Reima verkkokauppa

Reima verkkokauppa

25.0
(2)
 • Toimitusaika: n. 5 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: 5,90 euroa, yli sadan euron tilauksissa ilmainen
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, tili

  Reima-verkkokauppa on suomalainen yritys, joka myy ulkoiluvaatteita, -asusteita ja -kenkiä lapsille. Sen myymät tuotteet kuitenkin valmistetaan Kaukoidässä Suomessa tapahtuvaa kaavoitusta ja alulle panoa lukuun ottamatta. Siitä huolimatta Reima tuntee vastuunsa ja valmistaa tuotteensa asiallisissa olosuhteissa. Reima on luonut itselleen neljä perusarvoa, jotka ohjaavat jokaisen tuotteen suunnittelua. Arvot ovat toiminnallisuus, turvallisuus, luotettavuus ja innovatiivisuus. Reiman tuotteet käyvät läpi kovat testit, ja testaajina ovat Reiman pääasiakasryhmä eli lapset.

  Reima-verkkokauppa tarjoaa sekä tytöille että pojille suunnattuja ulkoiluun liittyviä vaatteita, asusteita ja jalkineita. Vaatteista tarjolla on haalareita, pukuja, takkeja, housuja, sadevaatteita, aurinkosuoja-asuja, alusasuja, väliasuja, kesä- ja rantavaatteita sekä Tutta-tuotteita. Reima-verkkokauppa on sisällyttänyt valikoimiinsa myös asusteita, kuten päähineitä, käsineitä, töppösiä, sukkia ja kaulureita. Jalkinepuolellaan Reima-verkkokauppa tarjoaa kenkiä ja saappaita koissa 19–40. Reiman tarjoamat tuotteet ovat värikkäitä ja miellyttävät sekä lapsen että aikuisen silmää. Tuotteita on mahdollista selata verkkokaupassa myös värin mukaan. Muita selausperiaatteita ovat tuoteryhmä, koko ja vuodenaika.

  Reima-verkkokauppa on lapsiperheille kätevä tapa hoitaa ulkoiluvaateostokset, etenkin jos arvostaa tuotteiden käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen: tuotteita voi selata tuoteryhmien lisäksi värin, koon ja vuodenajan mukaan. Alennuskoodit ja tarjoukset kannattaa syynätä tarkasti ennen tilausta ja hyödyntää ne, sillä ovathan ne netistä ostettaessa melkoinen ekstra!

  Reima mainokset ja videot


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Monique5
  Vau mikä tuote! Ostan kaikki ulkovaatteet Reimalta sillä ne ovat niin hyvälaatuisia ja tyylikkäitä. Esimerkiksi viime talven haalari on edelleen hyvässä kunnossa ja odottaa seuraavaa käyttäjää.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun