Seppälä

Seppälä

43.3
(4)
 • Toimitusaika: 3–7 arkipäivää, tilaukset voi noutaa myös myymälästä
 • Toimituskulut Suomeen: normaali paketti 3,90-4,90 euroa, kotiinkuljetus 9,90 euroa, ilmainen myymälästä noudettaessa
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankki ja luottokortti (MasterCard ja Visa)

  Seppälä on osana Stockmann-konsernia toimiva naisten, miesten, nuorten ja lasten vaatteisiin, kenkiin, asusteisiin ja kosmetiikkaan keskittynyt muotiketju. Seppälä on Suomen laajin muotiketju, ja sillä on yli 220 myymälää Suomessa, Venäjällä, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Perinteisten myymälöidensä lisäksi Seppälä myy tuotteitaan verkkokaupassaan. Seppälällä on oma suomalainen suunnittelutiimi, joka luo kansainvälistä muotia Seppälän omille brändeille. Seppälä valmistuttaa yhteensä lähes 20 miljoonaa tuotetta vuodessa.

  Seppälän verkkokaupassa naisille on tarjolla puseroita, t-paitoja, toppeja, neuleita, neuletakkeja, swetareita, huppareita, mekkoja, hameita, jakkuja, liivejä, takkeja, housuja, farkkuja, shortseja, capreja, alusvaatteita, bikineitä, uimapukuja, kenkiä ja asusteita. Miehille puolestaan tarjolla on paitoja, t-paitoja, neuleita, neuletakkeja, swetareita, huppareita, bleisereitä, liivejä, takkeja, housuja, farkkuja, shortseja, alusvaatteita, yöasuja, uima-asuja ja asusteita. Sekä naisten että miesten vaatteiden ja muiden tuotteiden kokovalikoima on pääosin varsin laaja. Seppälän nuorten valikoima sisältää samoja vaatetyyppejä sekä samankaltaisia asusteita ja kenkiä kuin naisille ja miehille on tarjolla, mutta nuorten valikoima on luonnollisesti suunniteltu nuorten tyylitrendien ja tarpeiden mukaiseksi.

  Lastenvalikoimaan Seppälä on sisällyttänyt vaatteita tytöille ja pojille 92–170 cm:n sekä vauvoille 50–86 cm:n kokohaitarissa. Lasten valikoimaan kuuluu paitoja, puseroita, huppareita, neuleita, toppavaatteita, tossuja, sadeasuja, trikoohousuja, farkkuja, mekkoja, hameita, yöasuja ja kylpytakkeja. Vauvoille tarjolla puolestaan on haalareita, bodeja, paitoja, housuja, mekkoja, hameita, sukkia, sukkahousuja, päähineitä ja ruokalappuja.

  Seppälä tarjoaa verkkokaupassaan tyylikkäitä mutta edullisia vaatteita koko perheelle. Verkkokaupassa ostosten teko on helppoa, vaivatonta ja hyvin nopeaa.

  Antti Tuiskun vaatevalikoima Seppälän kanssa:

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Monique4
  Ostin onesie-puvun alennusmyynnistä Joulun jälkeen. Se on ihanan pehmeä ja mahtuu hyvin päälle. Kiristysnarujen tupsut hajosivat kuitenkin pesukoneessa. Se ei haittaa käyttöä mutta puku ei näytä aivan yhtä kivalta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun