricot tarjoaa edullista muotia kaikenikäisille naisille. Yrityksen menestyksen ovat mahdollistaneet oma suunnittelu ja erittäin lyhyet läpikulkuajat sekä poikkeuksellisen suuri kiertonopeus eli aika, jonka sisällä vaatteet saadaan myymälään. Yritys pyrkii myös siihen, että jokainen käynti Gina Tricotilla koettaisiin uudeksi ja jännittäväksi ostoselämykseksi. Gina Tricot tuokin myymälöihinsä vaateuutuuksia päivittäin.

  Gina Tricotin verkkokaupassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia vaatteita ja asusteita naisille iästä riippumatta. Vaatevalikoimaan kuuluu toppeja, puseroita, neuleita, neuletakkeja, paitapuseroita, bleisereitä, jakkuja, mekkoja, tunikoita, hameita, shortseja, housuja, farkkuja, leggingsejä, sukkia, sukkahousuja ja alusvaatteita. Tyyliltään vaatteet ovat yksinkertaisen kauniita, mutta valikoimassa on myös joitakin räväkämpiä vaatteita. Useimmat vaatteista ovat yksivärisiä, eikä vaatteissa ole juurikaan käytetty printtejä. Monista vaatteista on saatavissa useampi värivaihtoehto. Vaatteiden kokovalikoima on laaja. Vaatteiden lisäksi Gina Tricot tarjoaa verkkokaupassaan kenkiä, hattuja, huiveja, vöitä, koruja, sateenvarjoja, kauneudenhoitotuotteita sekä urheiluvaatteita ja -tarvikkeita.

  Gina Tricot tarjoaa edullista muotia kaikenikäisille naisille. Gina Tricotin tuotteet ovat yksinkertaisen kauniita, ja valikoimaa uudistetaan päivittäin.

  Gina Tricot mainokset ja videot

   


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Eva5
  Liikkeisiin tilaaminen on aina nopeaa (2-3pv)ja toimitus ilmaista. Palauttaminen huomattavasti helpompaa myymälään kuin muualla.
  A1
  En voi suositella. Tilaukseni toimitettiin väärään noutopaikkaan, ja kun olin asiakaspalveluun yhteydessä, ei asiaa oltu halukkaita selvittämään tai siirtämään tilausta oikeaan paikkaan. Muutenkin sain asiakaspalvelusta todella huonon kuvan; viestiini vastattiin viikon viiveellä ja jatkokymyksiini jätettiin kokonaan vastaamatta.
  Susanna Vormula5
  Asiakaspalvelu on aina toiminut netissä ja tuotteet tulleet nopeasti. Tosi hyviä kokemuksia.
  Maalainen4
  Ihastuin Gina Tricottiin jo ennen kuin se rantautui Suomeen opiskellessani Tukholmassa. Nykyään asun Lappeenrannassa, jossa ei ole fyysistä myymälää, joten tilaan paljon tuotteita nettikaupasta. Tuotteet ovat aina tulleet perille nopeasti ja palautuskin onnistuu 14 vuorokauden päästä toimituksesta.
  Leila
  Osa linkeistä on englanniksi, mikä ärsyttää mua suunnattomasti. Muuten ihan kiva kauppa, toimituskin sujuu ongelmitta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun