Dropinmarket

Dropinmarket

13.0
(1)
 • Toimitusaika: 2–3 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: 0–9,90 euroa toimitustavasta riippuen
 • Palautusaika: 14 päivää, kanta-asiakkailla 30 päivää
 • Maksutavat: lasku, osamaksu, verkkomaksu, korttimaksu, maksu noudettaessa

  Huom. Dropinmarket.fi vaatekauppa on lopettanut toimintansa. Löydät vastaavat lautailu- ja katumuotivaatteet esim. Blue Tomatosta.

  Dropinmarket mainostaa itseään Suomen suurimmaksi suomalaisen katumuodin ja lautailukulttuurin verkkokaupaksi. Sen visiona on olla johtava katumuodin kauppa Pohjoismaissa. Dropin tarjoaa asiakkailleen merkkivaatteita ja harrastusvälineitä rennolla mutta ammattimaisella ja palvelualttiilla asenteella.

  Dropinmarket on ottanut merkkivalikoimaansa yli 40 brändiä, ja sen tuotevalikoimat päivittyvät viikoittain. Dropinin tarjoamissa tuotteissa ja merkeissä on tunnetta, aitoutta, ajatusta, tarinaa, historiaa, menoa ja laatua. Dropinmarketin myymiä brändejä ovat muun muassa Adidas, Bern, Brixton, C1rca, Carhartt, Cheap Monday, Converse, DC, Dropin, Electric, FOX, Ignite, Ipath, LRG, Makia, Nike, Nikita, Nixon, Obey, ThirtyTwo, Vans, Volcom ja Wht Moment.

  Dropinmarket tarjoaa muun muassa pipoja, lippiksiä, t-paitoja, toppeja, takkeja, huppareita, pitkähihaisia, flanelleja, kauluspaitoja, housuja, farkkuja, hameita, mekkoja, shortseja, bikineitä, alusvaatteita, laskuvaatteita, laskulaseja, laskukenkiä, vaihtolinssejä, kypäriä, laskuhanskoja, bandanoita, alusasuja, kenkiä, aurinkolaseja, kelloja, vöitä, lompakoita, laukkuja, reppuja, kuulokkeita, koruja, huiveja, käsineitä, aurinkolasikoteloita, sukkia, pyyhkeitä, suojakuoria ja lahjakortteja sekä naisille, miehille että pojille. Lisäksi Dropinmarket on ottanut valikoimiinsa vähän erikoisempiakin tuotteita, kuten Rubikin kuution sekä pizzasetin, joka sisältää kaiken oleellisen pakastepizzan valmistamiseen: essun, lautasliinan ja pizzaleikkurin.

  Dropinmarket on oivallinen verkkokauppa katumuodista ja lautailukulttuurista kiinnostuneille. Asiakaspalveluun on panostettu erityisen hyvin: Dropinmarketin sähköpostin kautta toimiva asiakaspalvelu on auki 24/7.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun